Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
ne dediğini bilmiyorsun daha gelmiş burada konuşuyorum diye geçiniyorsun. Ilk yorumunla ikinciyi karşılaştır anlarsın seninle uğraşamam by

polik123

Üye
Beynin ve Terbiyen Yetmez ki Senin.

Mert045

Mert045

Üye
Senden çok yetecegi kesin . Gelip türkleri koruyacağına elin ispanyolunu savunan aciz yaratık. Senin gibileri barındırmayacaklar bu ülkede boşu boşuna kalabalık.

Atacan-

Atacan-

Üye
:) Sakin Olun Takımın Adını Değiştirsinler kötü yorum istemiyolarsa Maxicep Cfw Takımı Yapsınlar Türk Geçtiği Sürece Eleştirebilirim Hakkımdır.
mert sen önce adam olucan nerde nası davranacığını öğreneceksin sonra Konusabilirz Belki O cahil dilini içeride tut.
Tartışmada değil fikrimi söyledim.
ceyhuncu kendi kullandığım cfw ispanyol bir adamın windows gibi sürekli update cıkardığı ve jaflamadan gelişebilen bir yazılım türkçe dili rica ettim yaptı kullanıyorum.
Halbuki forumdaki türk modderlardan rica etmeme rağmen bir türlü yardımda etmediler.
Sp2 geldiğinde İlk deneyecek olanda benim Her zaman emeğe Saygı diyoruz.Fakat Fikre eleştiriye saygı nerede kaldı.

---------- Eklendi @ 03:25:17 ---------- Yazıldı @ 03:24:00 ----------

al işte bunun gibi adamcıkların yaptığı iş ne kadar olabilirki adam olacaklarda biz görcez Eyw bilader.

---------- Eklendi @ 03:26:40 ---------- Yazıldı @ 03:25:17 ----------

çoluk çoçuk forumu Tck V2 Lego puzzle edition sefiilleri

Arkadaşın,Yorumuna bi yere kadar katılıyorum birazda haklı eleştirinin dozunu çok artırsada biraz abartılı..
Ekip olarak hep aynı yerdesiniz bu benim kişisel fikrim,Yenilik yok diyebilirim açıkca bunu daha öncede dile getirmiştim,
Görsellik bana göre cfw nizde baya aşağıda.Ben şahsi görüşüm görsellik ve jız adına çalışmanız olsaydı seve seve denerdim,Böyle bi yazılımınız var ama üst seviyede değil,o yüzden bende denemek tarafında değilim,bu yorumum olumlu algılanıp çalışmanızı ileri boyuta taşımanız içindir.Size göre yorumum olsuz algılana bilir.Buda nasıl anlamak istediğinize bağlıdır.
Başarılı yazılım veya başarısız yazılım göreceli bi kavramdır.Bana göre hiç denememe rağmen ve sadece görselliği ön planda görmek istediğimden,yazılımınızı sırf Paylaştığınız ilk sayfadaki resimlerden yorumluyorum.10/4 dür.Yüklesem ve kendime göre editlesem belki bu oranı çıtayı yükseltebilirim :) Çalışmanız hep aynı ben bi ilerleme göremiyorum ne yazıkki :(

• Beğen
Tepkiler: polik123

polik123

Üye
Hobaaa :) Veledi-Ziyan. Vatanseverliğe Bağladı Olayı :) Adamın Yazılımı İyi Bizimkide İyi Olsun bunu Yediremiyorum Kendime Bu Yüzden Konusuyorum Yoksa Benim ne Sıkıntım olabilir ki seninle bi baskasıyla :) adında türk geçio meselenin yorumlucam elbet Şimdi Git Nutuk Okuda Gaza Gelmeden Vatanseverlik Öğren ve Uygula.

