Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye

görüntüler değişiklik yok :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bahsettigin yamayı boşver. Gps işine gelince rompatcherdan open4all yamasını aktif et.E/maxipower dan x plore yikur gps adlı klasördekileri x plore ile c/ ye at bu kadar
dediklerini yaptım ama aktf olmuyor yine

gkhn321

Üye
bahsettigin yamayı boşver. Gps işine gelince rompatcherdan open4all yamasını aktif et.E/maxipower dan x plore yikur gps adlı klasördekileri x plore ile c/ ye at bu kadar

pekala bn gordugum butun hatalari yaziorm sana bide bak menude bi duzen olsun oyunlara gerek yok oyun kurmuorz ztn :D bide ayarlara bastgmda biraz gec girio neden acaba :D

pitbull16

pitbull16

Üye
Şimdi en önemli değişikler nelerdir ? Bunu başka cfwlerden üstün yapacak ?

pek bi değişiklik yok demiştim hatalarımı giderdim ramblow vacuum keylock ekledim açılış kapanış ekrarnını değiştirdim yapılan dosyayı indir oku :) görüntüde ekledim...

----------Eklendi @ 22:47:25 ---------- Yazıldı @ 22:46:16 ----------

pekala bn gordugum butun hatalari yaziorm sana bide bak menude bi duzen olsun oyunlara gerek yok oyun kurmuorz ztn :D bide ayarlara bastgmda biraz gec girio neden acaba :D

o bendede var efektten yapıor efekt kapat dene hızlı giriyor

anılbaran

anılbaran

Üye
Beyler size bir tavsiyede bulunacağım neden şimdi Rambo , anıl ve pitbull ayrı ayrı 3 cfw yapıyorsunuz siz 1 kaç saatinizi ayırsanız bir ortam yapın mesela MSN de felan olabilir beraber CFW yapın gerçekten asıl öyle en verimli olan CFW'yi yapacağınızı düşünüyorum.''Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var''

rambonun cfw yi öylesine cıkarttı gibi bişi :D şuan ümitle ben 5800 a bakıyoruz aylar önce konuda yazdıımı z modlar vardı sizlerin istekleri dogrultusunda degerlendirildi yıldızlar koyduk en çok istenenlere .yani herkes başka bişi istiyo o yuzden farklı cfw ler yapıyorua yani kullanıcıları memmun etmek adına :oke:

gkhn321

Üye

tema efekti muthis anil onu degistirme senden ricam :D

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
rambonun cfw yi öylesine cıkarttı gibi bişi :D şuan ümitle ben 5800 a bakıyoruz aylar önce konuda yazdıımı z modlar vardı sizlerin istekleri dogrultusunda degerlendirildi yıldızlar koyduk en çok istenenlere .yani herkes başka bişi istiyo o yuzden farklı cfw ler yapıyorua yani kullanıcıları memmun etmek adına :oke:
Sende dediğinde haklısında bence siz birkezde olsa beraber çalışmayı MUTLAKA DENEMELİSİNİZ.İkinizde başarılı modderlersiniz.Oy çoğunluğuyla ne özellikler getirebileceğinize kadar verebilirsiniz! Bence dediğimi gözden geçirin PITBULL16 ve ANILBARAN.

anılbaran

anılbaran

Üye
Sende dediğinde haklısında bence siz birkezde olsa beraber çalışmayı MUTLAKA DENEMELİSİNİZ.İkinizde başarılı modderlersiniz.Oy çoğunluğuyla ne özellikler getirebileceğinize kadar verebilirsiniz! Bence dediğimi gözden geçirin PITBULL16 ve ANILBARAN.

zaten ayrı calışmıyoz ki :D sürekli iletişim halindeyiz rakip degiliz sizler için calısıyoz. Kullanıcı isteklerini göre ayarlıyoruz zaten bizim ekibin kuruluş amacı o bu zaten ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
anıl sen de ekler misin? Güç tasarruf modu

Degerli arkadaslar modlama yaptıgımız dosyada pil modu ile cpu modu cakışıyor. Yani ikisinden biri ni uygulamak zorundayız ama ikisini aynı anda uygulayamıyoruz malesef. Ben cpu modunu sectim telefonda takılma donma olmasın telefon hızlı olsun diye ümitte daha çok pil gitmesi için pil modu uyguladı yani .ama Benim cfw yı kullann biri 3 gün şarjın gittigini yazdı. Normalde cpu modu kullandıgmızda pilin daha çabuk bitebilir ama tel hızlı olur . O yuzden pil modu gelmeyecek.ümittede cpu modu gelmeyecek aynı mantıktan yola çıkarsak tabi ;) yani işte böyle arkadaşlar

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl cfw de 6 ayrı ev ekranı yapılabilir mi?Yapılırsa yapmanı isterim.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

anıl cpu modu ekledi bu ikisi çakışan mod o yüzden paylaştık 2si aynı anda olmuyor malesef
geçen gün ekran görntsü eklemiştim tarayıcıyı açarken seceneklek kısmı 3e ayrılıyodu . Bu cfwde de aynısı oldu o duzelmez mi

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Ümit yeni CFW çok güzel olmuş birkere kaydırma özelliği istediğim gibi =) Rehberde 500 kişi olunca tek tek kaydırmak zor oluyor ama şimdi bir kaydır bırak o sonuna kadar kaysın =) Açılış Süper olmuş Temalarda güzel ayrıca Tam istediğim gibi olmuş tek hata Tema efektleri süper ama çok yavaş onun için ben kapatıyorum.

Üst Alt