Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sekiz buçuncu mesaj:D

klavyeci

klavyeci

Üye
Keşke bu özel sürüme BelleTopBar v3 koymasaydınız.O versiyon sorunlu.Kendi kendine kapanıyor.Tekrar açmak gerekiyor.En iyisi ve sağlıklısı v2 olanlar.Hem v2 olan sürüm v3 için yapılmış skin dosyalarınıda okuyor.Bilginiz olsun

FormpR

FormpR

Üye
Teşekkürler, Elinize sağlık. Deneyelim :)

fadimercan

Üye
arkadaşlar allah rızası için bana yardımcı olun benim tel 5228 şu an tck final yüklü bir haftadır Qt sorununu çözemedim orjinal sürümde de olmadı Qt 4.7.4 ve 4.8 yüklenmiyor hatası alıyorum alt versiyonlar yetmiyor ne yapmalıyım forumu inceledim fakat çözüm bulamadım:(

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yok mu bana yardım edecek

- - - Eklendi - - -

yardımmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
Yazılım Paketinde QT 4.7.4 Var. :oke:

dready112

dready112

Üye
arkadaşlar allah rızası için bana yardımcı olun benim tel 5228 şu an tck final yüklü bir haftadır Qt sorununu çözemedim orjinal sürümde de olmadı Qt 4.7.4 ve 4.8 yüklenmiyor hatası alıyorum alt versiyonlar yetmiyor ne yapmalıyım forumu inceledim fakat çözüm bulamadım:(

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yardımmmm
benim telefona 2 aydır yükleyemiyordum, aslında yüklüyordum ama hep bi bileşen eksik diye uygulamayı çalıştıramıyordum. orijianl fw'yi navifirmden çekip onda bile denedim olmadı. ama burda verilen yazılım pakedinde qt bileşenlerine ayrılmış halde var, onları tek tek yükleyince oldu. Bi dene istersen.

ByKatre

ByKatre

Üye
Evet Bende Öyle Yaptım Şu An Sorunsuzdu Flash Çaktım Gitti Şimdi Yüklerim :ehe

fadimercan

Üye
benim telefona 2 aydır yükleyemiyordum, aslında yüklüyordum ama hep bi bileşen eksik diye uygulamayı çalıştıramıyordum. orijianl fw'yi navifirmden çekip onda bile denedim olmadı. ama burda verilen yazılım pakedinde qt bileşenlerine ayrılmış halde var, onları tek tek yükleyince oldu. Bi dene istersen.
hocam öncelikle çok teşekkür ederim cevap yazdığın için ben birçok deneme yaptım maxicepte indirdiğim Qt yi de yükledim olmadı sana zahmet link verir misin birde bunun farklı bi yolu var mı tekrar çok sağol

- - - Eklendi - - -

hocam öncelikle çok teşekkür ederim cevap yazdığın için ben birçok deneme yaptım maxicepte indirdiğim Qt yi de yükledim olmadı sana zahmet link verir misin birde bunun farklı bi yolu var mı tekrar çok sağol

Bir de sen hangi sürümü yükledin?

- - - Eklendi - - -

Yazılım Paketinde QT 4.7.4 Var. :oke:

evet biliyorum ama yüklenemiyor hatası alıyorum siz farklı bi yükleme yoluyla mı yapıyorsunuz yoksa normal yükleme mı yapıyorsunuz?

killer78

Üye
arkadaşlar ben önce telefonun ekran ışıklarının kısılmasını sonra ekran ışıklarının tamamen kapatılıp tuşların kilitlenmesini istiyorum ışık zaman aşımi süresini kaç saniye yapmalıyım?

dready112

dready112

Üye

- - - Eklendi - - -

Bir de sen hangi sürümü yükledin?

- - - Eklendi - - -

evet biliyorum ama yüklenemiyor hatası alıyorum siz farklı bi yükleme yoluyla mı yapıyorsunuz yoksa normal yükleme mı yapıyorsunuz?

