Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
oyun sorunsuz çalışıyor ama maç esnasında hangi tarafı kontrol edebileceğimi seçemiyorum ve kendi kendine oynuyor. sadece practice modunda oynayabiliyorum anlamaım gitti

- - - Eklendi - - -

tamam çözdüm menüde select side diyince oluyor . süper bir oyun çok teşekkür ederim. sırf bu oyun için telefon değiştirmeyi planlarken gibi geldi
rica ederim,güle güle oyna...

paşa06.40

paşa06.40

Üye
partlı sd dosyalarini nasil aticaz

onurhanfe

Üye
Ya hocam hersey iyi hos sd attim oyuna giriyorum mesela exhibition dan takim seciyorum oyunun now loading mac yukleme ekraninda 3 tane basketci resmi var orda iste oyundan atiyor sadece exhibition da degil bu durum lutfen care ..

paşa06.40

paşa06.40

Üye
galaxy s2 4.0.3 gayet stabil 0 kasmayla oynaniyor hiv bi sorun yok emegine saglik. Ayrica defalarca anlatmana ragmen bikmadan tekrar sorana sabirla cevap verdigin icin konuyla cok ilgili oldugun icin tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

onurhanfe

Üye
keşke soruma bi cevap verseydiniz

• Beğen

fth-94

Üye
Öncelikle konuyu açan arkadaş çok teşekkür ediyorum. Tek tek ilgilenmiş milletlede.

Benim sorunum şu:
Telefonum Galaxy S3. İlk aldığım gündeki gibi sanırım rootsuz oluyor. Çok fazla bilgim yok bu konularda. Versyonu 4.1.2.

APK dosyasını indirdim telefona kurdum ve ardından sd dosyasını indirdim ve içinden ''ANDROİD'' ve ''com.t2ksports.nba2k13android.apk'' adlı iki dosya çıktı bunlarıda OBB dosyasının içine attım fakat oyuna girdiğimde hala bişeyler indirmeye çalışıyor ama indiremiyor.

Nerede yanlış yapıyorum ?

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Öncelikle konuyu açan arkadaş çok teşekkür ediyorum. Tek tek ilgilenmiş milletlede.

Benim sorunum şu:
Telefonum Galaxy S3. İlk aldığım gündeki gibi sanırım rootsuz oluyor. Çok fazla bilgim yok bu konularda. Versyonu 4.1.2.

APK dosyasını indirdim telefona kurdum ve ardından sd dosyasını indirdim ve içinden ''ANDROİD'' ve ''com.t2ksports.nba2k13android.apk'' adlı iki dosya çıktı bunlarıda OBB dosyasının içine attım fakat oyuna girdiğimde hala bişeyler indirmeye çalışıyor ama indiremiyor.

Kurulumdan sonra internet baglantisiyla girmem lazim bendede öyle olmustu intetnet baglantisi acikken denedim oldu. Daha sonra internet baglantisiyla girmene gerek kalmiyo

• Beğen

berkeren23

Üye
emeğine sağlık

fth-94

Üye
Kurulumdan sonra internet baglantisiyla girmem lazim bendede öyle olmustu intetnet baglantisi acikken denedim oldu. Daha sonra internet baglantisiyla girmene gerek kalmiyo

Wifi bağlı iken giriyorum zaten fakat olmuyor.

Benim sorunum şu:

fth-94

Üye
Yardımcı olacak bi hayırsever yokmu ya ?

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
İndirmeye çalışıyorsa ya sd yanlış yerdedir ya da tekrar indirirse ellemeyin büyük ihtimal ekstra yer kaplamaz.

cmkntr

Üye
Adim adim yaziyorum bendede s3 mini var rahat rahat oynuyorum.Once nba 2k13 oyununu uygulamalrdan kaldir sil yani.Sonra oyunun obb dosyasini nereye attiysan onuda sil.Sonra oyunun apksini kur ama oyuna sakin girme daha sonra teli pcye bagla ve oyunun obb dosyasini ayni isimdeki klasoruyle birlikte android/obb klasorunun icine at.Burayi iyi anladin dimi sadece obb dosyasini atmicaksin obb dosyasini klasoruyle beraber aticaksin.Sonra teli pcden ayir.Artik oyuna girip oynayabilirsin...

ben aynılarını yapmama ragmen olmadı

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
keşke soruma bi cevap verseydiniz
kardeşim bilseysim cevap verirdim ama bilmiyorum :(

- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık
önemli değil kardeşim...

