Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

kralbartman

kralbartman

Üye
Abi inat ettim 3s 50 dk indirdim.Yükledim casper tabletime, çalıştı. Teşekkür ederim abi.(Türkçe delected)

vyslrkn

Üye
Uygulamaları söylediginiz şekilde yaptım ama çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim.Telefon modeli Htc one s android sürümü 4.1.1

vyslrkn

Üye
anlattıgınız yolları yaptım ama oyunu oynayamıyorum.Oyuna girince Download geliyor önüme yardımcı olursanız sevinirim..Telefon modeli htc one s android sürümü 4.1.1

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
anlattıgınız yolları yaptım ama oyunu oynayamıyorum.Oyuna girince Download geliyor önüme yardımcı olursanız sevinirim..Telefon modeli htc one s android sürümü 4.1.1
bak kardeş sd dosyasını doğru yere attığınıza emin olun,belki sürüm ile sorun olabiliyor :)

- - - Eklendi - - -

Abi inat ettim 3s 50 dk indirdim.Yükledim casper tabletime, çalıştı. Teşekkür ederim abi.(Türkçe delected)
maşallah kesene bereket :D

max den

Üye
4.0.4 te çalışırmı ?

memolika

Üye
İndirme istiyor ne yapmam gerekiyor

bukel

Üye
Teşekkürler.

sercan42_

Üye
Sagol bilader

Preloader

Preloader

Üye
saol kardeşim ;)

furkan5800

furkan5800

Üye
paylaşım için teşekkürler şimdi kurdum tabletime

aBouT

aBouT

Üye
lg p970 sorunsuz çalıstı tşkler.

ahmetbastug33

Üye
nasıl yükleniyor anlatabilir misiniz?

ekosen

ekosen

Üye
S3 kullanıyorum telefonum rootsuz Android/ obb kalsörü yok direk atıyorum olmuyor obb yaratıp atıyorum olmuyor. rootsuz apk denedım yine olmuyorr.

aLon3AnqeL

Üye
:tşk:

canıtın98

Üye
Arkadaslar ben samsung w kullaniyorum android 4.0 yukseltim nba 2k13 yukledim.bu siteden her seyi yaptim oyuna giriyor ama mac girerken oyundan atiyor yardim pls

samba37

Üye
galaxy w de nba 2k13 acmak... bence pek mumkun degil