ogzhnoTr
Üye
telefon bulunamadı diyo 5800 icin ne yapmam gerek
Sana yapamazsan teamviewer ile yardım edeyim olmazsa dedim. Tamam dedin. Sonra sesin çıkmadı. Bi iş var bunda ama.
telefon bulunamadı diyo 5800 icin ne yapmam gerek
İyi günler efendim, telefona başarıyla tck ultimate yükledim (5800 XM) Şimdi sitemizde hackleme yöntemleri var rom patcher vb. gibi. Telefonu hacklersem telefonda bir sorun çıkar mı teşekkürler.

yok zaten dün sorunsuzca cfw attım ama simdi bir sorunum var üst msajda yazdıgım gibi.Sana yapamazsan teamviewer ile yardım edeyim olmazsa dedim. Tamam dedin. Sonra sesin çıkmadı. Bi iş var bunda ama.
benim önemli bir sorum var
- - - Eklendi - - -
dün cfw yi yukledim sorunsuz cok sukur ve cok begendım. ama karsılastıgım eksıklıgı soyleme ıstıyorum bılmıyorum eksıklık mı yoksa ben mı bulmadım size danısayım dedim.
- - - Eklendi - - -
normalde 5800 a cfw atmadan önce ayarlar.... baglantı....hedefler yolunu takıp ettıgımde varsayılan baglantı seceneklerinden istedigimi seciyordum mesela 5800 da varsayılan baglantı olarak her zaman sor dıye sık vardı ama cfw yulkedim oyle bır sık goremedım sadece internet wap ve multımedya ayarları var varsayılan olarak... bu benım için cok önemlibaska ayarlar için varsayılan baglantı sıkkı olması lazım hanı yoksa ınternete gırsdıgımde direkt vodafone internet ile baglanmaya calısıyor... yardım beklıyorum....![]()

CFW zaten hackli olarak telefonuna yüklenmiştir.
tamam simdi önume secenekler geldi saolasınWeb'e girip ayarlardan yapmalısın![]()
ha bir de vodafone internet baglantısının uzerınde bayrak ısaretı var. onu da kaldırmak ıstıyorum 5800 normalde o yoktuyani ben istiyorum ki internete girdigimde önume secenekler gelsin hangi ayarlarla baglanmak istedigime göre. sımdı bende direkt vodafone ayarlarıyani vodafone internet ile baglanmaya calısıyor.
Ayarlar\Bağlantılar'dan ayarları yapmalısın. Her zaman sor seçeneklerini seçip kaydetmelisin.
senin dedigini yaptım ama rambonun dedigi gibi yapamadımWeb > Ayarlar > Genel > Erişim Noktası > Gerektiğinde Sor
- - - Eklendi - - -
İkisinide yapmalı.
rambo ayarlar baglantılar dan her zaman sor secenegı yok kı benmı olusturacagım onu tekrar. baglantı ayarlarında her zaman sor secenegı yok sadece vodafone internet multımedya ve wap ayarlaı var 5800 ayrıca onların yanında her zaman sor vardı
- - - Eklendi - - -
senin dedigini yaptım ama rambonun dedigi gibi yapamadım

arkadaslar varsayılan baglantı vodafone internet secili oldugu için baglanırken vodafone internet seceneginin üzerinde bayrak işareti cıkıyor.bayrak ısaretının kalkması ıcın de varsayılan baglantıyı her zaman sor secenegı yapmam gerekıyor. ama ayarlar baglantılar hedefler dedigimde cıkmıyor gerektıgınde sor sıkkı cunku o sık yok.
- - - Eklendi - - -
Çıksın sorun olmaz. İstediğin hedefi seçebildikten sonra neyin sorununu yapyıorsun ?

yama uygulamak ıcın hangı programı kurmam gerek. ve link verebilir misiniz.
diyelim ki 3 tane yazı tıpı yaması attım dıyelım telefona bunların hangısını gorur yada tel acıldıktan sonra secme sansımız var mı bunları