Mert045

Mert045

Üye
Arkadaşın,Yorumuna bi yere kadar katılıyorum birazda haklı eleştirinin dozunu çok artırsada biraz abartılı..
Ekip olarak hep aynı yerdesiniz bu benim kişisel fikrim,Yenilik yok diyebilirim açıkca bunu daha öncede dile getirmiştim,
Görsellik bana göre cfw nizde baya aşağıda.Ben şahsi görüşüm görsellik ve jız adına çalışmanız olsaydı seve seve denerdim,Böyle bi yazılımınız var ama üst seviyede değil,o yüzden bende denemek tarafında değilim,bu yorumum olumlu algılanıp çalışmanızı ileri boyuta taşımanız içindir.Size göre yorumum olsuz algılana bilir.Buda nasıl anlamak istediğinize bağlıdır.
Başarılı yazılım veya başarısız yazılım göreceli bi kavramdır.Bana göre hiç denememe rağmen ve sadece görselliği ön planda görmek istediğimden,yazılımınızı sırf Paylaştığınız ilk sayfadaki resimlerden yorumluyorum.10/4 dür.Yüklesem ve kendime göre editlesem belki bu oranı çıtayı yükseltebilirim :) Çalışmanız hep aynı ben bi ilerleme göremiyorum ne yazıkki :(

sen haklısın sana kimse bu yorumdan ötürü birşey diyemez. Hatta yanlışlarını söylediğin için teşekkür ederler.Ama şu şahsın yorumlarını oku bana hak vereceksin

Atacan-

Atacan-

Üye
Senden çok yetecegi kesin . Gelip türkleri koruyacağına elin ispanyolunu savunan aciz yaratık. Senin gibileri barındırmayacaklar bu ülkede boşu boşuna kalabalık.

Yorumun bence yanlış,bende ispanyol bi yazılım kullanıyorum,yazılımı telefonuma uygun görüyorum ,Bence bu eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım,Elin yabancıları dediğin herşey burda kim ne yapıyorsa elin yabancılarının kaynaklarından yapılıyor,senin gibi düşünmek gerekirse o zaman telefonu olduğu gibi kullanmak lazım.Veya hiç bir yabancı uyruklu telefon arabaya eşya kullanmamak lazım.Bunları kim yapıyor elin ispanyolumu ?Amerikanımı ?

HeaDSHoTeR

Üye
Teşekkürler. Süper.

Mert045

Mert045

Üye
Hobaaa :) Veledi-Ziyan. Vatanseverliğe Bağladı Olayı :) Adamın Yazılımı İyi Bizimkide İyi Olsun bunu Yediremiyorum Kendime Bu Yüzden Konusuyorum Yoksa Benim ne Sıkıntım olabilir ki seninle bi baskasıyla :) adında türk geçio meselenin yorumlucam elbet Şimdi Git Nutuk Okuda Gaza Gelmeden Vatanseverlik Öğren ve Uygula.

nutuğu defalarca okudum canım benim. Sen haklısın ama yorum tarzın çok çok yanlış.ben buna kızıyorum.

---------- Eklendi @ 12:43:12 ---------- Yazıldı @ 12:40:59 ----------

Yorumun bence yanlış,bende ispanyol bi yazılım kullanıyorum,yazılımı telefonuma uygun görüyorum ,Bence bu eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım,Elin yabancıları dediğin herşey burda kim ne yapıyorsa elin yabancılarının kaynaklarından yapılıyor,senin gibi düşünmek gerekirse o zaman telefonu olduğu gibi kullanmak lazım.Veya hiç bir yabancı uyruklu telefon arabaya eşya kullanmamak lazım.Bunları kim yapıyor elin ispanyolumu ?Amerikanımı ?

Ben anlatamıyorum galiba herkes istediği yazılımı kullanır ama şu yorum tarzında benim ipler koptu adam diyor milleti kandırmayın milletin aklı yok mu sen akıl veriyorsun.

turkishield

turkishield

Üye
5800 kullanıyorum ama N97nin sorunlarını okumaktan bıktım yorumlarda bence kaldırın gitsın bizde rahatlayalım sizde.hem daha hızlı çalışın.KOLAY GELSIN

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

polik123

Üye
Ya biz Burda Ambiyane Tabirle Kırbaçlıyoruz Kendimizi Gelişmeliyiz Arkadaşlar Lütfen Abartılı olduğunun Farkındayım Fakat Gerçekten bu Bir Tepkidir Neden Ya Adam Tek Başına Bizi 3 e 5 e katlıyo derdim budur istemeden kırmıssam birilerini özür dilerim bunda sıkıntı yok ama hadi artık gerçekten yeni bir şeyler yapalım yapın yapsınlar ama biz yapalım.

