Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Duygusal ikonlardaki sorunun kaynağını buldum ve sorunu tamamen giderdim. Yavaş yavaş tüm linkleri yenileyeceğiz. Yenileme bittiğinde size haber vereceğim.

mehmetpara

Üye
Bu CFW'de Nokia Suite üzerinden bluetooth ile internete bağlanamama gibi bir sorun oluyor mu? Sunrise kurdum Usb üzerinden internete bağlanabiliyorum ama bluetooth üzerinden bağlanamıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu CFW'de Nokia Suite üzerinden bluetooth ile internete bağlanamama gibi bir sorun oluyor mu? Sunrise kurdum Usb üzerinden internete bağlanabiliyorum ama bluetooth üzerinden bağlanamıyorum.

Bende USB'den giriyorum Bluetooth denemedim.

mehmetpara

Üye
Bende USB'den giriyorum Bluetooth denemedim.
Sunrise yüklü şuanda. Nokia Suite Bluetooth modem yüklemeye çalışırken "yükleme ertelendi" yazısı çıkıyor. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

15carter00

Üye
arkadaslar yuh dyorum dahada bişey demiyorumm telefon resmen elimden ucacak yahuuubu ne hızz :))) emegi gecen tüm arkadasların ellerine kollarına saglık cok sasrtıcı bir performans sergilemişsiniz allah razı olsun...saglıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sunrise yüklü şuanda. Nokia Suite Bluetooth modem yüklemeye çalışırken "yükleme ertelendi" yazısı çıkıyor. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

Bluetooth kurulumunda bir sorun olabilir.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar yuh dyorum dahada bişey demiyorumm telefon resmen elimden ucacak yahuuubu ne hızz :))) emegi gecen tüm arkadasların ellerine kollarına saglık cok sasrtıcı bir performans sergilemişsiniz allah razı olsun...saglıcakla kalın

Rica ederiz güle güle kullan. Unutma; bu hız pile de etki ediyor ömürünü biraz kısaltıyor. Eğer memnun kalmazsan yamalarımızdan Ultra yüksek pil tasarruf modunu kullanabilirsin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben indirdiğim gibi pil modunu uygulamıştım. O yüzden nasıl bi hızı var bilmiyorum. :D Kendi fw'm bitsin bunu kullanmaya başlıycam :oke: Ama ofw çalışması olmaması üzdü beni :(

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:tşk:
:rica:

mehmetpara

Üye
Bluetooth kurulumunda bir sorun olabilir. - - - Eklendi - - - Rica ederiz güle güle kullan. Unutma; bu hız pile de etki ediyor ömürünü biraz kısaltıyor. Eğer memnun kalmazsan yamalarımızdan Ultra yüksek pil tasarruf modunu kullanabilirsin.
Çözüm bulunabilir mi? Orjinaline dönmek istemiyorum, bıktım orjinal yazılımının kasmasından

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesajlardaki duygusal ikon düzeltmesi ile ilgili yamayı bu mesajda eke ekledim. Biz bu yamayı tüm telefonların JAF Flash dosyalarına uygulayıp tekrar upload yapacağız. O zamana kadar beklemek istemeyenler ekte verdiğim modu konudaki yamaların uygulanış videosuna bakarak kendi Rofs2 dosyalarına uygulayabilirler.

Çözüm bulunabilir mi? Orjinaline dönmek istemiyorum, bıktım orjinal yazılımının kasmasından

Çözümün CFW ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Sen bilgisayara Nokia Suite Bluetooth yüklemeye çalışıyorsun ancak hata alıyorsun. Bilgisayardaki bir hata galiba. Orjinalde fw ile denedin mi?

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Merhaba kardeşim.

Öncelikle cfw için teşekkürler çok güzel olmuş.
Ben özel sürümü yüklemedim ama normal sürümdeki üstteki batarya ve şarj ikonlarını kaldırmak istiyorum yardımcı olabilirmisin.Özel sürümü neden yüklemedin dersen hatalar varmış galiba bi yardımcı olabilirmisin kardeşim nasıl kaldırıyoruz bu batarya ve şarj ikonlarını?

Şimdiden Teşekkürler...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
final e FlaxLy ni animasyonunuda koydunmu? :hmmm

- - - Eklendi - - -

Merhaba kardeşim.

Öncelikle cfw için teşekkürler çok güzel olmuş.
Ben özel sürümü yüklemedim ama normal sürümdeki üstteki batarya ve şarj ikonlarını kaldırmak istiyorum yardımcı olabilirmisin.Özel sürümü neden yüklemedin dersen hatalar varmış galiba bi yardımcı olabilirmisin kardeşim nasıl kaldırıyoruz bu batarya ve şarj ikonlarını?

