Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
vay vay vay hacı neler dönmüş burda ya :D gereksizlerde gördüm de geldim :D helal olsun ne diyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

ismail010

Üye
aynen ben de gereksizlerde gördüm helal rambo ustam ve takımı :)

• Beğen
M. tAHA

M. tAHA

Üye

endokart ta mı vardı :D en iç

---------- Eklendi @ 08:56:04 ---------- Yazıldı @ 08:55:12 ----------

allah razı olsun sızlerden yardımcı olursanız kobay olurum tekrar lınk verrsenz fırmware edıt anlamdım gıbı bırsey

---------- Eklendi @ 02:15:06 ---------- Yazıldı @ 02:14:13 ----------

tesekkurler
tabi hacı yardım ederiz :D rambo ilgilenir :P :P

semihh95

semihh95

Üye
sehırdısındaym ama donunce ılk ıs yama deneyecegım ınsallah
tabı bu arada deneyen olmazsa

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ev ekranında saat widgetine arkaplanını geri ekledim. Diğer widgetler transparan devam ediyor. Böylece yarı saydam oldu. Bunu yapabilmek için tema editleriyle Beta 3'te olduğu gibi baştan uğraşmak zorunda kaldım ama değdi.

Manderlay

Üye
Çalışmalarınız için teşekkürler, emeğinize sağlık. Benim bir sorunum var.
Stil 1 ve Stil 4'de denedim ikisinde de başarız oldum.
Paketin içine RomPatcher, AutoInstaller, FilBrowser gibi uygulamaları gömüp tekrar paketledim ama telefonda bu uygulamalar görünmüyor. Daha önce böyle bir sorun almıyordum diğer yazılımlarda. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebiliriz acaba. Bari hiç değilse FileBrowser çalışsaydı...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çalışmalarınız için teşekkürler, emeğinize sağlık. Benim bir sorunum var.
Stil 1 ve Stil 4'de denedim ikisinde de başarız oldum.
Paketin içine RomPatcher, AutoInstaller, FilBrowser gibi uygulamaları gömüp tekrar paketledim ama telefonda bu uygulamalar görünmüyor. Daha önce böyle bir sorun almıyordum diğer yazılımlarda. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebiliriz acaba. Bari hiç değilse FileBrowser çalışsaydı...

Gömersen çalışmayabilir. Sonradan kurulunca bir sorun kalmıyor. Daha sorunsuz bir CFW için SP2'yi bekle. SP2, adının hakkını verecek tarzda hazırlanıyor.

killer78

Üye
rambo widget arkaplanını geri eklemek ne demek anlamadım birde ev ekranındaki seçenekler arama rehber çubuğunu bir derece daha şeffaflastırma ihtimalin var mi daha güzel olur öyle birde stil 2 mediabar ikonlarında bir değişiklik yapmayı düşünüyor musun daha önce sana gösterdiğim ev ekranı resmindeki gibi yapsan bir çok kişinin bu değişikliği beğeneceğini bilmeni istiyorum. saygılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
- Mediabar simgeleri ikon paketlerine göre değişir. 5 çeşit mediabarımız var, daha ne olsun. Onları 1 çeşide indirgemek istemiyorum.
- Ev ekranındaki Seçenekler, Rehber kısmını şeffaflaştırmaya çalışayım :pc:
- Ev ekranı widget saydamlığında şu değişiklik olacak: Saat widgetinin arkaplanı olacak ancak diğer widgetlerin arkaplanı yine saydam olacak.

killer78

Üye
ama rambo sana gösterdiğim mediabar ikonları 5 stildekine bedel gerçekten en azından yama şeklinde yayınlanamaz mı söylediğim mediabar simgeleri

---------- Eklendi @ 14:39:38 ---------- Yazıldı @ 14:37:51 ----------

birde saat widgetınin arkasından duvar kağıdı görülebilecek mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen linki tekrar atsana? Yama oluyorsa yama yaparım.

killer78

Üye
b1110.hizliresim.com/11/10/9/22370.jpg baksana şu şıklığa

---------- Eklendi @ 14:51:42 ---------- Yazıldı @ 14:50:27 ----------

sana tavsiye verebilir miyim rambo?

killer78

Üye
omega finaldeki anna ikonların şu an stil 2deki anna ikonlarından daha şık bir göz atmalisin bence :-)

---------- Eklendi @ 15:04:57 ---------- Yazıldı @ 14:56:51 ----------

b1109.hizliresim.com/11/9/16/11604.gif bu şekildeki beyaz ikonlar stil 2ne daha çok yakışır gibime geliyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen Omega'da kullandığım eski anna ikonlarını istiyorsun. Onları CFW'ye uygularsam bir sürü hata çıkar. Mediabar ve mesajlar ancak ikon pakedi ile değişir. Saat widgetinin arkasında duvar kağıdı görünecek.

killer78

Üye
peki mediabar ikonlarını yama şeklinde yapamıyor musun birde rehber seçenekler çubuğunu şeffaflaştırma ne oldu yapabildin mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yama şeklinde yayınlayamıyorum malesef. Tema ve ikon paketlerin değişmesi gerekiyor :( 55 CFW olmasaydı yapılırdı elbet.
Rehber Seçenekler çubuğunu saydamlaştırma çalışmalarım sürüyor. bir yerde başarıya ulaştım ama C5-03 tuş kilidi bozuldu. Onu da düzeltmeye çalışıyorum. Tam şimdi o sorunu da çözdüm.

Üst Alt