SametCan43
Üye
T.C.K v2 Belle Final testleri yapılıyor. Lütfen sabırlı olunuz. Testerlerimiz hemen test edemiyorlar, boş vakitlerinde test edebiliyorlar.
tm furkan =D
T.C.K v2 Belle Final testleri yapılıyor. Lütfen sabırlı olunuz. Testerlerimiz hemen test edemiyorlar, boş vakitlerinde test edebiliyorlar.
Stabil değil, bende topbarı aşağı kaydırıyorum sonra yukarı kaydırdığımda kayboluyor bunun çözümü nedir ?daha önce söylemiştim, ama final özel sürüme extra button u gömmüşsünüz. gömmeyin. ekte verin. gömdüğünüz sürüm stabil değil ve eski sürüm. sürekli kapanıyor. gömdüğünüz için de yeni ve stabil olan sürümü kurulamıyor.![]()
Teşekkürler oldutopbar ayarlarından dokunma sensörünü kapat

Bataryayı çıkar, ardından tekrar tak ve telefonu aç.test modu nu gecemıyorum hata işlem iptal yazısı cıkıyor
imkansız. s60v5 belle olmuyor zaten. belleye benziyor.Arkadaşlar benim telefonumun markası sony ericsson vivaz pro ben nasl yapıcam bi fikri olan varmı yada belleye çevirmek için başka bir yol varmı yardım ederseniz sevinirm çünkü bende çok belle kullanmak isityoru ms60v5 den sıkıldım artıık
imkansız. s60v5 belle olmuyor zaten. belleye benziyor.
Kardeş senin telefonun durumu çok daha iyi bizimkilerden.tamma kardeşim bende onu diyorm belleye beniyor ama ben nasıl yapacam konuyu açan arkadaşın bir konusu daha var s60v5i belle görünmü kazandırmak için hex kodlarını falan deiştircez ama buda zahmetli olur demiş winhex diye bi program paylaşmş bu hex kodlamayı otamatik kodluyor diye fakat nasıl kullanıalacağını anlatmamış bende belle görünümü kazandırmak isitorum yardımcı olurmsun bi

kardeş bende belle kullanmam lazım
ne yapmam gerikyior yardımcı olun
belle shell proğramını kullan
T.C.K v2 Belle Beta 2 ile T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm arasında ki farklar nelerdir?
- - - Eklendi - - -
T.C.K v2 Belle Final Özel Sürüm, mediafire sitesinde mevcut ama bu sitede çıktı diye yazılmamış?
daha önce söylemiştim, ama final özel sürüme extra button u gömmüşsünüz. gömmeyin. ekte verin. gömdüğünüz sürüm stabil değil ve eski sürüm. sürekli kapanıyor. gömdüğünüz için de yeni ve stabil olan sürümü kurulamıyor.![]()

Şuan kullanıyorum.Bir sorun göremedim
Çünkü o linkler testerlere iletilmek amaçlı uploadlandı ve testerler doğrularlarsa bu linkler konuya eklenecektir, yok sorun rapor ederlerse bu linkleri silip sorunları giderdikten sonra tekrar uploadlayacağız.