Güncelleme hoşuma gitti biraz kurcaladım bence güzel. Qwerty klavyede atla deve değil ama yinede iyi olmuş. Ovi maps i kullanma ovi suitten program indirme kurma anlamında sorun yaşamadım önceden kullandığım bir kaç programı kurdum sorun çıkarmadı benim için en önemlisi mod v7 idi onuda kurdum sorunsuz çalıştı web tarayıcı da şu ana kadar hala iyi gidiyor kasmıyor yüklemeler daha iyi. Oyun olayına daha girmedim onda da sorun çıkarmazsa şimdilik iyidir bu anna
Güncelleme hoşuma gitti biraz kurcaladım bence güzel. Qwerty klavyede atla deve değil ama yinede iyi olmuş. Ovi maps i kullanma ovi suitten program indirme kurma anlamında sorun yaşamadım önceden kullandığım bir kaç programı kurdum sorun çıkarmadı benim için en önemlisi mod v7 idi onuda kurdum sorunsuz çalıştı web tarayıcı da şu ana kadar hala iyi gidiyor kasmıyor yüklemeler daha iyi. Oyun olayına daha girmedim onda da sorun çıkarmazsa şimdilik iyidir bu anna
harbiden hakkını vermiş.. ben ilk yükledim sandım ama yüklememiş güncellemeyi sadece simgeler gelmişti sonra anna 1/2 2/2 oyun ovi sosyal ağlar geldi onları yükledim oldu sorunsuz galiba (maşallah)
değdi gibime geliyor
aynı wireless üzerinden mi mesajlaşacağız mesela? ve diğerlerinide anlatırsanız çok iyui olur uygulamalar klasörünün içindeki bildirimleri merak ettim özellikle
arkadaşlar telefona anna yükledim ve açılırken falan desteklenmeyen özellik uyarısı alıyordum sonra baktım ki 5 tane daha güncelleme var nfc ile ilgiliymiş o hata.nfc'yi desteklemiyordu güncelleme yaptıktan sonra hallettim ve şuan annamda sorun yok gayet stabil çalışıyor. sorun yaşayanlara tavsiyem anna güncellemesinden sonra wifi ile telefon üzerindeki güncellemeyi yapsınlar