Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

seedofchucky

seedofchucky

Üye
ya arkadaş şu linkleri bi düzelt ya koymuşsun ad.fly bilmem reklam şeysine iphone kazandınız diyen bi siteye yönlendirip duruyo ne kadar boş bir iştr bu ya giremiyoruz 4shared,zippshare sitesine. filesear desen en fazla 400mb indirmeye izin weriyor boş boş işler yapmışsın kardeşm, turbobitler silinmiş...

boysmail

Üye
Merhaba Ben sd dosyasını indirdim Sd kartın içinde Obb diye klasörünede attım Rootsuz apk yida indirdim fakat hala oyunu açtığımda Beni download a yönlendiriyor oyunu açmıyor sorun ne olabilir aceba samsung s3 kullanıcısıyım teşekkürler.

cemdemir7

Üye
Güzel paylasim

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
:tşk:

boysmail

Üye
Merhaba Ben sd dosyasını indirdim Sd kartın içinde Obb diye klasörünede attım Rootsuz apk yida indirdim fakat hala oyunu açtığımda Beni download a yönlendiriyor oyunu açmıyor sorun ne olabilir aceba samsung s3 kullanıcısıyım teşekkürler.

serverus.alper

serverus.alper

Üye
arkadaşım iyi güzel yayınlıyorsun ama yayınladıktan sonrada konuyu güncellesen ve şu linkleri yenileseniz böyle konuları açıp bırakacaksanız hiç açmayın...

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

boysmail

Üye
benim soruma neden cevap gelmiyorki aceba gorunmezmi oldum

emreasfb

Üye
Ben zippyshare den indirdim hem hızlı hem de aynı anda indirebiliyorsun. PolyPad 9716 HD'de hafif kassa da sorunsuz çalışıyor.

airselo

Üye
arkadasım bı kac gun once yazmıstım lınklerı yenılermısın dıye oluyo falan demıstın zıppy share 1ve 5. part harıc aktarım olmuyo hatalı dosya uploaded sılınmıs biri yuklenmemis bitanesi 400mb ustu ındırmıyor dıgerı mahkemece engelli lutfen yenılermısın lınklerı tekrar soyluyorum sımdıden tesekkurler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bı kac gun once yazmıstım lınklerı yenılermısın dıye oluyo falan demıstın zıppy share 1ve 5. part harıc aktarım olmuyo hatalı dosya uploaded sılınmıs biri yuklenmemis bitanesi 400mb ustu ındırmıyor dıgerı mahkemece engelli lutfen yenılermısın lınklerı tekrar soyluyorum sımdıden tesekkurler
turbobit linkini yeniledim lütfen bi daha bakarmisin !

esokmen

esokmen

Üye
:) güzele benziyor teşekkürler

boysmail

Üye
Android 4.1.1 Sürüm bu Telefon Samsung S3 mini.

boysmail

Üye
bir cevap veren yok 1 haftadır beklıyorum...

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
bir cevap veren yok 1 haftadır beklıyorum...

Adim adim yaziyorum bendede s3 mini var rahat rahat oynuyorum.Once nba 2k13 oyununu uygulamalrdan kaldir sil yani.Sonra oyunun obb dosyasini nereye attiysan onuda sil.Sonra oyunun apksini kur ama oyuna sakin girme daha sonra teli pcye bagla ve oyunun obb dosyasini ayni isimdeki klasoruyle birlikte android/obb klasorunun icine at.Burayi iyi anladin dimi sadece obb dosyasini atmicaksin obb dosyasini klasoruyle beraber aticaksin.Sonra teli pcden ayir.Artik oyuna girip oynayabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

Enes hfz

Üye
Note 2 calisirmi

murat_57_

Üye
kardeş öncelikle teşekkür ederim ama bir.sorun var oyunda kasma yok ama oyuncuların formaları kayboluyo yamuluyo :) bunu nasıl duzeltebiliriz bir de oyunun yeni versiyonu nu nasıl indireceğiz bu arada telim htc sensationxe

hitmachine16

Üye
Oyun çok dandik yalnız yüklemeye değmez oynanabilirlik sıfır.