Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
icinde varsa ne olur ne olmaz at sen yinede.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bizim yamaların dışında CFW'mize başka ikon paketleri yüklerseniz mutlaka bir yerde hata alırsınız CFW'nin stabilliği bozulur.

killer78

Üye
hadi ustalar ne zaman çıkacak beta 3?

İSTİHBARATÇI

Üye
selamun aleyküm 5250 Rm-648 için belle yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. flashlayacaktım ama ışıklar yanmıyor . yardım eder misiniz ???

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dosyalari dogru yere attigindan emin ol. Yine yapamazsan teamviewer?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
su gelistirmelerin ne oldugunu anlatirmisin bana ozelden :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
su gelistirmelerin ne oldugunu anlatirmisin bana ozelden :)

Özele gerek yok. Şimdi açılış animasyonunu hazırlıyorum. Ayrıca Beta 2'de fazladan tespit edemediğimiz hata raporlarının yapılmasını bekliyorum ve yapılıyor da. Böylece Beta 3'te bunu niye yapmadınız demeyecekler. Belle çevirileri sürüyor. Hata görmedim ama hata görürsem onları da düzelteceğim.

- - - Eklendi - - -

Smart Touch'ın adresini vermen gerekmiyor, dahili bileşen hatası veren Python'u indirdiğin adresi vermen gerekiyor.

bi kaç yerdenn indirdim ama hepsi aynı hatayı veriyo , aynı proğramı belleyi kurmadan once yükleyebiliyodum şimdi olmuyo en son indirdiğim adress '' http://www.maxicep.com/symbian-s60v...n-v1-9-5-s60v3-s60v5-symbianos9-x-267894.html[/QUOTE]

Python 1.9.5 uyumsuz olduğu için kurulamıyor. C6 ile uyumsuz çünkü içerisinde, C6'nın önceden içinde bulunan sistem dosyaları var bu yüzden kurulamıyor. Python 2'de bu sorun yok. Denedim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hmm. Belle cevirileri bazi yerlerde yanlis. Tamamlandi yerine sec landi yaziyor.

lazye

lazye

Üye
@Rambo_ft abi ya bi ofw çalışması yapsan tadından yenmez abi böyle birşey düşünüyo musun ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Evet ilerki sürümlerde düşünüyoruz.

TheMadness

TheMadness

Üye
Rambo şimdi cfw dosyalarını indiriyorum sistem erişimini açacağım rompatchersız. Yollarım özelden bitince. Test edip sonucu bildirirsen iyi olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hmm. Belle cevirileri bazi yerlerde yanlis. Tamamlandi yerine sec landi yaziyor.

Sadece o değil, onun gibi bir sürü hata var. Dosyaları tek tek düzenlediğimden biliyorum ve düzeltiyorum.

Rambo şimdi cfw dosyalarını indiriyorum sistem erişimini açacağım rompatchersız. Yollarım özelden bitince. Test edip sonucu bildirirsen iyi olur

Göndereceğin dosyaların boyutu büyük olmazsa sevinirim malum 128kbps hız ancak saniyede 10Kb/s indirme olanağı tanıyor :(

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Rambo_FT senin internetde çok yavaşmış :s
Etrafında wifili modemi olan enayi yokmu? Kaçak çeksen? :ehe
:eller:

ByKatre

ByKatre

Üye
Rambo_FT senin internetde çok yavaşmış :s
Etrafında wifili modemi olan enayi yokmu? Kaçak çeksen? :ehe
:eller:

kul hakkını senin için hiç mi önemli değil belki net kotalı yediğin her byte öbür tarafta fazlasıyla çıkar

• Beğen
Tepkiler: fLuke!

İSTİHBARATÇI

Üye
evet eminim dosyaları doğru yerlere atıyorum çok demedim . Hayır 32 bit kullanıyorum ..

jetblacklife27

Üye
telefoncuya gotursem yuklermi bu cfwyi

Üst Alt