Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Yükledim şebeke çekmiyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ustamfa

ustamfa

Üye
eline emeğine sağlık kardeş. v1 deki hataların hepsi gitmiş çok güzel olmuş. çok teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
lazye

lazye

Üye
@Rambo_ft ya açılışta açılan sistem uyg engellemişsiniz ama mesela mesjlra grp çknca arka planda açk kalyo ramblowda öyle gösteriyo. Onunda modu vardı ya onu niye kullanmadınız ?Lütfen onu kullanın ya :D

Memetuzumcuoglu

Üye
X6 dan neden vazgeçildi arkadaşlar

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye

Testeri yapamadı.

- - - Eklendi - - -

Yok öyle bir mod.

Furkan akrdeşim snedne bir ricam var bana
1-hızlı rehber açılışı için ilgili modu verirmisin hani işareti gözkümüyor ama hızlı açılıyor ya
2-birde kardeş bu Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu varya bunda içindeki dosyada yazıyor ya NFE ile Silinecek dosyalar diye o lsteyi rofs2 ye modu attıktan sonramı öncemi silicez çünkü o moddada bahsedilen dosyalrdan var

lazye

lazye

Üye
@Rambo_ft ya vardı ama tbkde sen bendn dha iyi anlıyosun bu işlerden ama bende vardı... Amcm sni ktlmk dğl grçktn ... Ama vardı sistem uyg girip çıkınca arka planda kalmıyordu ...

Joker.

Joker.

Üye
Öncelikle manyak olmuş :D Arkaplanlar zaten muhteşem hepsini kullanıyom bende c5-03 var ona yükledim kilit sürüklemeli değil ? neden acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan akrdeşim snedne bir ricam var bana
1-hızlı rehber açılışı için ilgili modu verirmisin hani işareti gözkümüyor ama hızlı açılıyor ya
2-birde kardeş bu Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu varya bunda içindeki dosyada yazıyor ya NFE ile Silinecek dosyalar diye o lsteyi rofs2 ye modu attıktan sonramı öncemi silicez çünkü o moddada bahsedilen dosyalrdan var

1- http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...elleyin-max-ram-rambo_ftnin-editi-702318.html
2- Önce

@Rambo_FT ya vardı ama tbkde sen bendn dha iyi anlıyosun bu işlerden ama bende vardı... Amcm sni ktlmk dğl grçktn ... Ama vardı sistem uyg girip çıkınca arka planda kalmıyordu ...

Sadece rehber arkaplanda açık kalıyor. Ayrıca Ramblowdan uygulama gizlemeyi bilmiyorum.

Öncelikle manyak olmuş :D Arkaplanlar zaten muhteşem hepsini kullanıyom bende c5-03 var ona yükledim kilit sürüklemeli değil ? neden acaba

C5-03 için soruları Spectua cevaplarsa yerinde olur.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Furkan kardeşim 2. soruma cevap vermedin
2-bu Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu varya bunda içindeki dosyada yazıyor ya NFE ile Silinecek dosyalar diye o lsteyi rofs2 ye modu attıktan sonramı öncemi silicez çünkü o moddada bahsedilen dosyalrdan var

Ulysseus

Ulysseus

Üye

Kardeşim söyle diyeyim bana gelen modların içinde sürüklemeli tuş kilidi yoktu. Belki de kullanmadığım hatalı olan (C5-03'te çalışmaya) bir mod ile birleştirilmiş olabilir. Bilmiyorum. Ayrıca çoğu sürüklemeli tuş kilidi C5-03'te çalışmıyor :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
leofrankly nin paylaştığını dene o çalısır

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Kardeşim söyle diyeyim bana gelen modların içinde sürüklemeli tuş kilidi yoktu. Belki de kullanmadığım hatalı olan (C5-03'te çalışmaya) bir mod ile birleştirilmiş olabilir. Bilmiyorum. Ayrıca çoğu sürüklemeli tuş kilidi C5-03'te çalışmıyor :(

Tış kilidi modu yoktu :)

Üst Alt