buna bir çözüm var mımerhabalar ben şu an finali kullanıyorum beta 2 yi kurmadım adı ustunde beta ama söyle bir sorunum var batarya 4 diş gösterirken birden arama gelince telefonu kapatıyor sarjın duzene girmesi için öneridiğiniz yöntemi de denedim sıfır batarya ile de denedim değişik bir durum yok birden kapanıyorbuna bir çözüm var mı

o uygulama pek stabil degil as klasın menü tuşum bozuluyordu.Ama güzel uygulama öncden kullanmışdım

Beyler zil sesine bir şarkı atıyorum. Fakat biri aradığı zaman eskisi çalıyor. Müziğin çalması için rehberden teker teker isimlerin zil seslerini düzenliyorum. Nasıl çözebilirim?

Ustadlar bu güne kadar gördüğüm en sorunsuz cfw dir yalnı z tuş kilit süresinde sıkıntı var 25sn yapıyorum ekran oto matik tuş sürelerini fakat 5 ila 8 sn de kendisi kilitleniyor .ya abi günde 2 3 defa tel reset çekiyor kendi kendine lütfen yeni sürümde bunlarıda göz önüne alırsanız sevinirim.yeni cfw acaba yakında derken tarih olarak ne zaman çıkar merak ediyorumda.şimdiden yüreğinize sağlık kardeşlerim kolay gelsin.zaman ayırıp okuduğunuz için : tşk:
Isik sorunu cozumlendiremedim bende. Reset konusunuda konusmaliyiz. Bu arada grup dagiliyor dostum. Yani bu surum son.
Bu grup bu kadar zaman içinde bu kadar ilerleme kaydederken dağılma olur mu ya kardeşlerim .sizden daha güzel cfw ler bekleme umuduyla sizde dağılıyorsunuz olurmu .neyse herşeyin hayırlısı olsun kardeşim şimdiden tüm cfw ler için tüm arkadaşlara tşk.
Kusura bakmayın da biriniz öyle biriniz böyle diyor. Ben de indiriyorum dediğim zaman anılbaran arkadaşımız kızdı :/ "Biz bitti diyene kadar bitmedi. Bekleyin" dedi.. ?Kardeşim, indirebilirsin sorun olmaz. Ben T.C.K grubunun teknikeriyim. Ve şu an kullanıyorum çokta memnunum. Konu editlenmedi sadece bu kadar.
Kusura bakmayın da biriniz öyle biriniz böyle diyor. Ben de indiriyorum dediğim zaman anılbaran arkadaşımız kızdı :/ "Biz bitti diyene kadar bitmedi. Bekleyin" dedi.. ?
Henüz final versiyonu çıkmamıştır. Bazı üyeler bizim test amaçlı upload yaptığımız linkleri indiriyorlar. Konuya eklenene kadar bu uploadlar tam güvenli değillerdir.
Ben bir sorun görmedim.

Ben bir sorun görmedim.

sen göremezsin zaten kardeşim senin için özel versiyon o Oğuzhan versiyonu![]()