Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
ogzhnoTr
Üye
icinde varsa ne olur ne olmaz at sen yinede.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Bizim yamaların dışında CFW'mize başka ikon paketleri yüklerseniz mutlaka bir yerde hata alırsınız CFW'nin stabilliği bozulur.
Özele gerek yok. Şimdi açılış animasyonunu hazırlıyorum. Ayrıca Beta 2'de fazladan tespit edemediğimiz hata raporlarının yapılmasını bekliyorum ve yapılıyor da. Böylece Beta 3'te bunu niye yapmadınız demeyecekler. Belle çevirileri sürüyor. Hata görmedim ama hata görürsem onları da düzelteceğim.
Python 1.9.5 uyumsuz olduğu için kurulamıyor. C6 ile uyumsuz çünkü içerisinde, C6'nın önceden içinde bulunan sistem dosyaları var bu yüzden kurulamıyor. Python 2'de bu sorun yok. Denedim.
ogzhnoTr
Üye
hmm. Belle cevirileri bazi yerlerde yanlis. Tamamlandi yerine sec landi yaziyor.
lazye
Üye
@Rambo_ft abi ya bi ofw çalışması yapsan tadından yenmez abi böyle birşey düşünüyo musun ?
ogzhnoTr
Üye
Evet ilerki sürümlerde düşünüyoruz.
TheMadness
Üye
Rambo şimdi cfw dosyalarını indiriyorum sistem erişimini açacağım rompatchersız. Yollarım özelden bitince. Test edip sonucu bildirirsen iyi olur