Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben oviden program indirmistim ama acılmamıştı . Adını falan unuttm tek aklımda kalan bu :)

C6-00 da bir s60v5 işletim sistemine sahip. Hatta C6-00 olarak telefon ovide görünürse, ev ekranındaki widget desteği olan programlarıda görüp indirebilir ve sorunsuz çalıştırabilirsin widgetinide ev ekranına eklersin.

anılbaran

anılbaran

Üye

C6-00 da bir s60v5 işletim sistemine sahip. Hatta C6-00 olarak telefon ovide görünürse, ev ekranındaki widget desteği olan programlarıda görüp indirebilir ve sorunsuz çalıştırabilirsin widgetinide ev ekranına eklersin.
aynen n97 olarak bıle gozukse bile bişi olmaz hatta daha iyi olur :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
tamm.. 1 aydır bu cfw yi bekliyordum ama boşunaymış.. En kısa sürede başka cfw kurmam gerekti :s

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

haklısın :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tamm.. 1 aydır bu cfw yi bekliyordum ama boşunaymış.. En kısa sürede başka cfw kurmam gerekti :s

Bence boşuna değil. Benim bir projem var ve bu proje sayesinde X6 için bir kaç moddersek o kadar CFW çıkacak demektir. Şuanlık 4 kişiyiz, 4 CFW çıkabilir. Bu sadece X6 içinde geçerli değil, tüm s60v5 ler için geçerli.

anılbaran

anılbaran

Üye

Bence boşuna değil. Benim bir projem var ve bu proje sayesinde X6 için bir kaç moddersek o kadar CFW çıkacak demektir. Şuanlık 4 kişiyiz, 4 CFW çıkabilir. Bu sadece X6 içinde geçerli değil, tüm s60v5 ler için geçerli.

aynen abi eger o projeyi yapabilirsek kimse durduramaz bizi :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
birde alttaki secenek iptal tuşları 3e ayrılıyo ya sonra birine dokununca tekrar 2 ye ayrılıyor. Mesela nete bağlanacağımız erisim noktasını seçerken. Bunu da düzeltir misiniz

anılbaran

anılbaran

Üye
birde alttaki secenek iptal tuşları 3e ayrılıyo ya sonra birine dokununca tekrar 2 ye ayrılıyor. Mesela nete bağlanacağımız erisim noktasını seçerken. Bunu da düzeltir misiniz

nası yani ? :hmmm

By_Casparov

By_Casparov

Üye

Peki ne zamana kadar sürer bu furkan? Omega da gün geçtikçe sorunlarla karşılaşıyorum ve telefonu elimden duvara atma aşamasına geldim. En çok da operadan atma olayı.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Operadan atma olayı tüm C6 cfw lerinde olan bir durum ne yazıkki. Bizi takip edin, ilerde orjinal fw üzerinden de CFW çıkarabiliriz.

----------Eklendi @ 17:04:45 ---------- Yazıldı @ 16:57:48 ----------

Yalnız şu operadan atma sorununa çözüm olabilir:

1) RomPatcher'daki Open4All RP+ yamasını etkinleştirin.
2) X-plorer'ı açıp ayarlardan ilk 4 kutucuğa işaret koyup geri çıkın.
3) X-plorer'dayken C:\Sys\Bin\opera_launcher.exe, C:\Sys\Bin\OperaMobile.exe, C:\Sys\Bin\OperaMobileInstall.exe dosyalarını teker teker seçip Options >> File >> Attributes >> System'e işaret koyup Save'ye basın.

Böylece Opera sistem uygulaması haline gelecektir ve RAM azlığı sonucu aniden kapanması engellenecek, bunun yerine "Yeterli bellek yok, bazı uygulamaları silin" uyarısı çıkacaktır.

İnşallah bu çözümün bir yararı olur. Çok eskiden kullandığım bir yöntemdi.

anılbaran

anılbaran

Üye
işe yarayabilir :oke:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
:s sağol furkan deneyecem

ya şu yeni çıkacak olan cfw nin x6 için çıkmıyo olması gerçekten çok üzdü bni :(
pc olsaydı bn tester olurdum valla

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte sorunda burda; modder bulamıyoruz. Ben 1 ay boyunca duyurdum modder arıyorum diye 1-2 kişi çıktı, birini seçtim, tam toplantıları yapıyoruz, adam çekilme kararı aldı. Yani bende çok üzüldüm ama sen ve senin gibi CFW isteyen herkese fazlasıyla seçenekli CFW ler çıkaracağız inşAllah ;)

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
Tekrar Kolay Gelsin ;

Şimdi Anıl Kardeşim sorun şu mesela Furkan kendi telefonuna Java 2 Kurmuş .
Ben şunu istiyorum telefonumda tarayıcımda örnek veriyorum farmerama veya face oyunları gibi swf kapsamlı flash player istiyorum sanırsam java değil
Bildiğimiz Flash Player.Telefona gömebilecekmiyiz.Çünkü sürekli talep var onun için telefondan oynansa veya swf ler izlense tarayıcıdan çok hoş olacaktı ?

anılbaran

anılbaran

Üye
Tekrar Kolay Gelsin ;

Ben şunu istiyorum telefonumda tarayıcımda örnek veriyorum farmerama veya face oyunları gibi swf kapsamlı flash player istiyorum sanırsam java değil
Bildiğimiz Flash Player.Telefona gömebilecekmiyiz.Çünkü sürekli talep var onun için telefondan oynansa veya swf ler izlense tarayıcıdan çok hoş olacaktı ?

o dedıgını nasıl yapabılrım acaba bilemiyorum
rambo bilir anca ama, bence olmaz gibi gözüküyor dostum :hmmm

By_Casparov

By_Casparov

Üye
İşte sorunda burda; modder bulamıyoruz. Ben 1 ay boyunca duyurdum modder arıyorum diye 1-2 kişi çıktı, birini seçtim, tam toplantıları yapıyoruz, adam çekilme kararı aldı. Yani bende çok üzüldüm ama sen ve senin gibi CFW isteyen herkese fazlasıyla seçenekli CFW ler çıkaracağız inşAllah ;)

peki bana bir tarih verebilr misin hacım ya?
O modder da sözünün eri bi adam değilmiş anlaşılan!!!

Maynard

Maynard

Üye
Operadan atma olayı tüm C6 cfw lerinde olan bir durum ne yazıkki. Bizi takip edin, ilerde orjinal fw üzerinden de CFW çıkarabiliriz.

----------Eklendi @ 17:04:45 ---------- Yazıldı @ 16:57:48 ----------

Yalnız şu operadan atma sorununa çözüm olabilir:

1) RomPatcher'daki Open4All RP+ yamasını etkinleştirin.
2) X-plorer'ı açıp ayarlardan ilk 4 kutucuğa işaret koyup geri çıkın.
3) X-plorer'dayken C:\Sys\Bin\opera_launcher.exe, C:\Sys\Bin\OperaMobile.exe, C:\Sys\Bin\OperaMobileInstall.exe dosyalarını teker teker seçip Options >> File >> Attributes >> System'e işaret koyup Save'ye basın.

Böylece Opera sistem uygulaması haline gelecektir ve RAM azlığı sonucu aniden kapanması engellenecek, bunun yerine "Yeterli bellek yok, bazı uygulamaları silin" uyarısı çıkacaktır.

İnşallah bu çözümün bir yararı olur. Çok eskiden kullandığım bir yöntemdi.

su an photon c6-05 kullaniyorum bi kere bile atmadi bu dediklerini yapmamama ragmen. Ama klavyede yazdiklarim geriden geliyor genelde. sirf bu yuzden maxi power i bekliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tekrar Kolay Gelsin ;

Sen Java değil flash player istiyorsun o da telefonda var zaten. Ama flash player açmak için flash dosyayı web sitesinden değil (olsa bile denemedim) telefonun dosya yöneticisinden açman gerekiyor.

peki bana bir tarih verebilr misin hacım ya?
O modder da sözünün eri bi adam değilmiş anlaşılan!!!

Modder hakkında önyargıyla yaklaşmak istemiyorum ancak ayrılan modder 5230 v50.6 modderiymiş yeni baktım da özel mesajlarıma... 5530 ve X6 içinde modder alımı yapmıştım bunlar için bir kişi geldi o da ne bir toplantıya katıldı ne de özel mesajlara cevap verdi. O yüzden diskalifiye oldu. Sana tarih veremem. Yani ne dersem yalan olur. Öncelikli hedefimiz toparlanıp şu CFW leri sağ salim çıkarmak.

su an photon c6-05 kullaniyorum bi kere bile atmadi bu dediklerini yapmamama ragmen. Ama klavyede yazdiklarim geriden geliyor genelde. sirf bu yuzden maxi power i bekliyorum.

Photon-05 yabancı bir forumda gördüm (orjinali). Photon ile opera mobile mi kullandın yoksa mini mi? Normalde C6v41 lerin tümünde atar. C6v20 lerde atmıyordu.

Maynard

Maynard

Üye

Photon-05 yabancı bir forumda gördüm (orjinali). Photon ile opera mobile mi kullandın yoksa mini mi? Normalde C6v41 lerin tümünde atar. C6v20 lerde atmıyordu.
Mini kullaniyorum. Ben de kendi sitesinden indirip kurdum. C6v40 ayrica.

Üst Alt