Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Yamalardan, sis uzantılı olanlar telefona program gibi kurulur, flaş gerektirmez. Diğer yamalar için flaş gerekir. Flaş sonucu tüm ayarların sıfırlanır.
Açılış ve kapanış ekranında değişiklikler yaptım, hakkınızı helal edin :D Üstünde oynamalar yaptım :) Ve Cihaz güncllmlr.'dan *(kare)0000(kare)'den Fw yapımcı gibi bazı şeyleri sildim :) Hakkınızı helal edin :D

ghost011

Üye
sırf işcep kullanılamadığı için sildim farklı bir Cfw yükledim. İŞCEP kullananlara tavsiye etmiyorum, boşuna yüklemesinler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılış ve kapanış ekranında değişiklikler yaptım, hakkınızı helal edin :D Üstünde oynamalar yaptım :) Ve Cihaz güncllmlr.'dan *(kare)0000(kare)'den Fw yapımcı gibi bazı şeyleri sildim :) Hakkınızı helal edin :D

Sorun değil. Ancak bu haliyle yayınlarsan kötü olur.

sırf işcep kullanılamadığı için sildim farklı bir Cfw yükledim. İŞCEP kullananlara tavsiye etmiyorum, boşuna yüklemesinler.

İşCep çözümünü yapmıştık, bence sadece sende çalışmıyor. On bin kişide 1 İşCep çalışmıyormuş.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Yaw 5800 ı satıp Nokia 603 aldım. Ama TCK V1 SP2 Hala özlüyorum:ehe . TCK 603 e de bi CFW yapsa Süper Olur :megafon:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaw 5800 ı satıp Nokia 603 aldım. Ama TCK V1 SP2 Hala özlüyorum:ehe . TCK 603 e de bi CFW yapsa Süper Olur :megafon:

Biz zaten 5800'ı C6'ya benzetmeye çalışıyoruz. 603 zaten işletim sistemi olarak en üst seviyede :)

ozanazy

ozanazy

Üye
Z klasörü içinde T.C.K. klasörü mevcut bu klasörün içinde wallpaper'lar var onları nasıl kullanabiliyoruz. Oradaki dosyalar default duvar kağıdı olarak değişebiliyo mu?

Ayrıca insanlar CFW'yi beğenmek zorunda değil beğenene sağol deyip beğenmeyene cahil vs. gibi benzetmeler yakışmıyo kimseye hakaret etmeye gerek yok. Kaale almayın veyahut şikayet et butonunu kullanın lütfen. Konularda bu tarz tartışmalar görmek pek hoş olmuyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Z klasörü içinde T.C.K. klasörü mevcut bu klasörün içinde wallpaper'lar var onları nasıl kullanabiliyoruz. Oradaki dosyalar default duvar kağıdı olarak değişebiliyo mu?

Telefona hard format attığında E/Görüntüler/Duvar Kağıtları klasörüne yükleniyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Karsilikli tartisma yaratacak mesajlar silindi.
Herkez istedive begendini yuklemekte ozgur kimse zorlamiyor.
Mod yapan arkadaslar 1000 telefonda denemiyorlar ellerinde ya 1 ya 2 cihaz uzerinde deneyip veriyor herseyide kontrol edemiyorlar o yuzdendirki kendisinde olmayan hatayi tahmin edipte uzerinde calisamaz.
Sorunlarimizi sert bir dille degilde rica ederek isterler yada aktarirlarsa bu isleri bilen arkadaslar yardim yada oneride buluncaklarindan eminim.
Sonucta gonul ve zevkine bu islere kalkisiyorlar bende onlardan biri olarak sdaec bilgimiz dahilinde yardim edebiliriz yazilim sirketimiz yada yazilim uzerine muhendis degiliz.
Amacimiz kimseyi kirmak yada madur etmek degildir sadece kullamdimiz guzelliklerden dostlarimizinda faydalanmalaridir.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: StaLKeR-190E ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorun yok ;)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

socrat

Üye
arkadaşlar bu klavye problemi nasıl çözülüyor
q klavyede ok ve ayarlar olması gereken yerin solunda kalıyor hatta ok tuşunun yarısı ekran dışındakalıyor.
stil 3

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu klavye problemi nasıl çözülüyor
q klavyede ok ve ayarlar olması gereken yerin solunda kalıyor hatta ok tuşunun yarısı ekran dışındakalıyor.
stil 3

Küçük klavyeyi diyorsun galiba. Büyük klavyede sorun yok çünkü. Onunda çözümü yok.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Sırada ki çalışmalarınızda görselliği mi yoksa performans ve işlevselliği mi ön planda tutacaksınız ?(Benim isteğim görsellik)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ne olmus burda yaa :bilmm

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ben hotmailden bi okuyum neler olmuş :) takma ya değmez :oke:

- - - Eklendi - - -

mesaj gelmemiş :agla2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
symbianlover

symbianlover

Üye
N97 mini klavye düzelmemiş, kullandığınız yamayı yayınlar mısınız? Klavye modundan dolayı olmuştur büyük ihtimalle.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 mini klavye düzelmemiş, kullandığınız yamayı yayınlar mısınız? Klavye modundan dolayı olmuştur büyük ihtimalle.

Kullandığımız yama sistem modlama bölümünde var. N97 için kesin çözdük ama N97 Mini için öyle kaldı :(

Üst Alt