Şunu bir dene. İçindekileri sırayla kur. Yüklü derse devam et. Hata verirse diğerlerini kur sonra hata vereni tekrar dene :) ben bununla hallettim.

killer78

Üye
arkadaşlar sizin menüde çıkış yerinde çarpı mı var yoksa ok mu var resimlerde ok gösteriyor benim telefonda çarpı var

- - - Eklendi - - -

cevap yokmu

fadimercan

Üye
Şunu bir dene. İçindekileri sırayla kur. Yüklü derse devam et. Hata verirse diğerlerini kur sonra hata vereni tekrar dene :) ben bununla hallettim.

ben indirdim hangi sırayla yükleneğini bilmediğim için kafama göre yükledim bazılarında yüklenemiyor bu bir dahili birleşen uyarısı aldım ne yapmam gerekir?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
kardeş tamam o kadarını kafamız basıyor tabi :) madem öyle modun içinde yazılan anlatım saçma olmuş demiyorki öyle birşey sadece silin diyor nfe ile onada gerek yokki zaten o modu atınca üstünbe yazacak neden sil diyor neden doğru bir açıklama yapmamış öncemi silinecek sonramı diye neyise ya
bu arada bundada benim x6 media bardaki accel switch çalışmıyor kafayı yedim artık normalde çalışyıor sensor ama kendi ayarlarında

Bildiğin gibi yap. :oke:

- - - Eklendi - - -

sekiz buçuncu mesaj:D

:ehe 10.000? :d:

fadimercan

Üye

ben hangi sırayla yükleneceğini bilmediğim için kafama göre kurdum ama olmadı bazılarında yüklenemiyor bu dahili bir birleşen uyarısı alıyorum ne yapmam gerekiyor

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ey yüce üstatlar:) elinize sağlık yine harika bir cfw olmuş yalnız yüklediğim özel sürüm bellede topbar ile ilgili büyük problemlerim var arada kayboluyor... tekrar açıyorum gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum:s ve bu bi kaç saatte bir olunca da can sıkıyor haliyle... bir de batarya konusunda söylenenleri harfi harfine yaptım ama hala göstergem problemli? bunun için de başka bir çözüm önerisi varmı?

Ramblow kullanıyorsan topbar ı korumaya al ve yeterince boş ram varmı kontrol et. :oke:

- - - Eklendi - - -

ben hangi sırayla yükleneceğini bilmediğim için kafama göre kurdum ama olmadı bazılarında yüklenemiyor bu dahili bir birleşen uyarısı alıyorum ne yapmam gerekiyor

Dahili bileşen hatası veriyorsa qt nun o sürümü zaten yüklüdür. :oke:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizin menüde çıkış yerinde çarpı mı var yoksa ok mu var resimlerde ok gösteriyor benim telefonda çarpı var

- - - Eklendi - - -

cevap yokmu
çıkış için sence 'x' mı uygundur yoksa tik mi?

- - - Eklendi - - -

evet bu topbarın kaybolma olayı bendede var ayrıca ram olayıda doğru daha yeni yükledim ama sistemde 25mb ram kalıyor biraz sıkıntılı açıkcası.

normalde 40-50 arası olması gerekiyor. Arkaplanda çalışan uygulama olabilir. Ramblow u öneririm. :oke:

- - - Eklendi - - -

Çok iyi bi iş. İlk kez tck'nın fwlerinden birini kurdum ve beğendim. Tek sorun var o da tck ile alakalı olmayan, c6 portunun t9 bitik durumda. Ve telefonu alalı, ilk kez tema efektlerini açık bıraktım. Normalde kasıyor veya beni yavaşlatıyor diye kapatırdım hep, bunda hem efektler çok hoşuma gitti hem de telefon gerçekten yeterince hızlı :) yine de hızlı işlem yapmamı engelliyor tabi ama yeterli bence. Bi sorun yok yani tebrikler.
Yazılım paketi hiç bir işime yaramadı ama telefonumdaki kronik qt sorununu o paketteki qt ile çözdüm.
Qt yükleyince webkit eksik diyordu, webkit'i yükleyince Qt yok diyordu hep. Qt'nin açılmış hali vardı ordan pips, qt, webkit falan hepsini yükleyince düzeldi. Bunun için çoook ama çok :tşk:.. Qt yüzünden 2 aydır foursquare kullanamıyordum :)

Rica ederiz...