Şimdiden Teşekkürler...

Özel sürüm da hatalar yok. diğer mesajlarda arkadaşların yazdıkları, hata dediği şeyler; üst kısımın (batarja, sinyal) ın çıkarlmış olması...
özel sürüm ile normal sürüm arasındaki fark budur. (ve diğer bazı benzetmeler)

Üst kısımı istemiyorsan özel sürümü yükle :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
FlaxLy'nin animasyonu 30 kb boyutuna indirilemediğinden ekleyemedim.

mehmetpara

Üye
Mesajlardaki duygusal ikon düzeltmesi ile ilgili yamayı bu mesajda eke ekledim. Biz bu yamayı tüm telefonların JAF Flash dosyalarına uygulayıp tekrar upload yapacağız. O zamana kadar beklemek istemeyenler ekte verdiğim modu konudaki yamaların uygulanış videosuna bakarak kendi Rofs2 dosyalarına uygulayabilirler. Çözümün CFW ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Sen bilgisayara Nokia Suite Bluetooth yüklemeye çalışıyorsun ancak hata alıyorsun. Bilgisayardaki bir hata galiba. Orjinalde fw ile denedin mi?
Evet orjinalde sıkıntı yoktu. İnternete sadece telefondan bağlandığım için cfw yükledikten sonra da bağlanmak istedim ama olmadı. Siz deneyebilir misiniz bu CFW üzerinde.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Telefon modelini seçtikten sonra MCU, PPM ve APE Değişim ışıkları yanmıyor. Genede Flash dedim ama Flash server algılanamadı diyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet orjinalde sıkıntı yoktu. İnternete sadece telefondan bağlandığım için cfw yükledikten sonra da bağlanmak istedim ama olmadı. Siz deneyebilir misiniz bu CFW üzerinde.

Malesef deneyemem. Ben usb ile internete giriyorum. Laptopun bluetooth özelliği yok.

çözüm yolu yok MU ACABA VARSA BILINEN BIR ÇÖZÜMÜ DAHA IYI OLUR YOKSADA OLMASADA OLUR

Programın kendi sorunudur çözümü diğer sürümlerinde olabilir ancak diğer sürümlerinde de butonlar çalışmıyor. Döndürme sensörlerini kapatırsan program kapanmaz. Özel sürümü tavsiye etmiyorum.

Telefon modelini seçtikten sonra MCU, PPM ve APE Değişim ışıkları yanmıyor. Genede Flash dedim ama Flash server algılanamadı diyor.

Dosyaları yanlış konuma atmışsın galiba.

- - - Eklendi - - -

Duygusal simgelerde sorun yaşayanlar için yeni yama hazır:

Bu yama aynı zamanda konudaki Yamalar bölümünden de bulunabilir (T.C.K v2 Belle Yamaları).

Kendimiz Rofs2 dosyalarına uygulamayacağız. Anılbaran ve benim bundan böyle internet bağlantımız olmayacak sadece mobil bağlantımız olacak. İnternet olmayınca büyük dosya uploadları mümkün olmuyor. Duygusal simgeleri düzeltmek isteyenlerin yamayı kullanmaları yeterlidir.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Malesef deneyemem. Ben usb ile internete giriyorum. Laptopun bluetooth özelliği yok.

Programın kendi sorunudur çözümü diğer sürümlerinde olabilir ancak diğer sürümlerinde de butonlar çalışmıyor. Döndürme sensörlerini kapatırsan program kapanmaz. Özel sürümü tavsiye etmiyorum.

Dosyaları yanlış konuma atmışsın galiba.

Nokia klasörünü Program Files'e mi taşısam acaba ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia klasörünü Program Files'e mi taşısam acaba ?

64 bit kullanıyorsan Program Files (x86) değil normal Program Files'ı kullanman gerekiyor. Nokia klasörünü değil sadece Nokia klasörünün içindekileri C:\Program Files\Nokia içine taşısan yeterli.

- - - Eklendi - - -

Tüm bunlar konuda yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
Emre Arık

Emre Arık

Üye
Kardeşim teşekkürler her şey için özel sürümü yükledim topbarıda attım çalışıyor şimdide bir isteğim olucaktı sadece bu temada ana ekranda widgetlerin arkası şeffaf ya gözükmüyor onun gözüken versiyonunu bi yapabilirmisin ?

Üst Alt