Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

hekim_80s

Üye
ya ben sd dosyalarinada obb ye attim ama yine acilmiyor oyun acilirken data dosyalarini yukle diyor ondan sonra indirmiyor acill yardimmmmm ....:(

baris_60

Üye
kardeş konuda anlattıklarını yapmama rağmen olmadı general mobile discovery cihaz var elimde ama çözemedim
800 mb lık dosyayı obb ye attım oyunu kurdum açtım takımların toplu logolarının olduğu yerde takılıyor ilk açtığımda download ksımı tamamlandı yazıyodu ama % 0 da ilerlemedi sonraki açmalarımda o da gelmedi ve o takımların olduğu sayfada donup kaldı

baris_60

Üye
Arkadaslar lutfen yardim edin.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
kardeş konuda anlattıklarını yapmama rağmen olmadı general mobile discovery cihaz var elimde ama çözemedim
800 mb lık dosyayı obb ye attım oyunu kurdum açtım takımların toplu logolarının olduğu yerde takılıyor ilk açtığımda download ksımı tamamlandı yazıyodu ama % 0 da ilerlemedi sonraki açmalarımda o da gelmedi ve o takımların olduğu sayfada donup kaldı
kardeşim marketten uyumlu olup olmadığına baktın mı?

baris_60

Üye
Uyumlu ama pahali oldugu icin indiremedim

suat61

suat61

Üye
teşekkürler

MrGalaxy

Üye
Teşekkürler, çalışıyor (Dark Evopad R9724)

xxkeyifcixx

Üye
merhaba not2 ye rotsuz olan apk ile sd dosyasını indirdim söylenilenler gibi önce apk yı (NBA2K13 v1.0.6.apk)kurdum ardından (com.t2ksports.nba2k13android) klasörünü sd/android/data klasörünün içine attım fakat onu açarken (downloading game data) uyarı veriyor yüklemek istediğimdeyse malüm dataları kaldırılmış diyosunuz yükleyemedim yardımcı olabvilirmisiniz.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
:tşk:

crazy070707

Üye
sen var ya adamsın adam,çok teşekkürler ace 2 sorunsuz çalışıyo laaaaaaaan eyvallah be

Oziyy

Oziyy

Üye
süper oyun internet gerektirmeden girdim Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
codblackops2

codblackops2

Üye
Teşekkürler Note2 'de sorunsuz çalışıyor.

• Beğen

RE_STaRT

Üye
Eline sağlık :tşk:

• Beğen
Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
:tşk:

• Beğen