Oooo forumber! Hatırladım seniNasılsın?
---------- Eklendi @ 20:07:59 ---------- Yazıldı @ 20:07:33 ----------
Senin en son telefonlara hack çıkarmakla ilgili projeni bile hatırlıyorum![]()
Bende konuyu güncelleyememiştim.Uzun bir S60 yolculuğundan sonra android e geçtik artık.Tabi ben rahat durdummu? Hayır tabikide.En az 14-15 ROM projem var U8800 model telefona.Hatta 5230 için çıkardığım WhiteLight isimli ROM u hatırlarsın.Android de de WhiteLight isimli bir ROM um var (ilk ROM'um
).
.Keşke aranızda olabilseydim.Bu gidişle kim bilir nerelere gelirsiniz.Telefonla denize girdikten sonra internetle iletişimim bir süreliğine kesilmiştiBende konuyu güncelleyememiştim.Uzun bir S60 yolculuğundan sonra android e geçtik artık.Tabi ben rahat durdummu? Hayır tabikide.En az 14-15 ROM projem var U8800 model telefona.Hatta 5230 için çıkardığım WhiteLight isimli ROM u hatırlarsın.Android de de WhiteLight isimli bir ROM um var (ilk ROM'um
).
Sizede bakıyorumda Kuvvet birliği kurmuşsunuz,gruplarada ayırmışsınız.Çok güzel, ayıptır söylemesi, kıskandım.Keşke aranızda olabilseydim.Bu gidişle kim bilir nerelere gelirsiniz.
Hayatınız boyunca Başarılar sana,grubuna ve tüm S60 modlayıcılarına!
Çok güzel çalışmaların olurdu. Hayırlısı olsun 
Deme oyle beceremedim video ya baktim k.bakma ama cahillik boyle uygulanmisinin linki yokmu stil2ye uygulanmiş olsa harika olur
Rambo o zaman sp2 yakında yazısını kaldır bence daha 15 gün gibi uzun bir süre var
N97 Mini'de sorun çözüldü. Aynı modu N97 içinde kullanacağım. Gerisine karışmayacağımTest eden yok.
SP2'nin hazırlanması 15 günü bulur.

Emeğine sağlık Rambo_FT güzel çalışma olmuş bu yorumu caps lara bakarak ve yapılan açıklamaları okuyarak yapıyorum benim 5800 serviste şu anda ekranı değişek geldikten sonra ilk işim bu CFW yi yüklemek olacak elbette ufak tefek hatalar olacak bunları görmemek gerekli bardağın dolu tarafı hesabı ne demiş Orhan Abimiz hatasız kul olmaz 4x4 lük CFW hiç olmaz zevkler ve renkler tartışılmaz![]()

Tck sp2 bekliyoruz bakalım bu seferde navibar ekleyip sp2 diye yayınlarsanız dünyanın en büyük hayal kırıklığı olsun sloganınız![]()

Yanlış anlama yüklemek için beklemiyorum dünyanın en büyük projesini merak ettim sadece oturup bizle rakı içeçek galiba telefon
Yanlış anlama yüklemek için beklemiyorum dünyanın en büyük projesini merak ettim sadece oturup bizle rakı içeçek galiba telefon
birde çıktıktan sonra bu kadar yaması cıkan başka bir yazılım hatırlamıyorum.
aşalıcam yazılımınızı çünkü gerçekten amatörce kalıyo suan kullandıgımın yanında milleti kandırmayın![]()
birde çıktıktan sonra bu kadar yaması cıkan başka bir yazılım hatırlamıyorum.
aşalıcam yazılımınızı çünkü gerçekten amatörce kalıyo suan kullandıgımın yanında milleti kandırmayın![]()
Sakin Olun Takımın Adını Değiştirsinler kötü yorum istemiyolarsa Maxicep Cfw Takımı Yapsınlar Türk Geçtiği Sürece Eleştirebilirim Hakkımdır.al işte bunun gibi adamcıkların yaptığı iş ne kadar olabilirki adam olacaklarda biz görcez Eyw bilader.hade gôrùsürùZ Başka kapıya .
çoluk çoçuk forumu Tck V2 Lego puzzle edition sefiilleriHerkes gerizekalı bir sen akıllısın okey.