1- cfw yüklemeden önce hafıza kartına ve telefona format at. /Yükledikten sonrada aynı işlemi yap.
2- Belle özel sürümde üst kısım (şarz sinyal) kısmı çıkartılmış. Belle topbar ile belle bar ekleniyor... Seçenekler geri vs. Belledeki gibi işaret ler ile gösterilmiş....
Navibar ekli hatta onu bile kaldıracağın yama varİstemeyen navibarsız kullanır.
Aslında ben 5228-5250 arası tüm telefonları koymuştum ama bir hata yüzünden sildim ve tekrar uploadlayacağım. Diğer telefonlar için test bitince uploada geçilecek arkadaşlarımız tarafından.
- - - Eklendi - - -
Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu kasmaları arttırır ama pil için önemli kazanç sağlarAşırı kasma olmaz
![]()
kardeşim Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modunda bir saçmalık var neden diye sorarsan eğer şimdi orada diyorya rofs daki şu dosyları nfe ile silin iyide kardeşim modun içinde o dosyalar var zaten sildikten sonramı atıcaz o dosyaları yoksa modu attıktan sonramı silicez çok saçma olmuş ya açıklamada yazmıyor tam olarak umarım anladın demek isteidğimi
- - - Eklendi - - -
kardeşim Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modunda bir saçmalık var neden diye sorarsan eğer şimdi orada diyorya rofs daki şu dosyları nfe ile silin iyide kardeşim modun içinde o dosyalar var zaten sildikten sonramı atıcaz o dosyaları yoksa modu attıktan sonramı silicez çok saçma olmuş ya açıklamada yazmıyor tam olarak umarım anladın demek isteidğimi

Ne demek istediği fazla anlamadım. Açık konuş...
Anladığım kadaryla: kastedilen dosyaları sildikden sonra modu at.![]()
Mod daki dosyalar o dosyaların editlenniş hali. Yani üzerinde oynanmış... Tabi aynı olcak....
madem öyle modun içinde yazılan anlatım saçma olmuş demiyorki öyle birşey sadece silin diyor nfe ile onada gerek yokki zaten o modu atınca üstünbe yazacak neden sil diyor neden doğru bir açıklama yapmamış öncemi silinecek sonramı diye neyise ya Bu ram ile alakalı.
elinize sağlık yine harika bir cfw olmuş yalnız yüklediğim özel sürüm bellede topbar ile ilgili büyük problemlerim var arada kayboluyor... tekrar açıyorum gelmiyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum
ve bu bi kaç saatte bir olunca da can sıkıyor haliyle... bir de batarya konusunda söylenenleri harfi harfine yaptım ama hala göstergem problemli? bunun için de başka bir çözüm önerisi varmı?
yine de hızlı işlem yapmamı engelliyor tabi ama yeterli bence. Bi sorun yok yani tebrikler.
.. Qt yüzünden 2 aydır foursquare kullanamıyordum