Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo kardeş son tuğra versiyonun X6 için çıkmayacakmı,bekliyoruz çok güzel bir yapıma benziyor.

X6 Testerimizden ses seda yok. Onu bekliyorum. Varsa X6 için CFW'den anlayan ve ekibimize katılıp X6 sahiplerini sevindirmek isteyen, bana ulaşsın.

karanlık temasını .sis olarak paylaşır mısınız

Yani Furkan sen tck v1 mi tck v2 mi önerirsin yani şimdi yazılım yüklemek zor geliyor bana eğer çok büyük bir performans ve stabilite farkı yoksa yüklemiyeceğim sen olsan

tck v1 mi tck v2 mi son tuğra mı ?

OFW çok daha hatasız ve stabildir. Ancak Son Tuğra V1'de java hatası mevcut. Başka hata göremedim. Bunun yüzünden ovi mağaza düzgün çalışmıyor.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Şu ovi mağazayı kaldırmak bazen çok iyi oluyor :D

kmesne

kmesne

Üye
Evet tamam son tuğra olmasın ozaman peki sen olsan son tuğra haricinde v1 mi v2 mi seçerdin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
askisare

askisare

Üye
5530'a yok olmadı bakk :(

buyukaptan

buyukaptan

Üye
sizde de oluyor mu hızlıal.com a girince telefon kilitleniyor. yani girmiyor. ayrıca sporx e girdiğim zaman bazı haberlerde de kilitlenme yaşadım opera kurdum yine aynı sonuçla karşılaştım. başka fw denedim. onlarda olmadı. fakat ben bunu beğendim. T9 u 5800 ın aynısı olması daha güzel. sırf bu yüzden bu ofw yi kullanıyorum. Lütfen yardımcı olun. bu tür sitelerde neden telefon kilitleniyor? 3 kere baştan kurdum ama olmadı. titizlikle yaptım dikkat ettim yine olmadı. Bi de parlaklık ayarının yapılamaması da şarj süresini etkileyeceğinden yeni sürüm çıkacaksa ne zaman çıkar merak ediyorum. Emeği geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
büyükkaptanın yaşadıklarını anlıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sizde de oluyor mu hızlıal.com a girince telefon kilitleniyor. yani girmiyor. ayrıca sporx e girdiğim zaman bazı haberlerde de kilitlenme yaşadım opera kurdum yine aynı sonuçla karşılaştım. başka fw denedim. onlarda olmadı. fakat ben bunu beğendim. T9 u 5800 ın aynısı olması daha güzel. sırf bu yüzden bu ofw yi kullanıyorum. Lütfen yardımcı olun. bu tür sitelerde neden telefon kilitleniyor? 3 kere baştan kurdum ama olmadı. titizlikle yaptım dikkat ettim yine olmadı. Bi de parlaklık ayarının yapılamaması da şarj süresini etkileyeceğinden yeni sürüm çıkacaksa ne zaman çıkar merak ediyorum. Emeği geçen arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

V1.1 çıkacak. Zamanı belli değil.

rft2626

rft2626

Üye
arkadaşlar bir sorunla karşılaştım .d şimdi yeni müzik i dosya yöneticisine atıyorum music klasörüne daha sonra kütüphaneye geliyorum yenile diyorum ve bakıyorum tüm şarkılar silinmiş ve 0 dosya eklendi diyor aslında şarkılar var fakat siliniyor sonra tekrar yeniliyorum şarkıların hepsi geliyor o yeni yüklediğim şarkı da dahil olmak üzere fakat şöyle bi durum var ben sevdiğim şarkıları çalma listesine atıyorum buradanda gidiyor .d ne yapmalıyım bi yardımcı olun .d

buyukaptan

buyukaptan

Üye
Rambo kardeşim, bana şu T9'u 5800 ın olan bir cfw önerebilir misin

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Soft ve hard format at. Düzelmezse tekrar flashla

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardeşim, bana şu T9'u 5800 ın olan bir cfw önerebilir misin

Güncel OFW editlere bak, yoksa benim önereceğim de yok. Son Tuğra var şimdilik. V1.1 ilerde çıkacak tamamen hatası olacak.

arkadaşlar bir sorunla karşılaştım .d şimdi yeni müzik i dosya yöneticisine atıyorum music klasörüne daha sonra kütüphaneye geliyorum yenile diyorum ve bakıyorum tüm şarkılar silinmiş ve 0 dosya eklendi diyor aslında şarkılar var fakat siliniyor sonra tekrar yeniliyorum şarkıların hepsi geliyor o yeni yüklediğim şarkı da dahil olmak üzere fakat şöyle bi durum var ben sevdiğim şarkıları çalma listesine atıyorum buradanda gidiyor .d ne yapmalıyım bi yardımcı olun .d

Spectua açıklamış:

Soft ve hard format at. Düzelmezse tekrar flashla

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
on Tuğra V1 Flaş Ev Ekranı #1 videosundaki Ev ekranı indirdigim klasörden hangisi . Link i indirdim 40 tane cıktı hepsini tek tek deneyemem . bi söylermisin videodakinin ismi ney

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
on Tuğra V1 Flaş Ev Ekranı #1 videosundaki Ev ekranı indirdigim klasörden hangisi . Link i indirdim 40 tane cıktı hepsini tek tek deneyemem . bi söylermisin videodakinin ismi ney

ios ve HTC'yi dene. Hatırlamıyorum, üst üste flaş ekranları deneyince not almayınca unuttum :)

Furkan-E

Üye
5800 Orijinal iconlusunun içinden CFW çıktı, OFW değil mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 Orijinal iconlusunun içinden CFW çıktı, OFW değil mi?

OFW demek hiç el değmemiş FW dosyaları demektir. CFW demek düzenlenmiş FW demektir. OFW'yi de düzenlesek CFW oluyor. Sen CFW'nin açılımını ne olarak biliyorsun?

Auglia

Auglia

Üye

Malesef kabul edemiyoruz. N97'nin yapısı farklı.

Ben C5-03 kullanmadığım için C5-03 CFW'sinin nasıl flaşlandığını tam olarak bilmiyordum ve elimde C5-03 telefonu olmadığı için videolu anlatım da yapamıyorum. Başkasının yaptığı anlatımı aldığım için, anlatımdaki CFW ile aynı olmak zorunda mı? Hayır efendim tamamen farklı.

yapısı farklı derken.? ben n97nin rofs dosyalarını editlemede modlamada oldukca deneyimliyim

tayfunhan

Üye
rambo kardeşim özür dileyerek bir soru sormak istiyorum çok anlamadığım için eleştirmek haddime değil ... seni forumda takip ediyorum yaptığın yorumlar paylaşımların söylediğin doğru bilgiler vs.bu işten iyi anladığını gösteriyor buna kimsenin şüphesi yok.
ama bu cwf ye bakınca bendeki ilk intiba aman tanrım işte bu dedirtmedi :( c5 03 e göre düzenlenmiş bir cwf gibi geldi ben 5800 kullanıcısıyım ...c5 te hata vermez diğerlerinde olabilir vs diye tüm açıklamalar hani biraz seninde istediğin gibi tamamen içine sinmiş bir cfw değilmiş gibi oldu ilk intiba bende yüklemeyi pek içim çekmedi açıkçası takip eidyordum bekliyordym da bunu...
yanlış bir kelime kullandıysam kusura bakma eleştiriden ziyade benim yanlış anlamamı düzeltirmisin diye bu yorumu yapıyorum

Captan Ares

Captan Ares

Üye
süper kardeşim nokiayı müslüman yapmışsın :D

Üst Alt