Sakin Olun Takımın Adını Değiştirsinler kötü yorum istemiyolarsa Maxicep Cfw Takımı Yapsınlar Türk Geçtiği Sürece Eleştirebilirim Hakkımdır.
mert sen önce adam olucan nerde nası davranacığını öğreneceksin sonra Konusabilirz Belki O cahil dilini içeride tut.
Tartışmada değil fikrimi söyledim.
ceyhuncu kendi kullandığım cfw ispanyol bir adamın windows gibi sürekli update cıkardığı ve jaflamadan gelişebilen bir yazılım türkçe dili rica ettim yaptı kullanıyorum.
Halbuki forumdaki türk modderlardan rica etmeme rağmen bir türlü yardımda etmediler.
Sp2 geldiğinde İlk deneyecek olanda benim Her zaman emeğe Saygı diyoruz.Fakat Fikre eleştiriye saygı nerede kaldı.
---------- Eklendi @ 03:25:17 ---------- Yazıldı @ 03:24:00 ----------
al işte bunun gibi adamcıkların yaptığı iş ne kadar olabilirki adam olacaklarda biz görcez Eyw bilader.
---------- Eklendi @ 03:26:40 ---------- Yazıldı @ 03:25:17 ----------
çoluk çoçuk forumu Tck V2 Lego puzzle edition sefiilleri
Çalışmanız hep aynı ben bi ilerleme göremiyorum ne yazıkki 
Veledi-Ziyan. Vatanseverliğe Bağladı Olayı
Adamın Yazılımı İyi Bizimkide İyi Olsun bunu Yediremiyorum Kendime Bu Yüzden Konusuyorum Yoksa Benim ne Sıkıntım olabilir ki seninle bi baskasıyla
adında türk geçio meselenin yorumlucam elbet Şimdi Git Nutuk Okuda Gaza Gelmeden Vatanseverlik Öğren ve Uygula.bıkac sayfa gerıde n97 mını klavye duzeltmesı verdı ben beceremedım sen bı denermısın
Arkadaşın,Yorumuna bi yere kadar katılıyorum birazda haklı eleştirinin dozunu çok artırsada biraz abartılı..
Ekip olarak hep aynı yerdesiniz bu benim kişisel fikrim,Yenilik yok diyebilirim açıkca bunu daha öncede dile getirmiştim,
Görsellik bana göre cfw nizde baya aşağıda.Ben şahsi görüşüm görsellik ve jız adına çalışmanız olsaydı seve seve denerdim,Böyle bi yazılımınız var ama üst seviyede değil,o yüzden bende denemek tarafında değilim,bu yorumum olumlu algılanıp çalışmanızı ileri boyuta taşımanız içindir.Size göre yorumum olsuz algılana bilir.Buda nasıl anlamak istediğinize bağlıdır.
Başarılı yazılım veya başarısız yazılım göreceli bi kavramdır.Bana göre hiç denememe rağmen ve sadece görselliği ön planda görmek istediğimden,yazılımınızı sırf Paylaştığınız ilk sayfadaki resimlerden yorumluyorum.10/4 dür.Yüklesem ve kendime göre editlesem belki bu oranı çıtayı yükseltebilirimÇalışmanız hep aynı ben bi ilerleme göremiyorum ne yazıkki
Senden çok yetecegi kesin . Gelip türkleri koruyacağına elin ispanyolunu savunan aciz yaratık. Senin gibileri barındırmayacaklar bu ülkede boşu boşuna kalabalık.
HobaaaVeledi-Ziyan. Vatanseverliğe Bağladı Olayı
Adamın Yazılımı İyi Bizimkide İyi Olsun bunu Yediremiyorum Kendime Bu Yüzden Konusuyorum Yoksa Benim ne Sıkıntım olabilir ki seninle bi baskasıyla
adında türk geçio meselenin yorumlucam elbet Şimdi Git Nutuk Okuda Gaza Gelmeden Vatanseverlik Öğren ve Uygula.
Yorumun bence yanlış,bende ispanyol bi yazılım kullanıyorum,yazılımı telefonuma uygun görüyorum ,Bence bu eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım,Elin yabancıları dediğin herşey burda kim ne yapıyorsa elin yabancılarının kaynaklarından yapılıyor,senin gibi düşünmek gerekirse o zaman telefonu olduğu gibi kullanmak lazım.Veya hiç bir yabancı uyruklu telefon arabaya eşya kullanmamak lazım.Bunları kim yapıyor elin ispanyolumu ?Amerikanımı ?
usta tamam özür dilerim"de tek ricam var bana hitap eden baska bi cümle daha kurma bende sen yada cfw"n ile ilgili laf etmıcem kaldıramıosn.bence ortalıgı karıştırma ve bize saygısızlık yapma.fıkrıne bişi demem.Ama sen dalga geçtin . Hakeret ve küçümseme gibı *** şeyler kullanma
5800 kullanıyorum ama N97nin sorunlarını okumaktan bıktım yorumlarda bence kaldırın gitsın bizde rahatlayalım sizde.hem daha hızlı çalışın.KOLAY GELSIN
usta tamam özür dilerim"de tek ricam var bana hitap eden baska bi cümle daha kurma bende sen yada cfw"n ile ilgili laf etmıcem kaldıramıosn.