Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
mat42
Üye
hocam V60 tan önce youtube den video izleyebiliyordum şimdi bağlanılamıyor diyor bu sadece bende mi genel bir sorun mu genel se bunun da çözümünü cfw ye ekleyebilir misiniz çalışmalarınız da başarılar diliyorum
Arkadaşım q klavyede t9 olması mümkün mü?Mümkünse eğer cfw de olursa sevinirim.
Silinen Üye 440290
Kapalı Hesap
inşaAllah cfw yi atarken bozulmaz telefn .d
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Kendi CFW min çalışmalarını bitirdim. Şimdi son testlerime geçiyorum. Diğer modderlerde bitirmek üzereler. Ancak bu gidişle bugün çıkmayabilir. Olabilecek en hızlı şekilde çalışıyoruz lütfen bizi anlayın.
Kendi CFW min çalışmalarını bitirdim. Şimdi son testlerime geçiyorum. Diğer modderlerde bitirmek üzereler. Ancak bu gidişle bugün çıkmayabilir. Olabilecek en hızlı şekilde çalışıyoruz lütfen bizi anlayın.
Çok fazla bilgi istiyorsunuz Bence bekleyin bizi sıkıştırmayın, modderlerde şuan uğraşıyor.
sphynx33
Üye
Biteni verin bari (5230u yani ), bitmeyenleri de yarın biter o zaman verirsiniz ) Çok bencil oldu ama 5230 kullanıyorum flashlamam lazım acil bunu bekliyorum... Kolay gelsin bütün emeği geçenlere.
Biteni verin bari (5230u yani ), bitmeyenleri de yarın biter o zaman verirsiniz ) Çok bencil oldu ama 5230 kullanıyorum flashlamam lazım acil bunu bekliyorum... Kolay gelsin bütün emeği geçenlere.