bu ofwler jafla yüklesem yüklenir mi?
- - - Eklendi - - -
rambo eski tck modellerine nasıl ulaşırım? Bu ofw yi jafla atamadımda ?
- - - Eklendi - - -
bu ofw x6 da çalışır mı?.
c5-03 için kilit sürüklemeli olmasın
Malesef öyle olacak.
kardeşim süpersin ya ofw ler daha iyi değilmi cfw lerden artı ve eksileri nelerdir sence
bu arada x6 için çıkamsını sabırsızlıla bekliyorum
benim hat avea T.C.K v2 Belle Final Nokia X6 V40.0.002 kullanıyorum ama avea nın kaçka olan maç sonuçları servisi çalışmıyorum umudum ofw den
KesinnlikleSymbiancı, Nokiacı, Androidçi, Samsungçu, Sonyci, HTCci, iOsçu, iPhonecu olma oyuna gelme.
Bilinçli ol ihtiyacına göre karar ver
Pişman olma
Kesinnlikle

Rambo arkadaşın 5800'ına kuracağım da en performanslı hangisi olur?Bu haftasonu kurmam lazım...

Pazar gününe kadar 5800 dosyalarını uploadlayacağım hazır olur. Tek stil olduğu için en performanslısı zaten![]()
Yani bu diyorsun.Son Tuğra.

x6 için çıkmamasına çok üzüldüm acaba benim hat avea kaçkaç olan maç sonuçları servisi çalışmıyor bu cfw lerde senin bilgin varmı acaba
X6 için çıkmayacak. Tester yok.
OFW'ler ile C6 portları arasında adı üstünde biri C6 cihazının işletim sistemi diğeri hepimizin bildiği telefonlarımızın kendi işletim sistemlerini içeriyor. Bir çok yönden fark vardır. C6 portları herzaman çok daha kullanışlı ve özelliklidir. OFW'ler ise cihazlarımıza göre tasarlandığından daha düşük özellikler içermektedir. Mesela widget destekli ev ekranı yoktur.
x6 için çıkmamasına çok üzüldüm acaba benim hat avea kaçkaç olan maç sonuçları servisi çalışmıyor bu cfw lerde senin bilgin varmı acaba
Teşekkürler indirip yükleyim de çocuk güzelce bi' Asphalt 4 oynasın![]()

Çok güzel teşekkürler.Yalnız flash ev ekranlarının çoğu sakat![]()

C5'e ne zaman çıkacak?

Evet yapımcıları sakat
Testerimiz ne zaman dosyayı bana gönderirse. Belirsiz. Hafta sonu yapacağım dedi![]()
C5'e ne zaman çıkacak?