Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
hafıza kartıma format atıyorum biter bitmez yükleyeceğim sonuçları yazarım inşallah
downsoon
Üye
Benim telefon arama geldiğinde 2 sn. çalıp susuyor. Diğer melodileri de denedim aynı. Ayarı nereden yapılıyo bulamadım bi türlü
RaDLoFF74
Üye
Ustalar her kim yaptıysa gerçekten helal olsun ellerinize sağlık ya gerçekten çok muhteşem olmuş uzun zamandır bu kadar güzel bi cfw görüyorum hızıyla olsun programlarla olsun gerçekten harika...
ayarlara gir telefon sensör ayarları var ordan dokunma ve döndürme ayarları var orda aramaları sustur un tikini kaldır
kaanslmz
Üye
dün özel sürümü yükledim,ekranın üst kısmıyla ilgili bazen sorunlar oluşuyo.zaten belle bar ayrı bi uygulama olduğu için bazen görünmüyo falan,sorunlu yani. bugün normal belle finali yükledim ve özele göre daha iyi bence,en azından sorunsuz
mustafa-46
Üye
Öncelikle çok güzel çalışma ellerine sağlık...
Bir sorum olacaktı 5800XM telefonuma bu FW yi yüklemeden önce yedekleme ile orijinale çevirme şansımız var mı?
Kusura bakmayın konunun ve soruların hepsini okumadım cevap bulamadım.
dün özel sürümü yükledim,ekranın üst kısmıyla ilgili bazen sorunlar oluşuyo.zaten belle bar ayrı bi uygulama olduğu için bazen görünmüyo falan,sorunlu yani. bugün normal belle finali yükledim ve özele göre daha iyi bence,en azından sorunsuz
Öncelikle çok güzel çalışma ellerine sağlık...
Bir sorum olacaktı 5800XM telefonuma bu FW yi yüklemeden önce yedekleme ile orijinale çevirme şansımız var mı?
Kusura bakmayın konunun ve soruların hepsini okumadım cevap bulamadım.
yedekleme konusunda bişi demiyorum olabilr de olmayabilirde.Evet orginal fw ykleyebilirsniz eskisi gibi
narkozcu_70200
Üye
Şimdi fark ettimde Bendede Bi sorun var Wifi yi kendiliğinden açıyor nasıl açmamasını sağlıyabilirim.
Normal kapatmasını biliyorum ne kadar kapatırsam kapatıyım yinede açılıyor. Nokia 5800
anılbaran
Üye
bende öyle bir sorun yok. Telelfon neydi ?
Xanymore
Üye
Kardeş sorularıma cevap verecekmisiniz 4 kere sordum bi cevap vermediniz
Şimdi fark ettimde Bendede Bi sorun var Wifi yi kendiliğinden açıyor nasıl açmamasını sağlıyabilirim.
Normal kapatmasını biliyorum ne kadar kapatırsam kapatıyım yinede açılıyor. Nokia 5800
Telefonunda bazı uygulamalar interneti kullanıyorlar otomatik olarak . Nokia E-Mail Kullanıyorsan ayarlardan otomatik senkronizasyonu kapatmalısın . Ayarlar - Bağlantı - Hedefler - Kablosuz İnternetin - Seçenekler - Düzenle'ye gir en altta Erişim Noktasını Kullan seçeneğini onaydan sonra olarak değiştir .
Ayrıca Kablosuz İnternet aktif hale geldiğinde Bağlantı Yöneticisinden ayrıntıya ulaşabilirsin
Telefonunda bazı uygulamalar interneti kullanıyorlar otomatik olarak . Nokia E-Mail Kullanıyorsan ayarlardan otomatik senkronizasyonu kapatmalısın . Ayarlar - Bağlantı - Hedefler - Kablosuz İnternetin - Seçenekler - Düzenle'ye gir en altta Erişim Noktasını Kullan seçeneğini onaydan sonra olarak değiştir .
Ayrıca Kablosuz İnternet aktif hale geldiğinde Bağlantı Yöneticisinden ayrıntıya ulaşabilirsin