Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye
geçen gün ekran görntsü eklemiştim tarayıcıyı açarken seceneklek kısmı 3e ayrılıyodu . Bu cfwde de aynısı oldu o duzelmez mi

düzeltemeyiz malesef :(

----------Eklendi @ 23:09:49 ---------- Yazıldı @ 23:08:10 ----------

Ümit yeni CFW çok güzel olmuş birkere kaydırma özelliği istediğim gibi =) Rehberde 500 kişi olunca tek tek kaydırmak zor oluyor ama şimdi bir kaydır bırak o sonuna kadar kaysın =) Açılış Süper olmuş Temalarda güzel ayrıca Tam istediğim gibi olmuş tek hata Tema efektleri süper ama çok yavaş onun için ben kapatıyorum.

teşekkürler kardeşim güle güle kullan :) tema efektine daha sonra bakarım bügün çıkardım o fwyi yoruldum gözlerim kötü oldu :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
internet bağlıyken bska bi uygulama açınca o da sormadan aynı bağlantıyı kullanıyo. Orjınalde her zaman soruyo ama cfwde yalnız ilk bağlanmada. Bu nasıl düzelir?

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye

düzeltemeyiz malesef :(

----------Eklendi @ 23:09:49 ---------- Yazıldı @ 23:08:10 ----------

teşekkürler kardeşim güle güle kullan :) tema efektine daha sonra bakarım bügün çıkardım o fwyi yoruldum gözlerim kötü oldu :D

Gözlerine geçmiş olsun Emeğinede Teşekkürler =)

anılbaran

anılbaran

Üye

dediim gibi sözümden dönmem hiçbir cfw de bu mümkün degildir. Ofw editlemşş yani 52007 varya wıdget destekl ev ekranı olmayandan bahsediyoz işte ondan yani sen ofw de onların uygulaması var onları yukleyerek te kullanırsın ama cfw de 1 tane özelleşen ev ekranı var oda widget destekli . Daha nasıl anlatayım ki :hmmm

----------Eklendi @ 23:36:17 ---------- Yazıldı @ 23:34:30 ----------

Sanırım bu orjinal fw edit C6 değil :ehe

bügün diyodu ya biri 2. Ev ekranına widget eklenıyomuş diye ona döncek birazdan burası :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

ihsanca

Üye
dediim gibi sözümden dönmem hiçbir cfw de bu mümkün degildir. Ofw editlemşş yani 52007 varya wıdget destekl ev ekranı olmayandan bahsediyoz işte ondan yani sen ofw de onların uygulaması var onları yukleyerek te kullanırsın ama cfw de 1 tane özelleşen ev ekranı var oda widget destekli . Daha nasıl anlatayım ki :hmmm

yok kusura bakmayın arkadaşlar ofw cfw hakkında çok bilgim yoktu şimdi öğrenmiş oldum.

----------Eklendi @ 23:36:17 ---------- Yazıldı @ 23:34:30 ----------

bügün diyodu ya biri 2. Ev ekranına widget eklenıyomuş diye ona döncek birazdan burası :D

yok kusura bakmayın arkadaşlar ofw cfw hakkında çok bilgim yoktu şimdi öğrenmiş oldum.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye

ihsanca

Üye
evet zaten şu an xp - m1 - myphone- win7 gibi ekranları uygulama olarak yükledim canım sıkıldıkça değitiriyorym

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
İNSTALL SERVER ile Unsigned GARMİN Yukledim anılbaran bu bir gelişmedir :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo gel beni kurtar burdan :D o-l-a-m-a-z dostum :oke:

Ben burdayım birşey oldu mu haberdar et :oke:

internet bağlıyken bska bi uygulama açınca o da sormadan aynı bağlantıyı kullanıyo. Orjınalde her zaman soruyo ama cfwde yalnız ilk bağlanmada. Bu nasıl düzelir?

Ben böyle birşey görmedim :hmmm . Şunu mu diyorsun: İnternete bir uygulama bağlanacağı zaman Hangi internet bağlantısını kullanacağını soruyor.

----------Eklendi @ 23:48:54 ---------- Yazıldı @ 23:48:18 ----------

İNSTALL SERVER ile Unsigned GARMİN Yukledim anılbaran bu bir gelişmedir :D

Kendin mi Installserver uyguladın? RomPatcher yaması mı?

pitbull16

pitbull16

Üye
furkan ben 0x2 '' içine Maxi Power yazdım ama genel ismi değişmedi başka bişey yapcakmıydım?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Ben böyle birşey görmedim :hmmm . Şunu mu diyorsun: İnternete bir uygulama bağlanacağı zaman Hangi internet bağlantısını kullanacağını soruyor.[/B' Alıntı:

evet ama bir uygulama bağlıyken baska uygulamadan nete bağlanırken sormuyo

Üst Alt