- - - Eklendi - - -

Keşke bu özel sürüme BelleTopBar v3 koymasaydınız.O versiyon sorunlu.Kendi kendine kapanıyor.Tekrar açmak gerekiyor.En iyisi ve sağlıklısı v2 olanlar.Hem v2 olan sürüm v3 için yapılmış skin dosyalarınıda okuyor.Bilginiz olsun

Rambo_FT gittiği için ekipte cfw yapma hevesi kalmadı. Ekip dağıldı.

Belle topbar v3 den rahatsız isen nfe ile rofs2 den topbar ı çıkar. Telefona istediğini at. :oke:

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler, Elinize sağlık. Deneyelim :)

Rica ederiz...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yardımmmm

Telefonun da qt dan atık dosyalar kalmış olabilir. Telefona ve hafıza kartına format at. :oke:

killer78

Üye

Ramblow kullanıyorsan topbar ı korumaya al ve yeterince boş ram varmı kontrol et. :oke:

- - - Eklendi - - -

Dahili bileşen hatası veriyorsa qt nun o sürümü zaten yüklüdür. :oke:

- - - Eklendi - - -

çıkış için sence 'x' mı uygundur yoksa tik mi?

- - - Eklendi - - -

normalde 40-50 arası olması gerekiyor. Arkaplanda çalışan uygulama olabilir. Ramblow u öneririm. :oke:

- - - Eklendi - - -

Rica ederiz...

- - - Eklendi - - -

Rambo_FT gittiği için ekipte cfw yapma hevesi kalmadı. Ekip dağıldı.

Belle topbar v3 den rahatsız isen nfe ile rofs2 den topbar ı çıkar. Telefona istediğini at. :oke:

- - - Eklendi - - -

Rica ederiz...

- - - Eklendi - - -

Telefonun da qt dan atık dosyalar kalmış olabilir. Telefona ve hafıza kartına format at. :oke:

usta senin telde menüde çıkış anlamında sağa doğru ok mu var yoksa çarpı mı var

guilty_2121

Üye

Şu an hiç bir şey kullanmıyorum hatta herhangi bir app bile yüklemedim yine de arada kendiliğinden kayboluyor menüden tekrar açıyorum, açılmıyor tek çözüm restart??

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Birşey sorucam :D T.C.K v2 Belle Final Özel Sürüm Nokia 5230 yükledim ben . çok güzel ama o anasayfadaki resimdeki gibi saati flan nasıl ayarlicam bi yardım edermisiniz program fln nerden bulabilirim ?

dready112

dready112

Üye
qt ile çalışan uygulamayı dene. tam olarak problemin ne olduğunu anlayamadım. yüklenenleri yükle işte yeterli. bende oldu.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
usta senin telde menüde çıkış anlamında sağa doğru ok mu var yoksa çarpı mı var

şuan v1 i kullanıyorum. (resimlerdeki eski versiyon olabilir) :oke:

- - - Eklendi - - -

Şu an hiç bir şey kullanmıyorum hatta herhangi bir app bile yüklemedim yine de arada kendiliğinden kayboluyor menüden tekrar açıyorum, açılmıyor tek çözüm restart??

Ram yetersiz geliyor olabilir. Ve bu durumda telefon herşeyi kapatır.
Restart yaptığında telefon yeniden başladığı için ram normal haline dönüyor. /rahatlıyor.

Üst Alt