bbeerrkkaann
Üye
hiçbir cfw böyle bişi mümkün degil arkadaşlar![]()

geçen gün ekran görntsü eklemiştim tarayıcıyı açarken seceneklek kısmı 3e ayrılıyodu . Bu cfwde de aynısı oldu o duzelmez mi

Ümit yeni CFW çok güzel olmuş birkere kaydırma özelliği istediğim gibi =) Rehberde 500 kişi olunca tek tek kaydırmak zor oluyor ama şimdi bir kaydır bırak o sonuna kadar kaysın =) Açılış Süper olmuş Temalarda güzel ayrıca Tam istediğim gibi olmuş tek hata Tema efektleri süper ama çok yavaş onun için ben kapatıyorum.
tema efektine daha sonra bakarım bügün çıkardım o fwyi yoruldum gözlerim kötü oldu 
düzeltemeyiz malesef
----------Eklendi @ 23:09:49 ---------- Yazıldı @ 23:08:10 ----------
teşekkürler kardeşim güle güle kullantema efektine daha sonra bakarım bügün çıkardım o fwyi yoruldum gözlerim kötü oldu
![]()
Gözlerine geçmiş olsun Emeğinede Teşekkürler =)

Sanırım bu orjinal fw edit C6 değil![]()

?? ?internet bağlıyken bska bi uygulama açınca o da sormadan aynı bağlantıyı kullanıyo. Orjınalde her zaman soruyo ama cfwde yalnız ilk bağlanmada. Bu nasıl düzelir?
dediim gibi sözümden dönmem hiçbir cfw de bu mümkün degildir. Ofw editlemşş yani 52007 varya wıdget destekl ev ekranı olmayandan bahsediyoz işte ondan yani sen ofw de onların uygulaması var onları yukleyerek te kullanırsın ama cfw de 1 tane özelleşen ev ekranı var oda widget destekli . Daha nasıl anlatayım ki
yok kusura bakmayın arkadaşlar ofw cfw hakkında çok bilgim yoktu şimdi öğrenmiş oldum.
----------Eklendi @ 23:36:17 ---------- Yazıldı @ 23:34:30 ----------
bügün diyodu ya biri 2. Ev ekranına widget eklenıyomuş diye ona döncek birazdan burası![]()
bügün diyodu ya biri 2. Ev ekranına widget eklenıyomuş diye ona döncek birazdan burası![]()
Bilmiyorum ondan soruyorum 
Öyle birşey var mı acaba yada olabilir mi ? Şimdi dalga geçmeyinBilmiyorum ondan soruyorum
![]()
o-l-a-m-a-z dostum 
rambo gel beni kurtar burdano-l-a-m-a-z dostum
![]()

internet bağlıyken bska bi uygulama açınca o da sormadan aynı bağlantıyı kullanıyo. Orjınalde her zaman soruyo ama cfwde yalnız ilk bağlanmada. Bu nasıl düzelir?
. Şunu mu diyorsun: İnternete bir uygulama bağlanacağı zaman Hangi internet bağlantısını kullanacağını soruyor.İNSTALL SERVER ile Unsigned GARMİN Yukledim anılbaran bu bir gelişmedir![]()
İNSTALL SERVER ile Unsigned GARMİN Yukledim anılbaran bu bir gelişmedir![]()

Ben böyle birşey görmedim :hmmm . Şunu mu diyorsun: İnternete bir uygulama bağlanacağı zaman Hangi internet bağlantısını kullanacağını soruyor.[/B' Alıntı:[/COLOR][/FONT]