Beatiful Live Weather ( Gece-Gündüz ve gercek zamanlı tüm mevsim ve animasyonlu hava durumu)

Sponsorlu Bağlantılar

sro.gecemodu

Üye
    Konu Sahibi
Beatiful Live Weather ( Gece-Gündüz ve gercek zamanlı tüm mevsim ve animasyonlu hava durumu)
Öncelikle herkese selam ederim. Arkadaşlar bu canlı duvar kağıdı bulunduğunuz yerdeki durumu gerçek olarak ekranınıza yansıtır.( sürümdür)_İster gps ile yerinizi o bulsun isterseniz kendiniz konum girin o anki durumu yaşayın._videolardan da görüldüğü gibi tüm hava koşulları mevcuttur_(gece-gündüz-sisli-yağmur-kar-bulutlu-çok bulutlu-sağnak yağmurlu-şimşekli-yıldırımlı-sisli yağışlı-karla karışık yağmur vs tümü mevcuttur._İsterseniz htc saat skinleride koyulabilir (zaten kurunca sürekli kurcalayarak bulacaksınız :good:) Videoları kendi telefonumdan çektim gerçek olarak animasyonları sununa kadar seyredin ve kararınızı verin.[video=youtube;FpVP_egj83s]http://www.youtube.com/watch?v=FpVP_egj83s&feature=youtu.be[/video]Buda widgetin animasyonu [video=youtube_share;k0QMveqYnRs]http://youtu.be/k0QMveqYnRs[/video]Aşağıdaki apk dosyalarını indirin ve hepsini sırasıyla kurun 1.walpaper 2.widgets 3.animasyon paketi Kurduktan sonra canlı duvar kağıtlarına gelerek 2 adet beatiful duvar kağıdı göreceksiniz.Benim videoda kullandığım walpaper OpenGL olandır. deneyerek hoşunuza gideni kullanabilirsiniz.Tüm ayarlarınızı menüdeki beatiful widgets ikonu altından yapabilirsiniz.Güle Güle kullanmanız dileğiyle......

• Beğen
Tepkiler: carambol

-efşan

-efşan

Üye
Deneyelim....Teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
Ahh şu linkler hotfile olmasaydı... Paylaşım için teşekkürler...

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

sro.gecemodu

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın arkadaşlar.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk: