Parimli Üye Ama şöyle bişey var Görünüm değiştirme falan yapıyorum. Program çalışıyo ama sonradan Eski formatla uyumlu değil falan yazıyo. Ama çalışıyo tıkır tıkır. Ben anlamadım bu işi ----------Eklendi @ 17:46:21 ---------- Yazıldı @ 17:45:13 ---------- ELECTRONİC' Alıntı: Hayırlı olsun o zaman Kıyak diyorsun yani shell iyi diyorlarda ben pek sarmadım htc moduna güle güle kullan ... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağ olasın kardeşim Benimde ilk bu shelli kullanışım. Bakalım memnun kalmayı isterim açıkçası Belleyi kullanmam bunu kullanırım
Ama şöyle bişey var Görünüm değiştirme falan yapıyorum. Program çalışıyo ama sonradan Eski formatla uyumlu değil falan yazıyo. Ama çalışıyo tıkır tıkır. Ben anlamadım bu işi ----------Eklendi @ 17:46:21 ---------- Yazıldı @ 17:45:13 ---------- ELECTRONİC' Alıntı: Hayırlı olsun o zaman Kıyak diyorsun yani shell iyi diyorlarda ben pek sarmadım htc moduna güle güle kullan ... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağ olasın kardeşim Benimde ilk bu shelli kullanışım. Bakalım memnun kalmayı isterim açıkçası Belleyi kullanmam bunu kullanırım
cengizx1 Üye arkadasım fotograflar olmasa valla ındırcektım bu bıldıgımız sbp shell bı yazsaydın programın adınıda bılmeyen arkadasların bılgısı olsaydı
arkadasım fotograflar olmasa valla ındırcektım bu bıldıgımız sbp shell bı yazsaydın programın adınıda bılmeyen arkadasların bılgısı olsaydı
cengizx1 Üye tm bende ona bısı demedım sbp shellide yazsaydın en azından yenı arkadaslar bılmıs olurdu
papakudioflu Emekli Yönetici sürümüne bakmadım ama 3.7version bellede sorun çıkartıyor 3.8 belle uyumlu arkadaslar