Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 Mini'de sorun çözüldü. Aynı modu N97 içinde kullanacağım. Gerisine karışmayacağım :D Test eden yok.

SP2'nin hazırlanması 15 günü bulur.

forumber

Üye
Oooo forumber! Hatırladım seni :yuru Nasılsın?

---------- Eklendi @ 20:07:59 ---------- Yazıldı @ 20:07:33 ----------

Senin en son telefonlara hack çıkarmakla ilgili projeni bile hatırlıyorum :)

Telefonla denize girdikten sonra internetle iletişimim bir süreliğine kesilmişti :ağlarım: Bende konuyu güncelleyememiştim.Uzun bir S60 yolculuğundan sonra android e geçtik artık.Tabi ben rahat durdummu? Hayır tabikide.En az 14-15 ROM projem var U8800 model telefona.Hatta 5230 için çıkardığım WhiteLight isimli ROM u hatırlarsın.Android de de WhiteLight isimli bir ROM um var (ilk ROM'um :yuru).

Sizede bakıyorumda Kuvvet birliği kurmuşsunuz,gruplarada ayırmışsınız.Çok güzel, ayıptır söylemesi, kıskandım :).Keşke aranızda olabilseydim.Bu gidişle kim bilir nerelere gelirsiniz.

Hayatınız boyunca Başarılar sana,grubuna ve tüm S60 modlayıcılarına!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
semihh95

semihh95

Üye
Deme oyle beceremedim video ya baktim k.bakma ama cahillik boyle uygulanmisinin linki yokmu stil2ye uygulanmiş olsa harika olur

killer78

Üye
Rambo o zaman sp2 yakında yazısını kaldır bence daha 15 gün gibi uzun bir süre var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonla denize girdikten sonra internetle iletişimim bir süreliğine kesilmişti :ağlarım: Bende konuyu güncelleyememiştim.Uzun bir S60 yolculuğundan sonra android e geçtik artık.Tabi ben rahat durdummu? Hayır tabikide.En az 14-15 ROM projem var U8800 model telefona.Hatta 5230 için çıkardığım WhiteLight isimli ROM u hatırlarsın.Android de de WhiteLight isimli bir ROM um var (ilk ROM'um :yuru).

Sizede bakıyorumda Kuvvet birliği kurmuşsunuz,gruplarada ayırmışsınız.Çok güzel, ayıptır söylemesi, kıskandım :).Keşke aranızda olabilseydim.Bu gidişle kim bilir nerelere gelirsiniz.

Hayatınız boyunca Başarılar sana,grubuna ve tüm S60 modlayıcılarına!

Keşke sende olsaydın ekipte :) Çok güzel çalışmaların olurdu. Hayırlısı olsun :good:

Deme oyle beceremedim video ya baktim k.bakma ama cahillik boyle uygulanmisinin linki yokmu stil2ye uygulanmiş olsa harika olur

SP2'de uygulayıp yayınlayacağım.

Rambo o zaman sp2 yakında yazısını kaldır bence daha 15 gün gibi uzun bir süre var

Konuyu oku.

• Beğen
Tepkiler: forumber
anılbaran

anılbaran

Üye
5005. Mesaj benden olsun :)

semihh95

semihh95

Üye
rambo ya duzelmemısse sen bı denemem ıcın bana jaflanacak halde lınk verrsen denerm hıcteyse yanlıssa mıllet sp2 ye soorun bulmaz

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
hasanpamuk7 nickli arkadaşm bendede arama yapmıyodu arama yaparken sadece acıl aramalar dıyordu fakat aç kapa yaptm duzeldı kendi kendine

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
N97 Mini'de sorun çözüldü. Aynı modu N97 içinde kullanacağım. Gerisine karışmayacağım :D Test eden yok.

