Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

yare1815

yare1815

Üye
Ustad artık bu final sürüm ne zaman cıkar sabırsızlıkla bkliyrum.Herhalde ramazan bayramından sonra cıkar artık.bu son sürümde erken kiltleme ,ışık sorunu,reset ve özellikle ses komutları hattalarını fixlerseiz cok memnun kalrım . Her gün özellikle bu final sürüm için sadece siteyi ziyaret ediyorum inşlh erken ve sorunsuz cıkartırsınız nede olsa son sürüm ve grup dağılıyor sağlam birşey bize bırakırsını.şimdiden tüm arkdşlara ayrı ayrı :tşk:

warrior57

Üye
Bataryayı çıkar, ardından tekrar tak ve telefonu aç.

onu da denedım fakat genede test modu gecemedım fakat telı kullanmaya basladıgımda olmustu bazı hatları var fakat acaba o aşama yuzunden olabılır mı?

Cr79696

Üye
Abi çok iyi oldu eksiksiz tek seferde yaptım Eyvallah çok sağolasın :tşk:

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
onu da denedım fakat genede test modu gecemedım fakat telı kullanmaya basladıgımda olmustu bazı hatları var fakat acaba o aşama yuzunden olabılır mı?
Test modunu başarıyla geçmene gerek yok.Hata verse de.Telefonun bataryayı çıkarıp tekrar takınca zaten açılıyor telefon? Daha fazla bir bilgim yok kusura bakma. Bilenler yardım edecektir.

yusufbk

Üye
music stopper ın menüde müzik bölümünde çıkmasını nasıl sağlayabilirim ? Rambonun bi videosunda öyle görmüştüm sanki o.o

warrior57

Üye
Test modunu başarıyla geçmene gerek yok.Hata verse de.Telefonun bataryayı çıkarıp tekrar takınca zaten açılıyor telefon? Daha fazla bir bilgim yok kusura bakma. Bilenler yardım edecektir.

saol bu benım ıcın yeterlı bı bılgı bazı ufak sorunlar var ancak fınal surumunde duzeltılıcegıne emınım :)

balcolu

balcolu

Üye
Final sürümünde stillerin Ekran Görüntülerini Koyarsınız sevinirim. Evde net yokta :) videoları izleyemiyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Final versiyonu çıkmış konu yenilenmiştir.

Öncelikle bu ekibin kurulmasını sağlayan Anılbaran, Ümit Karabacak ve Serdar'a,
Bugüne kadar bizimle olan, çalışmalarımızı sıkılmadan-sabırla takip eden, ekipsel anketlere katılan siz değerli üyelere,
Ekibimize katılarak çalışmalarımızı yakından takip edip, dosyalarımızı test eden T.C.K Tester'larına,
Ekip olarak kalmamızı sağlayan hakkıyla çalışan T.C.K Modder'lerine,
Bu ekibin kurulmasıyla kalmayıp rütbeyle de desteklenmesini sağlayan MaxiCep yöneticilerine (özellikle Ozan beye)

Sonsuz teşekkürlerimi sunar son CFW'mizi sizlere duyurmaktan gurur duyarım. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

ege099

ege099

Üye
Arkdaşalar benim telefonumun modeli Sonyericsson Vivaz Pro bende telefonuma belle görünümü kazandrmak istiyorum ne yapmam gerikiyor yardımcı olurmusnuz

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
asıl biz sana teşekkür ederiz bize mükemmel cfwler yaptığınız için grubu dağıttığınıza üzüldüm fakat bişey soracam finalde çıkış çarpı yerine düz ok olmayacakmıydı

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
asıl biz sana teşekkür ederiz bize mükemmel cfwler yaptığınız için grubu dağıttığınıza üzüldüm fakat bişey soracam finalde çıkış çarpı yerine düz ok olmayacakmıydı

Yapacak birşey yok. Gerekli düzenlemeler yapıldı ve bu simgelere karar verildi.

Arkdaşalar benim telefonumun modeli Sonyericsson Vivaz Pro bende telefonuma belle görünümü kazandrmak istiyorum ne yapmam gerikiyor yardımcı olurmusnuz

CFW yapım bilgisi gerekiyor. Forumda kılavuzlar mevcut.

ege099

ege099

Üye
CFW yapım bilgisi ne kardşim anlamdım tam yani forumda arasm bulurmyum

lord60

Üye
ttpod filan kullanırken font tan kaynaklı sorunlar oluyo. bazı harflerin yerine bardaki simgeler geliyo:/

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ege099

ege099

Üye
Rambo belleye çevirmek için hex kodlamayı nasıl yapacaz bi yardmcı olurmusun

Üst Alt