Sanırım biliyorum. Hatta hepimiz biliyoruz: Hiç N97 ile alakası olmayan ve belki de diğer CFW veya forumlar için çalışan çamur atan üyelerde. Koskoca ekibi küçük gördüler, göstermeye çalıştılar. Yazıklar olsun.Arkadaşlar stil 2 nin tel kodu nedir birisi yazabilir mi? Yanlış girdiniz diyor 5 defa yanlış girdim 12345 olmuyor ?
iste şaka gibi olan yani burası ben 2 saat daha az uyudum bunla uğraştım sonuç .... Neyse bencede uzatmayalim. Çamur atanlar çamur da kalsınlar. Bize adam akıllı eleştiri yapacak kışı lazım . Neyse hadi Allaha emanet...Sorun kimde tahmin edeyimSanırım biliyorum. Hatta hepimiz biliyoruz: Hiç N97 ile alakası olmayan ve belki de diğer CFW veya forumlar için çalışan çamur atan üyelerde. Koskoca ekibi küçük gördüler, göstermeye çalıştılar. Yazıklar olsun.
Seni de çok iyi anlıyorum Taha. İnşallah LYS'de iyi bir puan alırsında bu kötü anıları unutursun.
Arkadaşlar stil 2 nin tel kodu nedir birisi yazabilir mi? Yanlış girdiniz diyor 5 defa yanlış girdim 12345 olmuyor ?
yani eskiden kullandığın şifre aynen devam eder. Yok çözemezsen jaf attığın yerde şifre onar gibisinden şeyler var tekrar bu cfw ile jaflarsin
kolay gelsinN97'yi SP2 ile projemizden çıkarma kararı aldım. Klavye sorunu çözülememiştir.
Benim burada özellikle N97 kullananların dikkatini çekmek istediğim bir husus var: Nokia 5530 kullananlarında tuş ışıkları düzgün çalışmıyor. Ama hiç 5530 eleştirisi gördünüz mü?
Ayrıca, Nokia 5228, 5232, 5230, 5235, 5250, 5800, X6 kullananlardan da öyle abartılı eleştiri gelmedi. Hepsi bilinen kullanıcı kaynaklı sorun yorumlarıydı. Sadece N97 sahipleri, acaba telefona verdikleri ücretten dolayı mı bizden çok şey istiyorlar? Adam 3 kere yazmış klavye sorunlu. Gelen giden o 3 cevabı görüyor ve 'N97 sorunlarını okumaktan bıktım' diyor.
Neyse, sadece 1 sorun var o da klavye. Çözülemediği için bende çalışmayı iptal ettim. Hem N97'cileri düşünen sadece bizdik. C6 portlayan Binh24 bile N97'cileri düşünmeyi C6v41 portundan beridir bırakmıştı. Adam haklıymış.
---------- Eklendi @ 13:08:48 ---------- Yazıldı @ 13:06:00 ----------
Bu yorumunu görmemiştim. N97'nin sadece klavye sorunu vardı. Bunu çözemediğim için N97'yi projemizden çıkardım. Mutlu musun şimdi?
ya olmaz boyle bısı duynak ıstemıyorum bı romumuz vardı yaa oda gıttı
ya olmaz boyle bısı duynak ıstemıyorum bı romumuz vardı yaa oda gıttı
mutlu olmakla alâkası yok olmuyorsa olmuyor rambo zorlamanın anlamı yok şu 500 sayfanın nerdeyse hepsinde N97 kullanıcılarının şikayeti var.beğenmiyorlarsa bırak uğraşma kendileri yapsın onuda.