Son zamanlarda banlanan birkaç üye hakkında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye
yav negativ usta avatarı degiştir bu konuyla beraber kötü bi imaj yaratıyor :)

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştığım konuyu okuyunca şok oldum, kişisel olarak Miaxicep ile bir sorunum yok, uzun zamandır ailedenim ve kimseyle de bir sorunum olmadı, adı geçen bazı arkadaşlar halen arkadaşlarım, benim Miaxi ye olan gönül bağım ayrı bir konu ama arkadaşlarım adına üzüldüm, öyle ki bir dönem symbian destek de birbirimize hayli aşina olmuştuk.

Ben forum kardeşliğini Maxicep te öğrendim ve bu kardeşliği düşünerek bazı özel paylaşımlarım dışında hiçbir arkadaşımın paylaşımını başka sitede paylaşmadım, zira paylaşımlar arasında telif hakkı gözetilemeyecek yasadışı paylaşımların da var olduğu düşünülürse paylaşımların kaydırılmasının siteye zarar vermesi çok zor sanırım.
Emeğe saygı konusunda da haklı olduğunuza üzülerek katılıyorum ancak arkadaşlarıma da teessüf etmek içimden gelmiyor doğrusu.

buradaki kardeşliğe zarar mı geldi, bize ne oldu anlamıyorum, çoğumuz birbirimizi tanımasak da sıcak bir ortamdı, umarım yine aynı sıcaklığı yakalarız.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştığım konuyu okuyunca şok oldum, kişisel olarak Miaxicep ile bir sorunum yok, uzun zamandır ailedenim ve kimseyle de bir sorunum olmadı, adı geçen bazı arkadaşlar halen arkadaşlarım, benim Miaxi ye olan gönül bağım ayrı bir konu ama arkadaşlarım adına üzüldüm, öyle ki bir dönem symbian destek de birbirimize hayli aşina olmuştuk.

Ben forum kardeşliğini Maxicep te öğrendim ve bu kardeşliği düşünerek bazı özel paylaşımlarım dışında hiçbir arkadaşımın paylaşımını başka sitede paylaşmadım, zira paylaşımlar arasında telif hakkı gözetilemeyecek yasadışı paylaşımların da var olduğu düşünülürse paylaşımların kaydırılmasının siteye zarar vermesi çok zor sanırım.
Emeğe saygı konusunda da haklı olduğunuza üzülerek katılıyorum ancak arkadaşlarıma da teessüf etmek içimden gelmiyor doğrusu.

buradaki kardeşliğe zarar mı geldi, bize ne oldu anlamıyorum, çoğumuz birbirimizi tanımasak da sıcak bir ortamdı, umarım yine aynı sıcaklığı yakalarız.

Kardeşliğe şöyle zarar geldi. Bazı asker rütbeli arkadaşlar 3-5 cinsel istek peşinde koşmaya başladı, bunların tekerine çomak sokunca, maxi üzerinden edindiği arkadaşlarıyla birlikte çalma işlemine geçtiler, kendisi buradan atılmasına rağmen.

Daha sonrası çorap söküğü gibi geldi ve bu konuyu okumuş, açmış olacağımız durumlara geldik. ;)

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
sayın adminlerim bir konu danışabilirmiyim şimdi bu banlanan üyeler için şaşırdım öncelikle ama onlar üye oldukça siz banlıyorsunuz yorulmadan.. ama bunun bir çözümü yokmu mesela onların IP adreslerini banlasanız tespit ettiğiniz ipleri bence böyle yaklaşamazlar ama yinede bilmiyorum

jöly

Üye
hala da aramızda konuları birebir çalıp başka yerde kendi konuları gibi gösteren üyeler var...kim olduklarını zamanı geldiğinde göstereceğim...bizler ***** değiliz...kim olduklarını şahsen biliyor ve izliyorum...zamanı geldiğinde kanıtlarımla yüzlerine vurduğumda yüzsüzlüklerine devam edecekler mi bilemem...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sayın adminlerim bir konu danışabilirmiyim şimdi bu banlanan üyeler için şaşırdım öncelikle ama onlar üye oldukça siz banlıyorsunuz yorulmadan.. ama bunun bir çözümü yokmu mesela onların IP adreslerini banlasanız tespit ettiğiniz ipleri bence böyle yaklaşamazlar ama yinede bilmiyorum

İp banlama gibi durum söz konusu olamaz kanaatindeyim. :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
İlk Sayfada Adım Geçiyor ama; Ben Burdayım Çünkü Her Şey Anlaşıldı

turkiminator

turkiminator

Üye
aminnnnnnnnnnnnn =))

CK1991

CK1991

Üye
ayıp yahu:box

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1177264' Alıntı:
İp banlama gibi durum söz konusu olamaz kanaatindeyim. :oke:

İp banlama gibi basit bir seçenek kullanmıyoruz bizim sistemimiz daha farklı ve daha kesin sonuç veriyor. Bunu henry'ye sorabilirsiniz kendisinin sayısız fake nickini zamanında tespit edip forumda belirtmiştik.

İp'ler hatalı sonuç verebiliyor. Mesela seninle ben aynı ip'den girmiş gibi gözükebiliyorum aslında böyle bir şey hiç olmamasına rağmen. ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
Siteyi kirletiyorlardı boşverin temizlendi işte sitemiz..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sanırım Kapsamlı Bir Araştırma Yapılıyor.. :hmmm

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
İp banlama gibi basit bir seçenek kullanmıyoruz bizim sistemimiz daha farklı ve daha kesin sonuç veriyor. Bunu henry'ye sorabilirsiniz kendisinin sayısız fake nickini zamanında tespit edip forumda belirtmiştik.

İp'ler hatalı sonuç verebiliyor. Mesela seninle ben aynı ip'den girmiş gibi gözükebiliyorum aslında böyle bir şey hiç olmamasına rağmen. ;)
Valla Şuan Saysam En Az Banlayamadığın 50 Nickim Var...En İyisi Bana Sormasınlar Zaten Kullanmıyorum..Allah'da Gerektirmesin Zaten :coold:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Valla Şuan Saysam En Az Banlayamadığın 50 Nickim Var...En İyisi Bana Sormasınlar Zaten Kullanmıyorum..Allah'da Gerektirmesin Zaten :coold:

Biliyorum dediklerini, ama unutma bu dediklerin ben forumda yokken aldığın ya da giriş yaptığın nickler. ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim zamanımda olsaydı o olay........ :islik

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt