Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye

Özelden destek vermiyorum çok özel bir soru olmadıkça.

Orjinal tema dışında tüm temaları kaldırdık. Yer kazanmamız gerekiyordu. Kendin daha sonra istediğin temayı yükleyebilirsin.

Onu mu kullanacaksın? Benim size verdiğim modlarda öyle bir tema yoktu.

kullancaktımda yoksa boşver çok önemli değil :)

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw uploud ediliyor :oke:

Ali Emre Çirik

Üye
helal be anıl kardeş qt sorunu var mı birde ekran görüntüsü koyarsanız süper olur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl herşey senin uploada kaldı zaten.

Keni yaptığım CFW nin diğer telefon versiyonlarınıda yayınlamayı düşünüyorum.

----------Eklendi @ 22:18:55 ---------- Yazıldı @ 22:18:10 ----------

helal be anıl kardeş qt sorunu var mı birde ekran görüntüsü koyarsanız süper olur.

Qt sorunu ovi mağazada var sadece. Onun dışında yok :oke: Fakat CFW nin bir sonraki güncellemesinde o sorunuda ortadan kaldıracağız, şimdilik bu kadar.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
waay süper :)

anılbaran

anılbaran

Üye
ınternet hızım yavas arkadaslar az kaldı sabır :oke:

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Kalpten gidicem şimdi... :D Bu arada furkan abi neden özel mesaj gibi şeylere destek vermiyorsun? Merak ettim.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
hadi bakalım hayırlısı olur... bu gece usb kablosunu yanımda işe götüreyim ozaman ordan flashlarım:))tv out sorunuda hal olmuşsa süper

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada furkan abi neden özel mesaj gibi şeylere destek vermiyorsun? Merak ettim.

Böyle destek verince üyeler konuya yazacaklarına bana yazıyorlar kısayoldan erişim diye. Ben sorunlarını çözdüğümde diğer üyeler aynı sorunu yaşadıklarında çözümü görmüyorlar. Bu yüzden destek vermiyorum. Kötü bir alışkanlığı sona erdirmek için.

hadi bakalım hayırlısı olur... bu gece usb kablosunu yanımda işe götüreyim ozaman ordan flashlarım:))tv out sorunuda hal olmuşsa süper

Anılbaran tv-çıkış modunu kullandı benim önerimle. Kendisi tv çıkış kablosu olmadığı için test edemedi ancak çalışabilme oranı %70 gibi görünüyor.

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
buradaki cfw yi kullandım. Acaba bunun hatalarını düzleyip forumda paylaşsan güzel olur. Cfw stabil, Birsürü ikon var. Scrool kaydırma güzel. Tek sorunu türkçe dil olmaması. Bir tek sorunu font internette bozuk çıkıyor. Arkadaşlar için de faydalı olur ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
uploud bıtmesını az kaldı ama rambo yok ümit yok serdar yok :hmmm

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
5800 kullanıcıları var. Boşversene :) :D Ne kadar kaldı tahmini dk,sn yok mu?

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Birde bizim indirme var ama :D En heyecanlı yerinde de gidilmez ki. Sen yükle ya. Kaç gün kaç dk kaç sn kaç salise bekledik sonuçta.

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye

yok yaaa :D[/QUOTE]
Neden yok yaa

----------Eklendi @ 22:59:28 ---------- Yazıldı @ 22:57:17 ----------

uploud bıtmesını az kaldı ama rambo yok ümit yok serdar yok :hmmm
Kaç dakika Anıl kardeş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beyler konuyu düzenlemeye başladım. Güzel bir konu hazırlıyorum, az vakit alacak. Bu kadar kişi onca CFW hazırladı, güzel bir konuyuda hakediyor. Bu konuyu düzenliyorum.

pitbull16

pitbull16

Üye
bende upload edip rambo_ft e verdim linkimi

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Beyler konuyu düzenlemeye başladım. Güzel bir konu hazırlıyorum, az vakit alacak. Bu kadar kişi onca CFW hazırladı, güzel bir konuyuda hakediyor. Bu konuyu düzenliyorum.
​​​​Şimdiden bize hayırlı uğurlu olsun.

Üst Alt