eğer yoksa kendin oluşturacaksın klasörütelefonum s3 mini. rootsuz kullanım için olan apk.yi indrip kurdum.sd dosyaınıda indrdim. ama bende sd/android/data var.obb yk. nasıl olcak bu iş şimdi?
Linkler yenilendiSD linklerin hepsi uçmuş beyler

telefonun rootluysa titanium backup dosyasını vereyim?dr. weble telefon taraması yaptım sonradan telefonda kendiliğinden obb klasörü olştu.sizin dediğinz gibi yaptım. oyunu okudu. uygulamalarda oyununun tam boyutunu gösteriyor ama hala oyunu indirmek istiyor. yardım lütfen. şimdiden teşekkürler
dr. weble telefon taraması yaptım sonradan telefonda kendiliğinden obb klasörü olştu.sizin dediğinz gibi yaptım. oyunu okudu. uygulamalarda oyununun tam boyutunu gösteriyor ama hala oyunu indirmek istiyor. yardım lütfen. şimdiden teşekkürler
Galaxy w cm9 rc8 yüklü açarmiki
Adim adim yaziyorum bendede s3 mini var rahat rahat oynuyorum.Once nba 2k13 oyununu uygulamalrdan kaldir sil yani.Sonra oyunun obb dosyasini nereye attiysan onuda sil.Sonra oyunun apksini kur ama oyuna sakin girme daha sonra teli pcye bagla ve oyunun obb dosyasini ayni isimdeki klasoruyle birlikte android/obb klasorunun icine at.Burayi iyi anladin dimi sadece obb dosyasini atmicaksin obb dosyasini klasoruyle beraber aticaksin.Sonra teli pcden ayir.Artik oyuna girip oynayabilirsin...

Arkadaş bi türlü beceremiyorum
Şunu iyice bi detaylandirsak süper olcak![]()
galaxy w de olmadı ama yinede emeğe saygı