Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Rehber ayarlarına gir gösterilen hafızayı sadece telefon olarak ayarla o zaman gözükecektir.

- - - Eklendi - - -

Rambo sorunları cevaplar mısın Allah rızası için.

dediğini yaptım oldu sağol.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
hafıza kartıma format atıyorum biter bitmez yükleyeceğim :) sonuçları yazarım inşallah :)

downsoon

Üye
Benim telefon arama geldiğinde 2 sn. çalıp susuyor. Diğer melodileri de denedim aynı. Ayarı nereden yapılıyo bulamadım bi türlü

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
Ustalar her kim yaptıysa gerçekten helal olsun ellerinize sağlık ya gerçekten çok muhteşem olmuş uzun zamandır bu kadar güzel bi cfw görüyorum hızıyla olsun programlarla olsun gerçekten harika...

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Benim telefon arama geldiğinde 2 sn. çalıp susuyor. Diğer melodileri de denedim aynı. Ayarı nereden yapılıyo bulamadım bi türlü

ayarlara gir telefon sensör ayarları var ordan dokunma ve döndürme ayarları var orda aramaları sustur un tikini kaldır

kaanslmz

kaanslmz

Üye
dün özel sürümü yükledim,ekranın üst kısmıyla ilgili bazen sorunlar oluşuyo.zaten belle bar ayrı bi uygulama olduğu için bazen görünmüyo falan,sorunlu yani. bugün normal belle finali yükledim ve özele göre daha iyi bence,en azından sorunsuz

mustafa-46

mustafa-46

Üye
:bilmm
Öncelikle çok güzel çalışma ellerine sağlık...
Bir sorum olacaktı 5800XM telefonuma bu FW yi yüklemeden önce yedekleme ile orijinale çevirme şansımız var mı?
Kusura bakmayın konunun ve soruların hepsini okumadım cevap bulamadım.:tşk:

anılbaran

anılbaran

Üye
dün özel sürümü yükledim,ekranın üst kısmıyla ilgili bazen sorunlar oluşuyo.zaten belle bar ayrı bi uygulama olduğu için bazen görünmüyo falan,sorunlu yani. bugün normal belle finali yükledim ve özele göre daha iyi bence,en azından sorunsuz

sorun falan yok belle topbar uygu. nın ayarlarına gir sensörü kapa ordan :oke:

- - - Eklendi - - -

:bilmm
Öncelikle çok güzel çalışma ellerine sağlık...
Bir sorum olacaktı 5800XM telefonuma bu FW yi yüklemeden önce yedekleme ile orijinale çevirme şansımız var mı?
Kusura bakmayın konunun ve soruların hepsini okumadım cevap bulamadım.:tşk:

yedekleme konusunda bişi demiyorum olabilr de olmayabilirde.Evet orginal fw ykleyebilirsniz eskisi gibi

narkozcu_70200

Üye
Şimdi fark ettimde Bendede Bi sorun var Wifi yi kendiliğinden açıyor nasıl açmamasını sağlıyabilirim.
Normal kapatmasını biliyorum ne kadar kapatırsam kapatıyım yinede açılıyor. Nokia 5800

anılbaran

anılbaran

Üye
bende öyle bir sorun yok. Telelfon neydi ?

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş sorularıma cevap verecekmisiniz 4 kere sordum bi cevap vermediniz

narkozcu_70200

Üye
Nokıa 5800

oguzton

Üye
Şimdi fark ettimde Bendede Bi sorun var Wifi yi kendiliğinden açıyor nasıl açmamasını sağlıyabilirim.
Normal kapatmasını biliyorum ne kadar kapatırsam kapatıyım yinede açılıyor. Nokia 5800

Telefonunda bazı uygulamalar interneti kullanıyorlar otomatik olarak . Nokia E-Mail Kullanıyorsan ayarlardan otomatik senkronizasyonu kapatmalısın . Ayarlar - Bağlantı - Hedefler - Kablosuz İnternetin - Seçenekler - Düzenle'ye gir en altta Erişim Noktasını Kullan seçeneğini onaydan sonra olarak değiştir .
Ayrıca Kablosuz İnternet aktif hale geldiğinde Bağlantı Yöneticisinden ayrıntıya ulaşabilirsin

• Beğen
Tepkiler: narkozcu_70200

narkozcu_70200

Üye
Telefonunda bazı uygulamalar interneti kullanıyorlar otomatik olarak . Nokia E-Mail Kullanıyorsan ayarlardan otomatik senkronizasyonu kapatmalısın . Ayarlar - Bağlantı - Hedefler - Kablosuz İnternetin - Seçenekler - Düzenle'ye gir en altta Erişim Noktasını Kullan seçeneğini onaydan sonra olarak değiştir .
Ayrıca Kablosuz İnternet aktif hale geldiğinde Bağlantı Yöneticisinden ayrıntıya ulaşabilirsin

Yine olmadı ya deli olacam

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
Açılış ve kapanış müziklerini nasıl silebilirim acaba?

alperdumn

Üye
Abi yamaların hepsi yok yalnız ya |-)

JoGa

Üye
sevgili dostum 5800'a Belle Özel Sürüm yükledim üstte şebeke ve şarj iconları gözükmüyor

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeşim bi soru sorcam bu özel sürümle normal sürüm aynı ne yapalım

Üst Alt