Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

derrickrose34

Üye
Rootlu rootsuz herşeyi yaptım çalışmadı yine indirme bölümü geliyor neden ??

samba37

Üye
ya offline wifi gerekmeden oyunu acmak degilmi kurulumunda bikere internetle acin demissinde

canıtın98

Üye
Arkadaslar bende samsung galaxy w var android 4.0 yukselttim sitedeki verilen dosyalari indirdim obb falan attim oyuna giriyor ama maca girmiyor dolarken oyundan atiyor yardimmmm

stoch94

Üye
Tesekkurler.Guzel paylasim:D

turik_12

Üye
kardeş bu obb ye atacagımız dosya nerede acaba

Sergerde3

Üye
telefonum s3 mini. rootsuz kullanım için olan apk.yi indrip kurdum.sd dosyaınıda indrdim. ama bende sd/android/data var.obb yk. nasıl olcak bu iş şimdi?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
telefonum s3 mini. rootsuz kullanım için olan apk.yi indrip kurdum.sd dosyaınıda indrdim. ama bende sd/android/data var.obb yk. nasıl olcak bu iş şimdi?
eğer yoksa kendin oluşturacaksın klasörü

Sergerde3

Üye
dr. weble telefon taraması yaptım sonradan telefonda kendiliğinden obb klasörü olştu.sizin dediğinz gibi yaptım. oyunu okudu. uygulamalarda oyununun tam boyutunu gösteriyor ama hala oyunu indirmek istiyor. yardım lütfen. şimdiden teşekkürler

riquelme76

Üye
SD linklerin hepsi uçmuş beyler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

riquelme76

Üye
Ya beyler benim android obb yoktu kendim klosör olusturdum önce telefona apk attım kurdun açmadım dediğiniz gibi o dediğiniz sd yide attım ama oyunu açtım yine wifi den indirmek istiyor orjinal kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

dr. weble telefon taraması yaptım sonradan telefonda kendiliğinden obb klasörü olştu.sizin dediğinz gibi yaptım. oyunu okudu. uygulamalarda oyununun tam boyutunu gösteriyor ama hala oyunu indirmek istiyor. yardım lütfen. şimdiden teşekkürler

aynen bunun cevabı

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Galaxy w cm9 rc8 yüklü açarmiki

karmarjia

Üye
sd dosyasını indirirken ag hatası alıorm iki ayrı linkdede denedim başka bi siteye upload edebilrmsn acaba

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Adim adim yaziyorum bendede s3 mini var rahat rahat oynuyorum.Once nba 2k13 oyununu uygulamalrdan kaldir sil yani.Sonra oyunun obb dosyasini nereye attiysan onuda sil.Sonra oyunun apksini kur ama oyuna sakin girme daha sonra teli pcye bagla ve oyunun obb dosyasini ayni isimdeki klasoruyle birlikte android/obb klasorunun icine at.Burayi iyi anladin dimi sadece obb dosyasini atmicaksin obb dosyasini klasoruyle beraber aticaksin.Sonra teli pcden ayir.Artik oyuna girip oynayabilirsin...

Arkadaş bi türlü beceremiyorum
Şunu iyice bi detaylandirsak süper olcak :D

batutopuz

Üye
datayı çekerken dowlloand failed because you may not have purchased this app diyo ne yapmalıyım

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Arkadaş bi türlü beceremiyorum
Şunu iyice bi detaylandirsak süper olcak :D

Yaptım ama sonuç berbat oyun açıldıktan 5 dk sonra kapanıyor ve oyuncular parça parça gözüküyor kafa bi tarafta gövde bi tarafta :) galaxy w de olmadı ama yinede emeğe saygı :tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
Ellerin dert görmesin :)

theceronimo

Üye
Xperia Sola da çalıştı kasmadan oynanıyor teşekkürler.
Yalnız tuşlar ekranda görünmüyor onu açamadım, daha sonra bakarım ayarlarda vardır sanırım açılışı.

Sergerde3

Üye
  1. [quote="ben101, post: 6060477
Linkler yenilendi :oke:

- - - Eklendi - - -

telefonun rootluysa titanium backup dosyasını vereyim?[/QUOTE]
telefonum rootlu değil