Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada Maxi Power CFW si için uğraşıpta 2 vizeye girmiştim. Birinci vizenin sonuçları açıklandı, ortalamayı geçmişim :) Hem CFW hazırladım hem sınavı geçtim, bir taşla 2 kuş :) Üçüncü kuşta yarın vurulacak mı belli olacak.... :)

----------Eklendi @ 23:58:19 ---------- Yazıldı @ 23:57:56 ----------

evet ama bir uygulama bağlıyken baska uygulamadan nete bağlanırken sormuyo

Bir kere bağlandı mı bir daha sormaz. Bu orjinalinde de böyledir.

anılbaran

anılbaran

Üye
Bu arada Maxi Power CFW si için uğraşıpta 2 vizeye girmiştim. Birinci vizenin sonuçları açıklandı, ortalamayı geçmişim :) Hem CFW hazırladım hem sınavı geçtim, bir taşla 2 kuş :) Üçüncü kuşta yarın vurulacak mı belli olacak.... :)

hem cwf hazırladım hem derslerden kaldım bende :D iyi bari sen geçmişin :)

----------Eklendi @ 00:01:15 ---------- Yazıldı @ 00:00:24 ----------

0x13 ü 1 mi yapcaktım tüh ya neyse bidahki fwye artık :D

şans :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer derslerini etkiliyorsa bence CFW işlerini bırak. Beni etkileseydi bırakırdım. Bu konuda çok ciddiyim. Diğer üyelerede mesaj olsun.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

browserdan nete bağlıyken nokıa magazayı açınca soruyo

anılbaran

anılbaran

Üye
Eğer derslerini etkiliyorsa bence CFW işlerini bırak. Beni etkileseydi bırakırdım. Bu konuda çok ciddiyim. Diğer üyelerede mesaj olsun.

Yoo sorun olmuyo her sene böyle ilk sınavlar düşük 2. Sınavlar yüksek oluyo alıstım artık :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
izmitli1983

izmitli1983

Üye
video izlerken reset atma ve müzik çalardan çıkarken menü ye atma sorununu nasıl çözebilirız bilen varmı anılbaran cfw yüklü 5800

gkhn321

Üye
video izlerken reset atma ve müzik çalardan çıkarken menü ye atma sorununu nasıl çözebilirız bilen varmı anılbaran cfw yüklü 5800

ksmetse dier cfw ye kardesm 3 gn sonra baslicakmis dier cfw ye

izmitli1983

izmitli1983

Üye
3gün 5 gün önemli değil yeterki düzelsin biz v60 ı 2senedir bekledikte ne oldu anna dediler baba çıktı :)

anılbaran

anılbaran

Üye
2. Sorun çözülür 1. Sorun genel bı sorun ofw de bile vardı yani ben ne kadar ügraşırsam yınede reset atabilir hiç belli olmaz ama ugraşıcaz bakalım :oke:

berk2010_2

Üye
Anıl Güncelleme Çikarttiginda Seninkisini Denicem :) :sarıl:

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Ndrive dan vazgectin bakiorm :D

GARMİN'i denedim tamamen berbat harita düzeni olsun hız olsun yani bakıyorum donuk donuk ilerliyor mesela bir donuyor bir ilerliyor bir donuyor bir ilerliyor.Ama NDrive böyle değil.Garminde başka özelliklerde var.Ben şahsen Hız+Performans Seçerek NDrive ve Sygic diyorum özellik arıyorsanız GARMIN. ;)

berk2010_2

Üye
Bu Arada Güncelleme Ne Zaman Çıkacak?

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl cfw nin yapımı kaç gün sürer?

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6 ile ilgili versiyon belirtmemişsin rambo?

Üst Alt