Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
olacak ugraşıyoruz

dj_echo

Üye
merhabalar ben şu an finali kullanıyorum beta 2 yi kurmadım adı ustunde beta ama söyle bir sorunum var batarya 4 diş gösterirken birden arama gelince telefonu kapatıyor sarjın duzene girmesi için öneridiğiniz yöntemi de denedim sıfır batarya ile de denedim değişik bir durum yok birden kapanıyor :( buna bir çözüm var mı

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
merhabalar ben şu an finali kullanıyorum beta 2 yi kurmadım adı ustunde beta ama söyle bir sorunum var batarya 4 diş gösterirken birden arama gelince telefonu kapatıyor sarjın duzene girmesi için öneridiğiniz yöntemi de denedim sıfır batarya ile de denedim değişik bir durum yok birden kapanıyor :( buna bir çözüm var mı

Cfw yi yükledikten sonra farklı bir program veya rompatcher yaması uyguladınmı? :hmmm

- - - Eklendi - - -

o uygulama pek stabil degil as klasın menü tuşum bozuluyordu.Ama güzel uygulama öncden kullanmışdım

bende kullanmıştım ama kilit açılmıyordu. :ehe

balcolu

balcolu

Üye
Beyler zil sesine bir şarkı atıyorum. Fakat biri aradığı zaman eskisi çalıyor. Müziğin çalması için rehberden teker teker isimlerin zil seslerini düzenliyorum. Nasıl çözebilirim?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Beyler zil sesine bir şarkı atıyorum. Fakat biri aradığı zaman eskisi çalıyor. Müziğin çalması için rehberden teker teker isimlerin zil seslerini düzenliyorum. Nasıl çözebilirim?

Menü/ayarlar/tercihler/genel(hangisini kullanıyorsan)/kişiselleştir/==> buradan ayarlaya bilirsin. :oke:

balcolu

balcolu

Üye
Hocam ayarlyorum zaten yine olmuyor. Dur bir daha deniyem.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ayarların kaydolduğundan eminmisin? :hmmm

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
T.C.K v2 Belle Beta 1: 28.07.2012 - Çıktı!
T.C.K v2 Belle Beta 2: 01.08.2012 - Çıktı! - Güncel sürüm
T.C.K v2 Belle Final: Çok yakında çıkacak

Ben Olayı Anlamadım Kusura Bakmayın Ama.. Yakında Çıkacak Denilmiş Ama Sayfada Linkler Dolaşıyo Belle Final Diye.. Bunu Takip Ediyorum Linklerdekini İndirsem Bi Sorun Our mu? Ama Bu Üyelerin Attıkları Linkler T.C.K nın Orjinal Ürünü Değilse Boşuna Telefonumun Düzenini Bozmıyım..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardeşim, indirebilirsin sorun olmaz. Ben T.C.K grubunun teknikeriyim. Ve şu an kullanıyorum çokta memnunum. Konu editlenmedi sadece bu kadar.

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Saol Kardeşim Ya Tamam Başlıyorum İndirmeye Hemen.. Bunu Bekliyodum Dört Gözle Teşekkrler :)

yare1815

yare1815

Üye
Ustadlar bu güne kadar gördüğüm en sorunsuz cfw dir yalnı z tuş kilit süresinde sıkıntı var 25sn yapıyorum ekran oto matik tuş sürelerini fakat 5 ila 8 sn de kendisi kilitleniyor .ya abi günde 2 3 defa tel reset çekiyor kendi kendine lütfen yeni sürümde bunlarıda göz önüne alırsanız sevinirim.yeni cfw acaba yakında derken tarih olarak ne zaman çıkar merak ediyorumda.şimdiden yüreğinize sağlık kardeşlerim kolay gelsin.zaman ayırıp okuduğunuz için : tşk:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ustadlar bu güne kadar gördüğüm en sorunsuz cfw dir yalnı z tuş kilit süresinde sıkıntı var 25sn yapıyorum ekran oto matik tuş sürelerini fakat 5 ila 8 sn de kendisi kilitleniyor .ya abi günde 2 3 defa tel reset çekiyor kendi kendine lütfen yeni sürümde bunlarıda göz önüne alırsanız sevinirim.yeni cfw acaba yakında derken tarih olarak ne zaman çıkar merak ediyorumda.şimdiden yüreğinize sağlık kardeşlerim kolay gelsin.zaman ayırıp okuduğunuz için : tşk:

Isik sorunu cozumlendiremedim bende. Reset konusunuda konusmaliyiz. Bu arada grup dagiliyor dostum. Yani bu surum son.

yare1815

yare1815

Üye

Isik sorunu cozumlendiremedim bende. Reset konusunuda konusmaliyiz. Bu arada grup dagiliyor dostum. Yani bu surum son.
Bu grup bu kadar zaman içinde bu kadar ilerleme kaydederken dağılma olur mu ya kardeşlerim .sizden daha güzel cfw ler bekleme umuduyla sizde dağılıyorsunuz olurmu .neyse herşeyin hayırlısı olsun kardeşim şimdiden tüm cfw ler için tüm arkadaşlara tşk.

Headbang95

Üye
Kardeşim, indirebilirsin sorun olmaz. Ben T.C.K grubunun teknikeriyim. Ve şu an kullanıyorum çokta memnunum. Konu editlenmedi sadece bu kadar.
Kusura bakmayın da biriniz öyle biriniz böyle diyor. Ben de indiriyorum dediğim zaman anılbaran arkadaşımız kızdı :/ "Biz bitti diyene kadar bitmedi. Bekleyin" dedi.. ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kusura bakmayın da biriniz öyle biriniz böyle diyor. Ben de indiriyorum dediğim zaman anılbaran arkadaşımız kızdı :/ "Biz bitti diyene kadar bitmedi. Bekleyin" dedi.. ?

Sinirliydi heralde. İndir sen bir sorun çıkmaz. Tek eksik şu olcak. Maxicep'ten değilde mediafire'dan indirmiş olacaksın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Henüz final versiyonu çıkmamıştır. Bazı üyeler bizim test amaçlı upload yaptığımız linkleri indiriyorlar. Konuya eklenene kadar bu uploadlar tam güvenli değillerdir.

anılbaran

anılbaran

Üye
Henüz final versiyonu çıkmamıştır. Bazı üyeler bizim test amaçlı upload yaptığımız linkleri indiriyorlar. Konuya eklenene kadar bu uploadlar tam güvenli değillerdir.

ben dedim ama kimse takmıyoki beni ortaya kouyor biri link hadi indirin diye sonra niy telefonum şöyle oldu böyle oldu derler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben bir sorun görmedim.

Üst Alt