Atacan-

Atacan-

Üye
@Mert045 Boşver ben onun ne anlatmak istediğini anladım.Dediğin gibi uslubu yanlış o kadar.Uzatmayada gerek yok karşılık verip .!!

• Beğen
Mert045

Mert045

Üye
:oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eleştirileri kabul ediyoruz. Tüm eleştirileri 'isterse küfürlü olsun' okuyup içinden işimize yarayacak kısımlarını anlayıp ona göre çalışmamızı düzene koyuyoruz.

Türk ismini ben ta Omega'dan beridir kullanıyorum ve gurur duyuyorum. Bana ve daha sonra ekibime bu ismi sizler layık gördünüz. TCK ismini siz verdiniz bu ekibe.

Hiçkimse eleştiri kaldırmadığımızı ve kafadan CFW yaptığımızı iddia ettmesin. Örnek vermek gerekirse, şuanki TCK v1 Final SP1'de, örneğin güç düğmesine basıldığında ev ekranına atıyorsa, bunu bizzat ben, üyelerden gelen 'güç düğmesi aramaları sonlandırmıyor çok mağdur oluyoruz' eleştirilerinden yola çıkarak yaptım. Eğer eleştiri kaldırmayacak olsaydık, 'güç düğmesine basınca ev ekranına atmazdı'. 'Hadi canım başka kapıya, bu CFW'de aramaları sonladırma yok, ister kullan ister kulllanma' diyebilirdik.

Türk CFW Kuvvetleri, önce ekip olmayı, daha sonra tüm S60v5'e CFW çıkarmayı başaran bir ekiptir, Kimse ekibi küçük göremez, sadece kendilerini küçültürler. Türk CFW Kuvvetleri henüz yeni bir oluşumdur. TCK V1 ile ilk adımını atmıştır. V2 ve daha sonra ilginizi çekecek muhteşem projelere imza atacaktır.

• Beğen

polik123

Üye
Rambo_FT her zaman Liderlik vasıflarını taşıyan bi adamdı gözümde bunuda ispatladı Eminim yanlış uslüplada olsa derdimi anlattım tesekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
bence ortalıgı karıştırma ve bize saygısızlık yapma.fıkrıne bişi demem.Ama sen dalga geçtin . Hakeret ve küçümseme gibı *** şeyler kullanma

polik123

Üye
bence ortalıgı karıştırma ve bize saygısızlık yapma.fıkrıne bişi demem.Ama sen dalga geçtin . Hakeret ve küçümseme gibı *** şeyler kullanma
usta tamam özür dilerim"de tek ricam var bana hitap eden baska bi cümle daha kurma bende sen yada cfw"n ile ilgili laf etmıcem kaldıramıosn.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97'yi SP2 ile projemizden çıkarma kararı aldım. Klavye sorunu çözülememiştir.

Benim burada özellikle N97 kullananların dikkatini çekmek istediğim bir husus var: Nokia 5530 kullananlarında tuş ışıkları düzgün çalışmıyor. Ama hiç 5530 eleştirisi gördünüz mü?

Ayrıca, Nokia 5228, 5232, 5230, 5235, 5250, 5800, X6 kullananlardan da öyle abartılı eleştiri gelmedi. Hepsi bilinen kullanıcı kaynaklı sorun yorumlarıydı. Sadece N97 sahipleri, acaba telefona verdikleri ücretten dolayı mı bizden çok şey istiyorlar? Adam 3 kere yazmış klavye sorunlu. Gelen giden o 3 cevabı görüyor ve 'N97 sorunlarını okumaktan bıktım' diyor.

Neyse, sadece 1 sorun var o da klavye. Çözülemediği için bende çalışmayı iptal ettim. Hem N97'cileri düşünen sadece bizdik. C6 portlayan Binh24 bile N97'cileri düşünmeyi C6v41 portundan beridir bırakmıştı. Adam haklıymış.

---------- Eklendi @ 13:08:48 ---------- Yazıldı @ 13:06:00 ----------

5800 kullanıyorum ama N97nin sorunlarını okumaktan bıktım yorumlarda bence kaldırın gitsın bizde rahatlayalım sizde.hem daha hızlı çalışın.KOLAY GELSIN

Bu yorumunu görmemiştim. N97'nin sadece klavye sorunu vardı. Bunu çözemediğim için N97'yi projemizden çıkardım. Mutlu musun şimdi?

Üst Alt