Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Wp7 olanını düzenlemeye çalışıyorum da kaynak kodu lazım..Bir adresi felan var mı bunları yapanın?
Malesef elimde yok. Ben de arşivlerden topladım

Yarın akşama doğru çıkacak kardeşim![]()

Wp7 olanını düzenlemeye çalışıyorum da kaynak kodu lazım..Bir adresi felan var mı bunları yapanın?

Yarın akşama doğru çıkacak kardeşim![]()

Canın sağolasun.
Malesef elimde yok. Ben de arşivlerden topladım
![]()
5800. Haritalar pert, NDrive yüklenmiyor. Güncelleme hatası diyor. Ovi Mağaza çalışmıyor.
Canın sağolasun.

bycatre ne diyor acaba? O modladı ve hata olsaydı eminim dosyaları bana iletmezdi.
- - - Eklendi - - -
Sen de sağol hünkarım![]()

Şey evet biraz acayip duruyor haritalar ama onun dışında çok hızlı
Bilmiyorum Ama Fur Bir Daha Bakayım Bİr Sorun Yoktu Ama TAm HAtırlamıyorum YArın Bir Daha BAkarım![]()

5800 da ekran parlaklığı değişmiyor, sadece bende mi bu sorun ?
haritaları guncelledim cillop gibi oldu nokia maps indirdim oda oldu tek sorun 80 mb hafızadan 55e dustu
5800 mı
Evet profilinde öyle yazıyor.
5800 mı
O Zaman Haritalarda Sıkıntı Yok Diğer Arkadaştan Kaynaklı Olması Lazım
- - - Eklendi - - -
Furkan Bir Şey Soracağım Şu Cfw Ye T9 Yaması Gömme Ya Hep T9 Siliniyor E De Olsun Ama Sen Predic Gömme Çok Sinir Oluyorum T9 Catre Yi Görmüyor Önceki Iyiydi Benim Rica Ediyorum
Zaten gömmedim.
Allahallah Benim T9 Gitti Nasıl Oldu Anlamadım Neyse O Zaman ÖZÜR DİLERİM Furkan

Sorun değil![]()

5800 da ekran parlaklığı değişmiyor, sadece bende mi bu sorun ?

Onun Çözümünü Bilmiyorum Ve Rambonun Vereceği Düzeltmeyi Bekliyorum Ancak Ben Saat 2 Gibi Çıkacağım Dosyaları Yollarsa Deneyeyim Hemen
Şimdi Baktım Ovi Maps Güncelleniyor
- - - Eklendi - - -
Evet ONu Görmemeşim Özür Dilerim Dün Biraz Dalgındım da
- - - Eklendi - - -
Mağazada ÇAlışmıyor Bunlar İçin Herkese Özür Dilerim
- - - Eklendi - - -
Mağazayı store.ovi.com üzerinden güncelleyince mağaza sorunu çözülüyor
- - - Eklendi - - -
Şu An ÇAlışmayan Tek Şey Ekran ParlaklığıOnun Çözümünü Bilmiyorum Ve Rambonun Vereceği Düzeltmeyi Bekliyorum Ancak Ben Saat 2 Gibi Çıkacağım Dosyaları Yollarsa Deneyeyim Hemen