Son zamanlarda banlanan birkaç üye hakkında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Son zamanlarda banlanan birkaç üye hakkında ...
Emek çok önemli bir kavramdır ve emeğe saygısızlık kesinlikle başta ben olmak üzere, maxicep yönetiminin tahammul edemeyecegi bir konudur.

Son zamanlarda 2-3 adet, maxicep.com un hem kategori olarak hem de tema olarak, yapı olarak ve hatta kategorilerdeki konu olarak, birebir taklitle açılan siteler dikkatimizi çekmedi değil.

İşin üzücü kısmı ise, bizim sitemizde aktif olan bazı üyelerin aktifliğini sonlandırıp veya aktifliğine devam edip bir şekilde, ilgili kopya sitelerde yönetici yada aktif üye olmayı seçmislerdir.

Bu tip üyelerin maxicep.com' a zerre kadar yarar sağlamayıp, içerik kopyalamaya calistikça da zarar vereceğini düşünerek, buradaki üyeliklerini durdurma kararı aldık zira kendileri , kopya sitelerde bulunarak bu emek hırsızlığı yaptıkları ve şahsiyetsizlik içerisinde bulundukları aşikar .

Örneğin;

Caldere
seli84
CEREN
ahmetserden
Sergio_Aguero
> çileke$ <
schumici

Daha önce siteden uzaklaştırılan grupda, en başta toprakumit de bu sebepten bu kişilere söylenenlerden nasibini fazlasıyla alabilir..

Bu tip üyeler tespit edildikçe, aynı aksiyon uygulanmaya devam edecektir..

Şimdi, misafir olarak yeni nickler alarak maxicepdeki gelismeleri ve konuları takip ederek, içerikleri diğer sitelere, yüzleriniz gülerek kopyalamaya devam edebilirsiniz.

Site sahipleri dikkat etsinler zira birgün bir marka başlarına içerik kopyalama suçundan dava ile karşılarına çıkmaz umarım..

Not: Bu arada bu konu ve konuya alet olan tüm şahıslar bence çok gereksiz, o yüzden gereksiz mesajlar bölümüne açtım ..

omayra

Üye
:oke:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hmm
O kişilerin bunları yaptıklarını düşünemiorum ya :S:(

akula

akula

Üye
negativ bişi dikkatimi cektide örnekte verilenlerin çoguna son altı ayda üye olup stede kendini gösteren kişilerden olgunu fark ettimde

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bahsettiğin konu hakkında söyleyeceklerimi "site hakkında" bölümünde yeterince söylediğime inanıyorum.
Burada başka bir nokta için teşekkür edeceğim.

Engellenen bu üyeleri belirttiğin ve sebebini MaxiCep üyeleriyle de paylaştığın için teşekkürler!..

Böylece diğer üyeler tarafından, aktif olan bu üyelerin uzaklaştırılması hakkında herhangi bir spekülasyon yapılamayacak, bu üyeleri seven bazı arkadaşlarımız tarafından siteye duyulan güven ve saygı sarsılmayacak, bilakis yönetim olarak size -zaten fazlasıyla- duyulan saygı ve güven pekişecek.

POWER

POWER

Üye
Gerekli açıklamalar bir çok konuda yapıldı. Spekülsayon yapanların niyeti bellidir zaten :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gerekli açıklamalar bir çok konuda yapıldı. Spekülsayon yapanların niyeti bellidir zaten :)

Ben yalnızca bu olaya ilişkin olarak değil, genel manada yapılabilecek spekülasyonlardan bahsettim :)

Herhangi aktif ve seveni olan bir üyeyi nedeni belirtilmeden engellerseniz(geçerli bir nedeni olsa dahi bu neden bilinmediği için diğer üyeler tarafıdan) spekülasyonlar yapılabilir :)

Ama şimdi herkes nedenini biliyor ve sanırım muhalif bir ses çıkmaz :)
Yine de çıkarsa senin söylediğin geçerli olur Ercan :)
Spekülsayon yapanların niyeti bellidir zaten :)

jöly

Üye
yerinde bir karar...zaten maxicepte kimse durduk yere cezalandırılmaz...:oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Caldere
seli84

CEREN

Bu Sebepten Dolayı Banlandıklarını Bilmiyordum Çok Şaşırdım ve Çok Üzüldüm..
Umarım Böyle Bir Olayla Bir Daha Karşılaşmayız..

Nazy

Nazy

Üye
kimsenin kimseye çamur atmasına gerek yok
herkes kimin ne olduğunu biliyor:)

omayra

Üye
derya_demet (ceren) ve Rousseau (Sergio_Aguero) fake nick kullanmaktan dolayı banlanmıştır!

Fake nick kullanmayınız!

Nazy

Nazy

Üye
onlar bu gidişle daha çok fake nick kullanacaklar
sözlerine kimseler güvenmiyor ve inanmıyor
ancak iki üç kullanıcı adı kullanarak kendilerini ifade edebiliyorlar

omayra

Üye
onlar bu gidişle daha çok fake nick kullanacaklar
sözlerine kimseler güvenmiyor ve inanmıyor
ancak iki üç kullanıcı adı kullanarak kendilerini ifade edebiliyorlar

katılıyorum. :oke:

banlarız be kardeş, sorun değil;)

uzun zamandır dokunuyordu bu durum, Ozan'ın sabrı taştı sonunda.

xkadir61

xkadir61

Üye
:allalla:

ouSahin

ouSahin

Üye
Ozan abiyle bende görüşmüştüm bu konuyu gerçekten sinir bozucu...

Ben hiç üzülmedim :) çünkü ne tür insan oldukları siteye geldiklerinde anlaşılmıştı ki...sitede dışındada anlaşıldıgı gibi:)

Solamente

Üye
Ozan abiyle bende görüşmüştüm bu konuyu gerçekten sinir bozucu...

Ben hiç üzülmedim :) çünkü ne tür insan oldukları siteye geldiklerinde anlaşılmıştı ki...sitede dışındada anlaşıldıgı gibi:)

Ya hepsi tamam ama üzüldüğüm şey hiç utanmadan insanları karalayabilmeleri :box birde yaptıkları şey çok doğal normal bişeymiş gibi kendilerini ifade etmeye çalışmaları ona buna taş atıyo dengesiz şeyler :megafon:

POWER

POWER

Üye
Herkes haddini bilecek. Buna emin olun ;)
Hak eden cezasını her şekilde bulur.

c3r3n

c3r3n

Üye
Banlanan kişilere çok şaşırdım.Bayadır site de bulunuyorlardı böyle bir şey beklemezdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt