Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

lord60

Üye
birde mesajlarda smiley koyduktan soraki ilk harf smileyin arkasnda kalıyo

gevhern

gevhern

Üye
oley sonunda final versiyonu

- - - Eklendi - - -

t.c.k belle beta 2 ile finalin farkları nelerdir ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

bu arada t.c.k belle beta 2 hızını ölçtüm 661 çıktı gerçekten spedy go ile

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
bayramınız kutlu olsun :)

persiprens

Üye
Gerçekten Güzel Bir Symbian Tasarımı Olmuşş Nokia 5800 Kullanıcısıyım Telefonuma yukledım Müthiş Hız performansını ve bazı eklentılerın keyfını cıkartıyorum.. Teşekkürler İYİ ÇALIŞMALAR

cemal1905

cemal1905

Üye
ben orjinal dosyaları indirip tck nın jaf anlatımıyla yüklemeye çalştm bişeyler yükledi en sonda hata verdi tel bi süre açılmayınca bataryayı çıkardım taktım tel çalıştı bu nasıl oluyor açılmayan sürede galiba hard format atıyodu ama şimdi sorunsuz kullanıyorum şimdi benim tel ilk versiyonu gibi orjinalmi

fadimercan

Üye
arkadaşlar ilk sayfada telefonunuza uygun arşivden bahsedilmiş bu hangi arşiv oluyor lütfen yardım edin

gevhern

gevhern

Üye
flash dosyaları yok hatası alıyorum yardım lütfen....

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ilk sayfada telefonunuza uygun arşivden bahsedilmiş bu hangi arşiv oluyor lütfen yardım edin

telefonun neyse ona göre indircen çok açık

fadimercan

Üye
iyide indirme dosyası bir tane sana zahmet benim tel nokia 5228 uygun olan arşiv link ve yazısını buraya yazar mısın siteye çok yabancıyım yardım edersen çok sevinirim

balcolu

balcolu

Üye
Beyler 5800 Telefonun orjinalinde olan Raging Thunder oyununu nasıl yükleyebilirim?

fadimercan

Üye
nokia 5228 başarılı oldu arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum:D:D:Dhelal olsun size

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
gevhern

gevhern

Üye
5800 v60 dosyalar bozuk...

Süleyman

Süleyman

Üye
Beyler 5800 Telefonun orjinalinde olan Raging Thunder oyununu nasıl yükleyebilirim?
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/global-race-raging-thunder-11-yol-683208.html :oke:

- - - Eklendi - - -

ben orjinal dosyaları indirip tck nın jaf anlatımıyla yüklemeye çalştm bişeyler yükledi en sonda hata verdi tel bi süre açılmayınca bataryayı çıkardım taktım tel çalıştı bu nasıl oluyor açılmayan sürede galiba hard format atıyodu ama şimdi sorunsuz kullanıyorum şimdi benim tel ilk versiyonu gibi orjinalmi
telefon muhtemelen local mode de kalmış. Sorun olmaz. Doğrusunu yapmışsın. Telefon eğer orjinal görünümüne kavuştuysa evet orjinale dönmüştür. :oke:

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Mrblar Öncelikle Eline Sağlık T.C.K Ekibinin :)

Belle Finalde Mesajlar Bölümünde Yüz İfadeleri Yapınca Yaptığımız Smileyin Arkasında Seçenekler İşareti Çıkyor we Sonra Bi Harfe Basınca Smileyi Yok Sayıp Altında Yazıyo Saçma Olmuş Acilen Düzeltilmesi Lazım!!

İyi Bayramlar ..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mrblar Öncelikle Eline Sağlık T.C.K Ekibinin :)

Belle Finalde Mesajlar Bölümünde Yüz İfadeleri Yapınca Yaptığımız Smileyin Arkasında Seçenekler İşareti Çıkyor we Sonra Bi Harfe Basınca Smileyi Yok Sayıp Altında Yazıyo Saçma Olmuş Acilen Düzeltilmesi Lazım!!

İyi Bayramlar ..

Evet bunu bende farkettim. Bir yama yayınlayabiliriz CFW'yi böyle bırakamayız. Son bir hamle olarak bu yamayı çıkarmaya çalışacağım.

- - - Eklendi - - -

flash dosyaları yok hatası alıyorum yardım lütfen....

- - - Eklendi - - -

telefonun neyse ona göre indircen çok açık

64 bit işletim sistemi mi kullanıyorsun?

Nonagram

Üye
navibardaki eksikler :) ben bunları bulabildim

15carter00

Üye
arkadaslar cok cok özür dileyerek benim gibi bu işten anlamayanlara ısık tutabilecek sorular sormak istiyorum okadar sey okudum ki kafam allak bullak oldu.siz cevap verirseniz bende gercekten bilmem gerekenleri öğrenip sorunsuz versiyon yüklemek istiyorum.

soru1--T.C.K v1 serileri beta/final/ultimate final serilerinin flash dosyalarını bu sayfadan indiremiyoruz dogrumudur ? bu seriler sadece geliştirilmek üzere temel bileşen olarak alınmıstır üzerinde işlem yapılmadıgı için performans ve ram değerlleri yüksektr.
soru 2-- [T.C.K Özel Modu] yazılı 50-60 adet ibare ,dikkat cektiğiniz ; """"Not: Özel Sürüm, normal sürümden tamamen ayrı bir versiyondur. Farkları için yukarıdaki Özel Sürüm özelliklerine bakabilirsiniz. Yukarıdakini indirdiyseniz aşağıdakini indirmenize gerek yoktur. Hangisini istiyorsanız sadece onu indirin. """" notu için midir? yoksa Özel Sürüm kastınız sadece T9SÖZLÜK farkımıdır? bu ayrım bence cok önemli özel süüm ve normal sürüm bunu biraz anlatabilirmisiniz?
soru3-- belle final ile belle2beta arasında sadece görsel farklarmı vardır? birini diğerine üstün kılan özellikler varsa zahmet olmazsa yazabilir misiniz?
soru4-- V1 ultimate performans/hız/ram özellkleri final sürüme göre cok cok iyi.. bu degerleri düşüren etkenler olusturulan firmware de kullanılan görsel eklermidir? cok hızlı cok kaliteli perrformans deniyor anlayamadıgm 50-59mb bos ram iyimidir?kasma yaparmı telefon?stabil bir kullanım saglıyor mu kullanıcılara?telefon modelim 5800 bu arada....

ve son olarak böyle br calısmada emegi gecen herkese tesekkürler.yeni bir cfw kullanıcısı olarak sorularımı yanıtsız bırakmazsanız cok sevinirim ..ben ve benim gibi yeni baslayanlar için kendimce 1. derece önemli seyleri sordum..yanıt verebileek tüm arkadaslara simdiden tesekkür ederim...iyi geceler arkadaslar

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
1 yamaların linkine tıkladığında solda tck v1 i görürsün ordan indir
2 özel sürümde hani batarya töstergesi falan varya onlar yok üst taraf bomboş ondan belle benzetmesi yapmak için topbar proğramını kullanacaksın o yüzen özel sürüm kullananlar aşağıdakini indirsin denilmiştir
3 betada çıkış singesi çarpı olmuştu fakat finalde çıkş düz ok geri kıvrak oktur ve mesajlarda ve dosya yöneticisi yatay yaptığında n8 sitili oluyor
4 çoğunkla görsel efektlerdir 50-59 ram iyidir kasmayı aza indirir stabil olur

torQaresma

Üye
arkadaşlar değerli emeKleriniz için çok TEŞEKKÜR EDERIM ELLERINIZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BIR CFW ELDE EDILMIŞ ÇOK HIZLI VE STABIL DURUMDA MUAZZAM BIR CFW OLMUŞ UFAK BIR SORUN GÖZÜME ÇARPTI MENÜ BAR PROGRAMINI ÇALIŞTIRIP SENSORU YAN ÇEVIRIYORUM PROGRAMDAN ATIYOR OLSA GEREK BUTONLAR KAYBOLUYO NEDEN OLABILIR

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
arkadaşlar değerli emeKleriniz için çok TEŞEKKÜR EDERIM ELLERINIZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BIR CFW ELDE EDILMIŞ ÇOK HIZLI VE STABIL DURUMDA MUAZZAM BIR CFW OLMUŞ UFAK BIR SORUN GÖZÜME ÇARPTI MENÜ BAR PROGRAMINI ÇALIŞTIRIP SENSORU YAN ÇEVIRIYORUM PROGRAMDAN ATIYOR OLSA GEREK BUTONLAR KAYBOLUYO NEDEN OLABILIR

o proğramdan kaynaklı bir sorun yan çevirince çalışmıyor

Üst Alt