- - - Eklendi - - -

Wifi bağlı iken giriyorum zaten fakat olmuyor.

Benim sorunum şu:

kardeşim oyunu baştan herşeyi silip yeniden kur olmazsa yardımcı oluruz,kusura bakma şu sıralar foruma giremediğim için cevap yazamadım :)

- - - Eklendi - - -

Yardımcı olacak bi hayırsever yokmu ya ?
evet kardeşim ne gibi hatayla karşılaştın söyle bakalım :)

- - - Eklendi - - -

İndirmeye çalışıyorsa ya sd yanlış yerdedir ya da tekrar indirirse ellemeyin büyük ihtimal ekstra yer kaplamaz.
arkadaş insalara yanlış bilgi verme bir kere sd dosya inmiyor,sd dosyayı bloke etmiş geliştirici...
hatayı alan arkadaş eğer ilk başta internet ile oyuna girmediysen kurulum talimatlarını tekrar yap,ama oyunun apk sini yükleyip oyunu açmayacaksın sd dosyayı obb ye atacaksın ve wifi ile oyuna girip oynayacaksın bu kadar basit kardeş

- - - Eklendi - - -

ben aynılarını yapmama ragmen olmadı
nerde hata yaptın kardeş?

martin0906

Üye
:tşk:

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
kardeşim bilseysim cevap verirdim ama bilmiyorum :(

- - - Eklendi - - -

önemli değil kardeşim...

- - - Eklendi - - -

kardeşim oyunu baştan herşeyi silip yeniden kur olmazsa yardımcı oluruz,kusura bakma şu sıralar foruma giremediğim için cevap yazamadım :)

- - - Eklendi - - -

evet kardeşim ne gibi hatayla karşılaştın söyle bakalım :)

- - - Eklendi - - -

arkadaş insalara yanlış bilgi verme bir kere sd dosya inmiyor,sd dosyayı bloke etmiş geliştirici...
hatayı alan arkadaş eğer ilk başta internet ile oyuna girmediysen kurulum talimatlarını tekrar yap,ama oyunun apk sini yükleyip oyunu açmayacaksın sd dosyayı obb ye atacaksın ve wifi ile oyuna girip oynayacaksın bu kadar basit kardeş

- - - Eklendi - - -

nerde hata yaptın kardeş?

Adam doğru bilgi versin o zaman. İndirmeye çalışıyor diyor.

CrazyBK

Üye
teşekkürler sorunsuz çalışıyor grafikleri çok iyi s3'de kasma yok

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

kralbartman

kralbartman

Üye
Abi sd 'de
uploaded.net=Error 404
TurboBit= File was not found. It could possibly be deleted.
Zippyshare=File was not found. It could possibly be deleted.
cyberlocker=sayfa bulunamadı
4shared=(üyelik istiyor diye fazla uğraşmadım)

sadece sondaki link çalışıyor (benim internet yavaş 3sa 50 dk dedi kapattım)

Abi düzeltirmisin veya alternatif birkaç link eklermisin?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Abi sd 'de
uploaded.net=Error 404
TurboBit= File was not found. It could possibly be deleted.
Zippyshare=File was not found. It could possibly be deleted.
cyberlocker=sayfa bulunamadı
4shared=(üyelik istiyor diye fazla uğraşmadım)

sadece sondaki link çalışıyor (benim internet yavaş 3sa 50 dk dedi kapattım)

Abi düzeltirmisin veya alternatif birkaç link eklermisin?
bugün ekleyeceğim kardeş :)