bozkurt955
Üye
rm-675
----------Eklendi @ 19:12:15 ---------- Yazıldı @ 19:07:43 ----------
navifirm de de benim product kodumu bulamadım. başka bi kodunkini indirdim phoniex ten yükelmeye çalıştım ama program indirdiğim dosyaları bulamadı. benim tel üretim yeri china acaba çinde henüz yayınlanmadı diye olabilirmi .
tamma kardeş hallederiz merak etme ben bakarım şimdi c7 di dimi
evet kardeşim c-7 yardım edersen valla çok dua edicem sana ya
arkadaşlar pc'den ovi'den telefonu güncelleme yapmak istedim 3. Aşamada cihazla bağlantı kesildi diyor 326 mb dosya iniyor fakat telefona güncelleme yapamıyorum ve cihaz kurtarma diye bir ekran geliyor orda olan 4 aşamayıda yapıyorum sorun düzelmiyor yardımcı olabilir misiniz
yazılım mı attırmak gerek yani şimdiBu sorunun aynısı bendede var ama bi türlü çözemedim phoniex ilede denemedm yarın telefoncuya götürüp yazılım attıracam atarlarsa
ben de suna dikkat ettim tel eskisine göre o kadar çok ısınmıyo tel canlandı hiç donma yok çok memnunum c601 tel n 8 den daha iyi vallaevet atacağım ama uyuz bi durum ya telefonu tamamen kişisellestiriyorsunuz bi format yine sıfırdan uğraş üşeniyorum----------Eklendi @ 14:44:45 ---------- Yazıldı @ 14:40:48 ----------bi de bence n8de ciddi bi ısınma sorunu var bazen azıcık zorlayınca cayır cayır yanıyor adamlar soğutucu niyetine metal kasa yapmışlar anlaşılan
ben de suna dikkat ettim tel eskisine göre o kadar çok ısınmıyo tel canlandı hiç donma yok çok memnunum c601 tel n 8 den daha iyi valla
sonunda anna geldi wifi den bende güncelledim...
şakamısın gece gecenasıl geldi dostum telefonunun markası ne c6-01 ise wlan ile güncellenmiyor az önce denedim hiç bit güncelleme yok diyor
şakamısın gece geceherkes annadan sıkıldı sen güncelleme yok diyorsun herneyse güncelleme geldi telefonun yurddışı çıkışlı ise daha diğer ülkelere anna gelmedi. Bence flash çak telefona...
hayır yurtdişi çıkışlı değil ürün kody 059c383
----------Eklendi @ 01:32:02 ---------- Yazıldı @ 01:28:21 ----------
Ya yalanmı söyleyecem ovi suitten denediğimde buluyor ama güncelleme sırasında bağlantı kopuyo telden uygulamalar araş,çlar yazılıma girdiğinde pc ile günceleyin yazıyor wlan ile #*0000# dan hiç bir güncelleme yok diyorB u gidişle anna yı falan yüklemek hayal olacak
sana anna geldi oviden güncelleyecen bide senin tel siyah nerden bildim ama rengini xD
bu mobil shell in bi linki varsa verebilir misiniz arkadaşlar. bir de trial mı bu programspb mobil shell denememiş olan varsa nolur denesin... yazık program harcanıyor. nokianın o programı alıp bizzat kullanması lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?