Ulysseus
Üye
Aynı yerden bahsediyoruz![]()
Hadi yaa

Aynı yerden bahsediyoruz![]()

rambo kardeşim özür dileyerek bir soru sormak istiyorum çok anlamadığım için eleştirmek haddime değil ... seni forumda takip ediyorum yaptığın yorumlar paylaşımların söylediğin doğru bilgiler vs.bu işten iyi anladığını gösteriyor buna kimsenin şüphesi yok.
ama bu cwf ye bakınca bendeki ilk intiba aman tanrım işte bu dedirtmedic5 03 e göre düzenlenmiş bir cwf gibi geldi ben 5800 kullanıcısıyım ...c5 te hata vermez diğerlerinde olabilir vs diye tüm açıklamalar hani biraz seninde istediğin gibi tamamen içine sinmiş bir cfw değilmiş gibi oldu ilk intiba bende yüklemeyi pek içim çekmedi açıkçası takip eidyordum bekliyordym da bunu...
yanlış bir kelime kullandıysam kusura bakma eleştiriden ziyade benim yanlış anlamamı düzeltirmisin diye bu yorumu yapıyorum
süper kardeşim nokiayı müslüman yapmışsın![]()
Tuğra gibi güzel birşey mi var, sokakta yürürken araçların üzerinde hep görüyorum 
5250 telefonuma yükledim şu an ama müzik çalar açılmıyor ?
sorunların çözüldüğü cfwyi ne zaman yapacaksınız
Rambonun dediğine göre bulunan sorunların artmasını bekliyoruz. Her sorunu tek tek çözmektense toptan çözmeyi planlıyor.![]()
elinize sağlık arkadaşlar

sorun yüzde 100 java kaynaklı opera mini java kullanmadığı için tüm siteleri açıyo fakat opera mobile ve nokia tarayıcı açmıyor. Hata büyük ihtimalle java oyunlarının silinmesi yüzünden oldu. Görüşlerim böyle. Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
eyvallah kardeşim
C5-03'e göre yapmadım. Hatta C5-03'te kullanılamayan modlamalar var. 5800 sahipleri daha şanslı. V1.1 ile tamamen hatasız ve biraz daha donanımlı CFW geliyor. Saygılar.
Tuğra gibi güzel birşey mi var, sokakta yürürken araçların üzerinde hep görüyorum
Ben de açılıyor. Yeniden temiz yükleme yap.
Gelecek hafta inşallah.
Haklı.
![]()
hatasız olanını bekliyorum onu yükleyecem haftaya demişssin 
Vermez. Hard format atarsan eski haline dönmez. Navifirmden v23 doswalarını yükleyip flaşlarsan eski haline döner.bu telefonuma zarar veririmmi ve telefona hard format atsam geri eski haline dönermi telefon c5 03
![]()

ben ayrılıyorum..
C5-03 için c6 portu yapabilirmisiniz.Çalışma varmı bu konuda.
OFW demek hiç el değmemiş FW dosyaları demektir. CFW demek düzenlenmiş FW demektir. OFW'yi de düzenlesek CFW oluyor. Sen CFW'nin açılımını ne olarak biliyorsun?
2 senedir telefonu flashlayıp altını üstüne getirdim, adlarını bilmeyecek durumda değilim. Linkleri indirmiştim ama Son Tuğra OFW Orijinal Icon yazmasına rağmen içinden Belle projenizin CFW linkleri çıkmıştı. Link üzerinde Son Tuğra OFW yazmasına rağmen. Onu sormuştum.
selam rambo kardeş, N97 kullanıcısı olarak ekibinize katılmak istiyorum, n97nin yazılımını modlamada ve düzenlemede oldukca deneyimliyim.
ev ekranının 8 tane olmasına ne gerek var ki önceki daha iyiydi
Benim de bir kaç sorum olcak ilki biraz benim anlamamdan kaynaklanıyor.
1)[Nokia C5-03 hariç/hata veriyor] Yani c5-03'de çalışıyor mu çalışmıyor mu ?valla anlamadım
2)73 MB ram c-03'de de çalışıyor mu ?
3)OFW'lere menübar yapamaz mısınız :? (Türkçe )
Şimdiden![]()