Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sizleri sabırsızlandırıp bekletmek istemiyoruz. Yarın konu yapım çalışmalarıma başlıyorum. Arkadaşlar ne zaman CFW lerini hazırlarlarsa bana iletecekler. Bende konuyu açacağım. Gördüğün gibi durum tam olarak belli değil. Zaten 2. toplantıda CFW lerin bitirilmiş olmasını planlıyorduk bazı olumsuz nedenlerden dolayı CFW ler bitmedi ve hâlâ yapımları devam ediyor.
bak işte bunu dogru dedın zaten onun için ugrasıyoruz dostum erkende verebılırız istesek ama ondan sonra yok şu olmuş yok bu olmuş gibi yorumlar gelecek o yuzden mumkun oldugu sürece sorunsuz yapmaya çalışıyoruz
DarKKnighTR
Üye
Mesela bu haftasonuna cfwler hazir olabilir mi
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Belli olmaz. Çalışamalarımızdan küçük bir detay vereyim: Anılbaran küçük bir hata tespit etti ve az önce benimle irtibata geçti. Sorunu çözmeye çalışıyoruz.
Bu detay herşeyi anlatıyor artık bence sabırla bekleyin
anılbaran
Üye
DarKKnighTR
Üye
Rambo bilgilendirdiğin için saol kardeşim ama eminim çoook çok güzel bir cfw olacak yani bazen birkişi tek başına harikalar yaratıyorken çok sayıda insanla maxicep üyeleri dahada çok mükemmel bir çalışma çıkartacaktır eminim. bunun için sabırsızlıkla bekliyoruz cfw'yi