arkadaslar cok cok özür dileyerek benim gibi bu işten anlamayanlara ısık tutabilecek sorular sormak istiyorum okadar sey okudum ki kafam allak bullak oldu.siz cevap verirseniz bende gercekten bilmem gerekenleri öğrenip sorunsuz versiyon yüklemek istiyorum.
soru1--T.C.K v1 serileri beta/final/ultimate final serilerinin flash dosyalarını bu sayfadan indiremiyoruz dogrumudur ? bu seriler sadece geliştirilmek üzere temel bileşen olarak alınmıstır üzerinde işlem yapılmadıgı için performans ve ram değerlleri yüksektr.
soru 2-- [T.C.K Özel Modu] yazılı 50-60 adet ibare ,dikkat cektiğiniz ; """"Not: Özel Sürüm, normal sürümden tamamen ayrı bir versiyondur. Farkları için yukarıdaki Özel Sürüm özelliklerine bakabilirsiniz. Yukarıdakini indirdiyseniz aşağıdakini indirmenize gerek yoktur. Hangisini istiyorsanız sadece onu indirin. """" notu için midir? yoksa Özel Sürüm kastınız sadece T9SÖZLÜK farkımıdır? bu ayrım bence cok önemli özel süüm ve normal sürüm bunu biraz anlatabilirmisiniz?
soru3-- belle final ile belle2beta arasında sadece görsel farklarmı vardır? birini diğerine üstün kılan özellikler varsa zahmet olmazsa yazabilir misiniz?
soru4-- V1 ultimate performans/hız/ram özellkleri final sürüme göre cok cok iyi.. bu degerleri düşüren etkenler olusturulan firmware de kullanılan görsel eklermidir? cok hızlı cok kaliteli perrformans deniyor anlayamadıgm 50-59mb bos ram iyimidir?kasma yaparmı telefon?stabil bir kullanım saglıyor mu kullanıcılara?telefon modelim 5800 bu arada....
ve son olarak böyle br calısmada emegi gecen herkese tesekkürler.yeni bir cfw kullanıcısı olarak sorularımı yanıtsız bırakmazsanız cok sevinirim ..ben ve benim gibi yeni baslayanlar için kendimce 1. derece önemli seyleri sordum..yanıt verebileek tüm arkadaslara simdiden tesekkür ederim...iyi geceler arkadaslar