Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

mat42

Üye
hocam V60 tan önce youtube den video izleyebiliyordum şimdi bağlanılamıyor diyor bu sadece bende mi genel bir sorun mu genel se bunun da çözümünü cfw ye ekleyebilir misiniz çalışmalarınız da başarılar diliyorum

By_Casparov

By_Casparov

Üye
tarayıcının java desteği açık mı?

doa64

doa64

Üye
sabırsızlanıyorum :) haydiii.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
sorunlar bulunmadığı ve sorunların çözüldüğü takdirde cfw bugün çıkabilir mi ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet çıkabilir.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Beklemedeyiz :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Bugün çıkarsa harbi iyi olur.

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Arkadaşım q klavyede t9 olması mümkün mü?Mümkünse eğer cfw de olursa sevinirim.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
inşaAllah cfw yi atarken bozulmaz telefn .d

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kendi CFW min çalışmalarını bitirdim. Şimdi son testlerime geçiyorum. Diğer modderlerde bitirmek üzereler. Ancak bu gidişle bugün çıkmayabilir. Olabilecek en hızlı şekilde çalışıyoruz lütfen bizi anlayın.

ysatxE

ysatxE

Üye
Kendi CFW min çalışmalarını bitirdim. Şimdi son testlerime geçiyorum. Diğer modderlerde bitirmek üzereler. Ancak bu gidişle bugün çıkmayabilir. Olabilecek en hızlı şekilde çalışıyoruz lütfen bizi anlayın.

Heycan Yaptı HerKes :) 300 500 MisaLi BekLiyoruzz :)

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Çalışması bitmeyen kaç modder kaldı kardeş?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok fazla bilgi istiyorsunuz :) Bence bekleyin bizi sıkıştırmayın, modderlerde şuan uğraşıyor.

sphynx33

Üye
Biteni verin bari (5230u yani ), bitmeyenleri de yarın biter o zaman verirsiniz :)) Çok bencil oldu ama 5230 kullanıyorum flashlamam lazım acil bunu bekliyorum... Kolay gelsin bütün emeği geçenlere.

fLuke!

fLuke!

Üye
Biteni verin bari (5230u yani ), bitmeyenleri de yarın biter o zaman verirsiniz :)) Çok bencil oldu ama 5230 kullanıyorum flashlamam lazım acil bunu bekliyorum... Kolay gelsin bütün emeği geçenlere.
Sakin ol:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben acele etmeyin dedikçe siz daha da acele ediyorsunuz. Testler henüz bitmedi.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
attıktan snra telefonun açılmama ihtimali var mı

Üst Alt