Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

jetblacklife27

Üye
bir ara yuklemeye calistim telefon birdaha acilmadi tamirciye goturdum oyle acildi

ByKatre

ByKatre

Üye
bir ara yuklemeye calistim telefon birdaha acilmadi tamirciye goturdum oyle acildi

ben ilk attığımda çok heyecanlanmıştim oldu artık cfw hazırlamaya başladım olmazsa açılmazsa telefon bi daha dene bisi olmuyor şimdiye kadar 100 kere olmuştur flaş anlatımları düzgün yap

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sırf bir kelime için 30 defa flaş attığım bile oldu. 30'un 29'unda telefon açılmamıştı :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Rambo acil yardım et 6300ı dead ettim jafta bi bölümden sonra duruyor phoenixte ilk bölümde takılıyor (waitingten sonraki adını unuttum :D) acil yardım

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Rambo acil yardım et 6300ı dead ettim jafta bi bölümden sonra duruyor phoenixte ilk bölümde takılıyor (waitingten sonraki adını unuttum :D) acil yardım

fw nin üzerinde oynadınmı? :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefon servislik görünüyor. 6300 gibi bir telefonu nasıl öldürmeyi başardın :ehe Telefonun pilini çıkarıp tak dead flaşı dene.

TheMadness

TheMadness

Üye

Telefon servislik görünüyor. 6300 gibi bir telefonu nasıl öldürmeyi başardın :ehe Telefonun pilini çıkarıp tak dead flaşı dene.

Olsa :D f.u.l.l brick oldu galiba :hmmm sabah son kez deneyeyim iyi geceler

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu arada hiç bir şey olmuyor flash yemiyor. Sadece sağdaki ışıklar yanıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ölmüş, acil telefon hastanesine kaldır :ehe Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazsa elveda diyebilirsin :D

- - - Eklendi - - -

Benim 5230 nasıl hâlâ göçmedi ona şaşıyorum. Pili bile sağlam :hmmm

koray46

Üye
Merhaba ben 'T.C.K v2 Belle Beta 2 Nokia 5230 V51.0.002' içindekileri RM-588 attım ve telefona flasladım fakat belle yüklenmedi normal eskisi gibi oldu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
rm-588 dosyasini silip tekrardan olustur.

- - - Eklendi - - -

bi dk. Zaten belle olmazki. Bu sadece benzetme..

koray46

Üye
thank you saol sonunda yüklendi belle görünümü gerçekten süper yapanların ellerne sağlık :alkis

İSTİHBARATÇI

Üye
tamam Oğuzhan kardeş hatamı buldum. rm-648 adlı dosya oluşturmadan atmışım . o yüzden olmamış. ama şu an oldu :) çok teşekür ederim ilgilendiğin için :) ve ayrıca bunu yapanlara teşekkür ederim :)

koray46

Üye
ya beyler hafıza kartını biçimlendirdim müzikleride pc ye atmıştım biçimlendirme bittikten sora müzikleri hafıza kartına benim açtığım ' musıc ' klasörüne attım fakat müzik çalarda gözükmüyorlar kütüphaneyi yenile flanda yaptım olmadı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
musıc veya Müsic gibi klasörler olmayacak "Music" diye bir klasöre atacaksın.

Üst Alt