Son Tuğra V1.1 ne zaman çıkar birde c6 portuna göre şarj süresi nasıl teşekkür ederim
S.A Rambo kardeş,c6 tabanlı yazılımlarda rehberdeki seçenekler menüsünde,favori ekleme var,bu ofw lerde favori numara ekleme çıkmıyor,bunu ofw yazılımına nasıl modlayabiliriz ? Birde c6 tabanlı yazılım yükledimde zil sesleri gelen aramalarda çalarken kesiliyor bu nasıl çözülebilir telefonum x6 ilginize teşekkür

flash ev ekrani olarak blue spectrum home screen v2.0 diye bir ev ekrani var onu kullaniyorum.ama zaman zaman donuyor.saat , kisayollar calismiyor.bu fw den mi kaynaklidir yoksa flash dosyasindan mi
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sa rambo karteş n97 tck v2belle final kullanıyorum,duygusal ikonlardaki yazının simgenin arkasında kalma sorununu nasıl düzeltebilirim, ve fontu değiştrmeden cözmenin bi yolu varmı yardımcı olursan sevinirim
Dosyaları gizli hale getiriyorum yine gözüküyorlar bi şekilde 
Fontu değiştirmek zorundasın. Bunun en kolay yolu font dosyalarını (.ttf) E:\Resource\Fonts klasörü içine atman (klasörler yoksa kendin oluştur). Telefonu yeniden başlatınca düzelir.
"Galeri, aşağıda listelenen klasörleri görmemektedir" demişsin ya. powermp3 programını yükleyince e:/shared/powermp3 klasörüne programın görsel dosyalarını atıyor.bu dosyalarda galeride gözüküyor. e:/shared klasörününde galeride gözükmemesini sağlayabilirmisin?Dosyaları gizli hale getiriyorum yine gözüküyorlar bi şekilde
![]()

ama belle bar kullanıyorum hangi font uyumludur ? şuan kullanıdığım opera droid , ve bi ara siz duygusal ikon düzetmesi diye bi yama yayınlamıştınız o işe yaramışmıydı ?

Aslında bir çok klasör var 3. parti uygulamalar veya özel olarak kişinin kendi eklediği resimler vs. Bir anlatım yapacağım oradan isteyen kendi klasörlerini gizleyebilecek![]()
en kısa zamanda yaparsın inş.çok iyi olur vallaen kısa zamanda yaparsın inş.
çok teşekkürler bi deniym bakim yapabilecekmiyim
S.A Rambo_FT Bu bellebar uyumlu yazı tiplerinden hangisi daha büyük puntoludur acaba görme özürlüyüm birazdaen okunaklı hangisidir?eğer yarımcı olursanız (5800 için n97mini portundaki font benim için uygun)bu fontu düzenleyebilirmisiniz rica etsem.
gün ışığında dışarı çıkınca telefonun ekranında hiç bir şey gözükmüyor; bu sorunun çözümü varmıdır?...
gün ışığında dışarı çıkınca telefonun ekranında hiç bir şey gözükmüyor; bu sorunun çözümü varmıdır?...