SP2'nin hazırlanması 15 günü bulur.

daha birkaç gün önce verdiğin dosyaları okadar denedim sonuçlarını yazdım.. birde dedim N97 klavyesi için elimden geleni yaparım diye... :megafon:

Link verirsen denerim yine..Test eden var elbet..

semihh95

semihh95

Üye
bıkac sayfa gerıde n97 mını klavye duzeltmesı verdı ben beceremedım sen bı denermısın

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Emeğine sağlık Rambo_FT güzel çalışma olmuş bu yorumu caps lara bakarak ve yapılan açıklamaları okuyarak yapıyorum benim 5800 serviste şu anda ekranı değişek geldikten sonra ilk işim bu CFW yi yüklemek olacak elbette ufak tefek hatalar olacak bunları görmemek gerekli bardağın dolu tarafı hesabı ne demiş Orhan Abimiz hatasız kul olmaz 4x4 lük CFW hiç olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık Rambo_FT güzel çalışma olmuş bu yorumu caps lara bakarak ve yapılan açıklamaları okuyarak yapıyorum benim 5800 serviste şu anda ekranı değişek geldikten sonra ilk işim bu CFW yi yüklemek olacak elbette ufak tefek hatalar olacak bunları görmemek gerekli bardağın dolu tarafı hesabı ne demiş Orhan Abimiz hatasız kul olmaz 4x4 lük CFW hiç olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz :oke:

Teşekkür ederim :good:

polik123

Üye
Tck sp2 bekliyoruz bakalım bu seferde navibar ekleyip sp2 diye yayınlarsanız dünyanın en büyük hayal kırıklığı olsun sloganınız :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tck sp2 bekliyoruz bakalım bu seferde navibar ekleyip sp2 diye yayınlarsanız dünyanın en büyük hayal kırıklığı olsun sloganınız :)

Navibar yok :halay3: :hoba:

---------- Eklendi @ 11:36:45 ---------- Yazıldı @ 11:36:29 ----------

SP2'yi bekleme sen.

polik123

Üye
:) Yanlış anlama yüklemek için beklemiyorum dünyanın en büyük projesini merak ettim sadece oturup bizle rakı içeçek galiba telefon
birde çıktıktan sonra bu kadar yaması cıkan başka bir yazılım hatırlamıyorum.
aşalıcam yazılımınızı çünkü gerçekten amatörce kalıyo suan kullandıgımın yanında milleti kandırmayın :)

ceyhuncu

Üye
Senin kullandığın yazılım ne rıdvan.

Mert045

Mert045

Üye
:) Yanlış anlama yüklemek için beklemiyorum dünyanın en büyük projesini merak ettim sadece oturup bizle rakı içeçek galiba telefon
aşalıcam yazılımınızı çünkü gerçekten amatörce kalıyo suan kullandıgımın yanında milleti kandırmayın :)

Kim kimi neden kandırsın arkadaşım. Millete çamur atmayı bırak kendi kullandığın yazılıma devam et . Burada tartışma konusu çıkarma. birşey derdim ama senin gibiler yüzünden ban yemek istemiyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye

hade gôrùsürùZ Başka kapıya .

Mert045

Mert045

Üye
Herkes gerizekalı bir sen akıllısın okey.

polik123

Üye
:) Sakin Olun Takımın Adını Değiştirsinler kötü yorum istemiyolarsa Maxicep Cfw Takımı Yapsınlar Türk Geçtiği Sürece Eleştirebilirim Hakkımdır.
mert sen önce adam olucan nerde nası davranacığını öğreneceksin sonra Konusabilirz Belki O cahil dilini içeride tut.
Tartışmada değil fikrimi söyledim.
ceyhuncu kendi kullandığım cfw ispanyol bir adamın windows gibi sürekli update cıkardığı ve jaflamadan gelişebilen bir yazılım türkçe dili rica ettim yaptı kullanıyorum.
Halbuki forumdaki türk modderlardan rica etmeme rağmen bir türlü yardımda etmediler.
Sp2 geldiğinde İlk deneyecek olanda benim Her zaman emeğe Saygı diyoruz.Fakat Fikre eleştiriye saygı nerede kaldı.

---------- Eklendi @ 03:25:17 ---------- Yazıldı @ 03:24:00 ----------

hade gôrùsürùZ Başka kapıya .
al işte bunun gibi adamcıkların yaptığı iş ne kadar olabilirki adam olacaklarda biz görcez Eyw bilader.

---------- Eklendi @ 03:26:40 ---------- Yazıldı @ 03:25:17 ----------

Herkes gerizekalı bir sen akıllısın okey.
çoluk çoçuk forumu Tck V2 Lego puzzle edition sefiilleri

Üst Alt