Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

lordcanas

Üye
5250 telefonuma yükledim şu an ama müzik çalar açılmıyor ?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
sorunların çözüldüğü cfwyi ne zaman yapacaksınız

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
tester yine sensin dimi Koray

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Evet kardeşim. :oke:

kraldost

kraldost

Üye
elinize sağlık arkadaşlar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
C5-03 için en güzel ve en hızlı CFW oldu ama Opera Mobile veya Web'den facebook'a girdiğimde donuyor ve kapatmadan düzelmiyor.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
C5-03 için en güzel ve en hızlı CFW oldu ama Opera Mobile veya Web'den facebook'a girdiğimde donuyor ve kapatmadan düzelmiyor.
Webde o sorun var evet. Mobileyi denemedim. Opera Mini kullanırım hep. Opera mini de öyle sorun yok. Giriyor her siteye. :oke:

kraldost

kraldost

Üye
yalnız arkadaslar c503 e yukleme yaptım her sey tamamda ana ekran bembeyaz hiç bir şey göstermiyor menüde falan sıkıntı yok

Ulysseus

Ulysseus

Üye
yalnız arkadaslar c503 e yukleme yaptım her sey tamamda ana ekran bembeyaz hiç bir şey göstermiyor menüde falan sıkıntı yok

Ben söylemekten bıktım. İlk sayfayı komple oku istersen. Hafıza kartında gadget.swf dosyası olmadan flash live çalışmaaaz

saw58

Üye
reis web donuyor mediafireye girınce...

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
mhustafa

mhustafa

Üye
hocam elıne saglık emegıne saglık yalnız bir sorunum var ılgelınırsen sevınırım telefonum c5.03 cfw yı yukledımden berı watsapp acılmıor kafayı yıycem sıldım yenıden kurdum hard format attım banamısın demıyor lutfen yardım edermısın tesekkurler

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Koray bağırma adamlara kibar ol azcık :D:D

Abi kaç oldu bu ama :D

- - - Eklendi - - -

hocam elıne saglık emegıne saglık yalnız bir sorunum var ılgelınırsen sevınırım telefonum c5.03 cfw yı yukledımden berı watsapp acılmıor kafayı yıycem sıldım yenıden kurdum hard format attım banamısın demıyor lutfen yardım edermısın tesekkurler

Bekle kardeşim ilgıleniyorum.
Arkadaşım,bende "Başlatılıyor" Kısmında kalıyor. Büyük ihtimalle java ile ilgili.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım,bende "Başlatılıyor" Kısmında kalıyor. Büyük ihtimalle java ile ilgili.

Bi sonraki cfw nde ayarla moduda bağri otomatik atsn gadget.swf yi hafıza kartına bitane :) tekrar tekrar cevap yazmaktan daha kolay :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Başlatılıyorda kalıyorsa ağ ile ilgili olabilir.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Bi sonraki cfw nde ayarla moduda bağri otomatik atsn gadget.swf yi hafıza kartına bitane :) tekrar tekrar cevap yazmaktan daha kolay :D

- - - Eklendi - - -

Başlatılıyorda kalıyorsa ağ ile ilgili olabilir.

Onu Ramboya söyle bana değil. :oke: Valla abi kablosuzdan giriyorum. Ağda bi sorun yok. Bence java kaynaklı.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Ben sana söylüyorum sende yaparken Furkan'a söyle işte :) bende kullanıyodum eskiden whatsapp öyle kaldığında modeme bağlanıyodum geçiyordu orayı

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Ben sana söylüyorum sende yaparken Furkan'a söyle işte :) bende kullanıyodum eskiden whatsapp öyle kaldığında modeme bağlanıyodum geçiyordu orayı

Yalnız benim başlatılıyordan kastım, numarayı girdikten sonraki başlatılıyor yeri :D

Üst Alt