Nokia c7 Fotograf ( Af yok diye Fotoyu kötü Ceken diyen arkadaşlar buyurun iceri)

Sponsorlu Bağlantılar

andry77

andry77

Üye

Arkadaşlar bu fotoyu ben cektim Biraz arşivim büyük oo yüzden tek linkten upluad ettim...:good:

Arkadaşlar indirin pişman olmassınız icinde yakın cekimde olan arşiv yaptım...:good:

Ve nokia c7 im inanilmaz foto cekiyor...:yuru

Fotograf kalitesi yüzünden n8 alanlar Bir kere tıklayıp bakın fotolara anlicaksiniz:hmmm

Video kaydıda aynı n8 ile c7 ninki...

:) Arkadaşım kendini kandırma :) N8 12 mp kamera mevcut en başta çözünürlükten takar C7 ye çektiin fotoğraflara zoom yaparsan pixel farkını anlarsın tabi o göz varsa... C7 ye kötü demiyorum ama N8 e kamerası ile kafa tutamaz...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
:) Arkadaşım kendini kandırma :) N8 12 mp kamera mevcut en başta çözünürlükten takar C7 ye çektiin fotoğraflara zoom yaparsan pixel farkını anlarsın tabi o göz varsa... C7 ye kötü demiyorum ama N8 e kamerası ile kafa tutamaz...
Güzel kardeşim benım Fotografi yaklaştırınca ne olcak? Ben yaklaştırınca bozmyan tek fotograf makinası tanıyorum onuda Fotografcilar kullanıyor...Fotografi iyi cekıyor diye n8 ın mercegine iyi diyemeyiz ikiside aynı video cekıyor. N8 güzel cekebilir ama C7 imde fena degil mükkemel cekıyor diyebiliriz...

andry77

andry77

Üye
N8 C7 yi döver :) şaka şaka C7 ye kötü demedim ama kabul etmelisin ki mercek farkı var ve bu fark yazılımsal diil donanımsal... xenon flashı olan başka telefon var mı? varsa da ben görmrdim türkiyede daha... N8 in gece çekimleri diğer tüm telefonlara taş çıkartır. Bir de 2 tel arasında 100-150 tl civarında fark varken tercihimi yine N8 den yana yaparım... Tek sıkıntı tüm NOKİA S^3 kullanıcılarının büyük beklentisi ANNA henüz güzel memleketimiz TÜRKİYE ye bi türlü gelemedi...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
N8 C7 yi döver :) şaka şaka C7 ye kötü demedim ama kabul etmelisin ki mercek farkı var ve bu fark yazılımsal diil donanımsal... xenon flashı olan başka telefon var mı? varsa da ben görmrdim türkiyede daha... N8 in gece çekimleri diğer tüm telefonlara taş çıkartır. Bir de 2 tel arasında 100-150 tl civarında fark varken tercihimi yine N8 den yana yaparım... Tek sıkıntı tüm NOKİA S^3 kullanıcılarının büyük beklentisi ANNA henüz güzel memleketimiz TÜRKİYE ye bi türlü gelemedi...

arasında 200 tl fakr yok 250- 300 tl var ayriaten gece videolarında işigin varmı senın ? :D

carbon_o7

carbon_o7

Üye
arasında 200 tl fakr yok 250- 300 tl var ayriaten gece videolarında işigin varmı senın ? :D
300tl'lik farkta xenon flash kamerası filan galiba ama gerçekten gece çekiminde flashı patlatınca filan harika çekiyo N8,

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Gece video ceksin birde :D ozaman ne olcak xenonmu patlicak xD

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Gece kamyon farı tutarız hacı:ehe

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve ~N.A.W.Y~
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
heehehehe tutarsın :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Olmadi projektör :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes N8'in kamerasına yaklascak telefon yok suan piyasada o yüzden hc kyaslama sen ;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
kardes N8'in kamerasına yaklascak telefon yok suan piyasada o yüzden hc kyaslama sen ;)
Yanlış düşünceler icindesin c7 Yakın 12 mb n8 c7 ise 8 mb Af yok - Hd video cekıyor ikisde cok buyuk fark yok yanı :)

PriZm

PriZm

Üye

kim n8 ile kıyaslıyor?:D

konu sahibi sadece af yokken bile ne kadar net çektiğini göstermiş(ki bencede çok net çekiyor) n8 ile kıyaslama yapmamşki:D

ha c6-01 c7 nin n8 patakladığı tek bir nokta var oda gece video çekimi:D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
kim n8 ile kıyaslıyor?:D

konu sahibi sadece af yokken bile ne kadar net çektiğini göstermiş(ki bencede çok net çekiyor) n8 ile kıyaslama yapmamşki:D

ha c6-01 c7 nin n8 patakladığı tek bir nokta var oda gece video çekimi:D

COk güzel anlattın kardeşim Ellerin dert görmesin :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ilk yorumlarda kıyaslanmıs bi bak bence ilk sayfalara konunun sahibine demedm ztn ;) ayrıca bencede kyaslamaya gerek yok ;) ;) :D

PriZm

PriZm

Üye
kardes ilk yorumlarda kıyaslanmıs bi bak bence ilk sayfalara konunun sahibine demedm ztn ;) ayrıca bencede kyaslamaya gerek yok ;) ;) :D
aynen kıyaslayıpda kendimizi kırmayalım sonra;)

kıyaslayacaksak androidlere karşı kıyaslayalım:D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
peki kardes ddigin gibi olsun ;) :yuru

Üst Alt