Mert045
Üye
anıl senin şu 'peyki' yazışına hastayım be
:
:niyekine![]()

oda benim özelligim![]()
N97'yi SP2 ile projemizden çıkarma kararı aldım. Klavye sorunu çözülememiştir.
Benim burada özellikle N97 kullananların dikkatini çekmek istediğim bir husus var: Nokia 5530 kullananlarında tuş ışıkları düzgün çalışmıyor. Ama hiç 5530 eleştirisi gördünüz mü?
Ayrıca, Nokia 5228, 5232, 5230, 5235, 5250, 5800, X6 kullananlardan da öyle abartılı eleştiri gelmedi. Hepsi bilinen kullanıcı kaynaklı sorun yorumlarıydı. Sadece N97 sahipleri, acaba telefona verdikleri ücretten dolayı mı bizden çok şey istiyorlar? Adam 3 kere yazmış klavye sorunlu. Gelen giden o 3 cevabı görüyor ve 'N97 sorunlarını okumaktan bıktım' diyor.
Neyse, sadece 1 sorun var o da klavye. Çözülemediği için bende çalışmayı iptal ettim. Hem N97'cileri düşünen sadece bizdik. C6 portlayan Binh24 bile N97'cileri düşünmeyi C6v41 portundan beridir bırakmıştı. Adam haklıymış.
---------- Eklendi @ 13:08:48 ---------- Yazıldı @ 13:06:00 ----------
Bu yorumunu görmemiştim. N97'nin sadece klavye sorunu vardı. Bunu çözemediğim için N97'yi projemizden çıkardım. Mutlu musun şimdi?
cfwde görsel açıdan çok büyük eksik var. Widgetlarin tam şeffaf olması problem yaratıyor tam şeffaf olduğu için beyaz duvar kağıdı koyamiyorüz saat gözükmüyor o zaman aynı zamanda belle barın kullanılmaması cfwleri çok yakından takip etmediğinizi gösteriyor. Bütün cfw yapımcıları belle bar kullanıyor. Ayrıca yazı tipi çok küçük ve tema efekti hala kayboluyor. Çok eksik var çok
M. tAHA bir önceki sayfada da belirttiğim gibi aynen katılıyorum sana kardeşim..

ben çekilen bu emeğin boşa gitmemesi için uğraşıyorum.. Biz n 97 mini olarak çok az çalışmaya şahit olduk. Bu büyük bi deneyim di. Ilk defa n97 yi ele almış bir ekipten çok şey beklendi. Ben bu yüzden sinirliyim
Üstelik N97 pahalı ve kullanıcısı çok yok. Olmazsa gereken modları indirir kendim yama uygular upload ederim hatalarına karışmam.
benim için klavye sorun değildi. sen benim demek istediğimi anlamadın bence
biz hatasız olsun diye uğraştık furkan kardeşimle ama olmadı.
sen bana önyargili yaklaştın bence
furkan kardeşim demek istediğimi anlayacaktir
bi sakin olun ve bekleyin![]()