Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

nirvana79

nirvana79

Üye
arkadaşlar emeği geçen herkeze çalışmaları için şahsım adına teşekkür ederim, ne var ki bazı hatalarıda söylemeden geçemiyecem
1-Daha öncekilerde dahil bütün cwf lerde özellikle ev ekranında müzik çalar uygulaması program kapansa bile ev ekranında kalıyor
2-özellikle opera ile facebook kullanırken telefon bir süre onra kendine reset atıyor kapanıp açılıyor
3-herhangibir internet sayfasında gezinirken hafıza dolu lütfen bazı uygulamaları kapatın ve sonra tekrar deneyin diye uyarı alınıyor
4-telefon bazen donup kalıyor
bu konuları düzeltme imkanınız varsa yardımcı olursanız gerçekten uzun süre kullanmaya değer biri cwf ortaya çıkmış olacak şimdiden teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
önce hafıza kartına sonra tele format at.Cfw de hata yok.Ev ekranın müzik çalar widgeti ekledigini için gözüküyor.Ayrıca opera mobil degil mini kullan.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
arkadaşlar emeği geçen herkeze çalışmaları için şahsım adına teşekkür ederim, ne var ki bazı hatalarıda söylemeden geçemiyecem
1-Daha öncekilerde dahil bütün cwf lerde özellikle ev ekranında müzik çalar uygulaması program kapansa bile ev ekranında kalıyor
2-özellikle opera ile facebook kullanırken telefon bir süre onra kendine reset atıyor kapanıp açılıyor
3-herhangibir internet sayfasında gezinirken hafıza dolu lütfen bazı uygulamaları kapatın ve sonra tekrar deneyin diye uyarı alınıyor
4-telefon bazen donup kalıyor
bu konuları düzeltme imkanınız varsa yardımcı olursanız gerçekten uzun süre kullanmaya değer biri cwf ortaya çıkmış olacak şimdiden teşekkürler

1- o bir sorun/hata değil müzik çalar kapattığın zaman o widgetde pasif duruma geçiyor.
2- opera çok fazla ram kullandığından sisteme kalan ram yetersiz olabilir. Veya opera telefonu çok zorluyor olabilir.
3- bu da bir hata değildir internete ayrılan önbellek dolduğu için internette dolaşırken depolama alanı olmadığından o uyarıyı verir. Çözümü ise ayarlar/gizlilik tüm gizlilik verilerini sil.
4- çok fazla sayıda açık uygulama varsa donabilir. Veya telefon çok ısınmış ise de olabilir.
:oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Rambo gelince ilgilenecektir arkadaşlar.
kardeşim telim x6 ben son olarak belle beta 2 yükldim bir uygulama açarken bilke acayip kasıyordu finaldede böylemi acaba
birde T.C.K v2 Belle Final ile özel sürüm arasındaki farklar nedir forumda baktım bulamadım yardımcı olurmusun kardeşim

anılbaran

anılbaran

Üye
fınalde hata yokdene derim.Özel sürm de telefon biraz daha belle ye benziyor diyebiliriz

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Dostum Bu Belle Sürümü Bana Yarım Yamalak Yapılmış Gibi Geldi.. Çok Memnundum Belle Finalin Normal Sürümünden Ama Bazı Yerlerde Nawibar Eksiklikleri Gözüme Çarptı we Batarya Çok Çabuk Bitiyo Tamam Çok Hızlı ama Önceki Ultimate Finalde Çok Hızlıydı ama Böyle Bi Sorun Yoktu.. Güzel Bi weda Daha Çok Yakışırdı Diye Düşünüyorum..

T.C.K Ultimate Final Serwis Paketinin Linkini Koyabilir misin.. O Bence Çok Mkemmel Bi Yazılım Onu Kurcaz Artık

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Özel sürümü kullan bakalım eksik varmı? :)

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Adam Gibi Yazdık Sende Adam Gibi Yaz Dalga Geçme !!

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Zaten bende adam gibi yazdım. Kadın gibi nasıl yazılıyor? :ehe

- - - Eklendi - - -

tck v1 in linkine yamalar dan ulaşabilirsin. (ilk sayfada)
:oke:

yer666666

Üye
kardeş flipfonmt u kurdum 37 fonttan 3 4 unu denedım sızde kurarsaanız goruceksınızkı ana menude bazı tuşlar iiii fılan yazılı haberınız olsun 5530 telefonumda denedım suanlık skıntı yook cok tesekkur ederim güzel fw :)

- - - Eklendi - - -

aa birde bi arkadaşta yazmış reset sorununu bende nimbuzzda yaşadım çat diye reset çakıyor haberiniz olsun galiba face programındada aynı sorunu yaşadım.

klavyeci

klavyeci

Üye
Bu yazılımdaki Extra Menü Bar programını paylaşır mısınız?

anılbaran

anılbaran

Üye
ayrı olarak yok malesef elim de:)

klavyeci

klavyeci

Üye
Peki versiyonu ismi falanda yok mu?

SametCan43

SametCan43

Üye
dahili bileşen hatası verip duruyo program falan yüklenmiyo tel 5800.

klavyeci

klavyeci

Üye
Bende hiçbir programda Dahili hatası vermedi.Hangi yazılım versiyonunu yükledin?Normal mod mu Özel mod mu?

dr.arrican

Üye
Ovi haritalar güncelleme olduğunu gösteriyor ama güncelleme yapmıyor. "Uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin." diye bi hata veriyor. Biz çözümü var mı ?

anılbaran

anılbaran

Üye
zaten ovi harıtalırn son sürümü yüklü o öyle der..3.06 yüklü :oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
fınalde hata yokdene derim.Özel sürm de telefon biraz daha belle ye benziyor diyebiliriz

kardeşim benim ya<dıklarıma vediğin ceap alakasız
1-telim x6 ben son olarak belle beta 2 yükldim bir uygulama açarken bilke acayip kasıyordu finaldede böylemi acaba
2-Belle Final normal ile özel sürüm arasındaki farklar nedir

Üst Alt